Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Buna seara tuturor,

Noi suntem mai bine cu conjunctivita dar urmam tratamentul inca vreo trei zile ca sa nu recidiveze.In premiera Eliza se intorce de pe spate pe burtica.I-a reusit din prima fara sa-i ramana manuta sub ea
Sper sa se prinda ca merge si invers

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ale, Sabina adoarme in sling (eu facand treaba) sau la san

meniul de azi:

- mar copt
- New! - mango
- cartof dulce
- portocala
- cereale cu bucatele de mango
- New! clatita

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

DIENUTZA/red] Mersi de sfat deja il aplicasem

ARTURICI Multam de aprecieri

[red]HORIA ALEXANDRU DE ROXANICI

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

In pat, la san, sau leganata in brate pe o minge mare de aerobic.

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Eu am noroc, ca el adoarme singur cand ii este somn! Nani si gata

Sau daca este mai agitat asa si se freaca la ochi, il plimb putin cu carutul prin casa si cu paturita lui pe ochi si gata, am scapat (musia avem suzi). Iar somnul de noapte, dupa baita, papam laptic si adoarme de la sine asa uitandu-se la noi si apoi il mut la el in patut.

Felicitari pentru dintisori!! Noi desi mergem pe 7 luni deja, nu avem nici un dinte. Mai asteptam.

Cat despre masa, nu imi dau seama exact cat papa deoarece ii dau cu lingurita nu cu bibe sa pot urmari cati ml sunt;

Fetelor, voi la masa de la ora 17.00 ce ii dati sa pape, lapte simplu sau ce? ca la noi avem asa:

- ora 7.00 - lapte 180 (desi de cand am introdus si nan2 mananca mai putin (o fi mai consistent?)
- ora 10.30: piure de fructe (pana acum avem mar, para, mango - voi ce mai alternati) cu supliment lapte (daca il mai ia)
- ora 13.30-14,00: piure de legume (nu mai am idei pls help cu retete)
- ora 17.00 lapte 180
- ora 9.30 lapte 210ml cu 2 lingurite cereale ca sa fie mai consistent putin pe noapte

si deci la masa de dupa-amiaza nu mai stiu ce sa-i dau...ca nu pot sa-i dau ca la pranz nu? si nici fructe again. Voi cum procedati?

Off topic: imi cade parul rau rau si am zis sa-mi fac o masca naturala, si mi-am manjit paru cu ou, miere, ulei ricin/ masline si putina vit A si sunt tare curioasa cum o sa-mi dau omleta asta jos din cap (basca ca in timp ce va scriu, imi curge pic-pic uleiul pe gat fata peste tot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ale, Sabina adoarme in sling (eu facand treaba) sau la san

meniul de azi:

- mar copt
- New! - mango
- cartof dulce
- portocala
- cereale cu bucatele de mango
- New! clatita

Ioana & Arturicii'S

Cum i-ai dat portocala? si eu vrea sa-i dau dar in afara de suc, nu imi imaginez cum

Mergi la inceput

Cordelia, gata omleta de pe capul tau?

Theo, ce imi facusi cu linkul ala de filme Ma uit la PS I love you

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Cordelia, portocala o decojesc, o tai ca pe grepf (idee luata de la Carla ) si apoi iar in doua.
Sabina trage sucul din ea nu dar nu mananca pulpa. Mai e varianta la care m-am gandit, sa scot doar pulpa sa i-o dau sa o manance cu lingurita insa nu si coaja - asta nu am incercat inca, e mai fun cu bucata de porto.
Cand vad ca nu mai are suc la suprafata ii dau alta si tot asa. Este suuper incantata.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Fetele ,spuneti-mi va rog unde pot vedea fetele Sabinei ca le-am cautat in toate conturile si nu le-am gasit????????????????

09.06.2010

Mergi la inceput

ROXANICI Eliza nu are inca dintisori deci nu pot da sfat din propria experienta.Eu chiar m-am gandit cum as reactiona daca va incepe sa ma muste si alaptarea va deveni un moment la care sa ma gandesc cu groaza; cred ca vom trece pe LP.Nu dati cu rosii, parere personala.

Iar in ceea ce priveste diversificarea nici a mea nu se intinde sa -mi ia din farfurie ,doar priveste cu mare interes cand mancam ,ne studiaza.

09.06.2010

Mergi la inceput