Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor vroiam sa va intreb de mult........ voi cum adormiti bebelusii? k eu pe a mea o legan pe picioare (stiu asa s a obisnuit de cand avea colici)![]() ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
pai asa o sa o legeni pana pe la 3-4 ani. si nasa-mea la fel facea cu baiatul ei. l-a leganat pana la 4 ani
Ioana5255 spune:
Seara buna,
Crissy am luat si eu produse de pe elemental. La inceput am fost sceptica, dar acum ma declar mare fan. Sunt super ok. Azi am frecat baia cu solutia de baie, si am fost f multumita de rezultat, plus ca pielea mea nu mai sufera. Eu nu suport manusile de protectie, asa ca va inchipuiti cum aratam dupa o tura de Domestos, Cif si alte nenorociri.
Aly feicitari ptr Eliza. Pozele mele le mai poti vedea doar pe facebook. Dupa faza cu pedofilul descoperit de Nana am hotarat sa mi le sterg din cont.
Artu imi pare rau, ca Sabina are otita. E tare pacatoasa, dar sper sa ii treaca. Cred ca poti incerca si cu un saculet cu sare calda tinut pe ureche. Super tare cum doarme ea acolo la mami in sling. Bravo.
Eu pe ale mele dupa ce ne jughinim, e musai, altfel nu se culca, le pun in pat, isi iau fiecare pernitele lor in brate, bibe si se culca. Fara bibe in gura si pernita nu e chip sa le culc. In general adorm singure, asa cum v-am descris mai sus.
theophillina spune:
Ale, bebe Stelios adoarme singur cand ii e somn oriunde, in leagan, in brate, pe salteaua de joaca sau in patut.
Artu, ha, ha, chiar aseara citeam la un alt subiect similar, mai vechi, cum ziceai ca Sabina doarme pe burta ta, nu o pusesesi inca in sling atunci. Zi-i cu clatita. He, he, si eu il vad acum a doua oara, prima oara tot aici l-am vazut dar nu cred ca l-am vazut tot. Eu pe site-ul asta imi fac veacul cand am timp, sunt cu house si nevestele disperate in brate.![]()
Ada, in primul rand vreau sa-ti spun ca tiza mea e o frumoasa foc. In al doilea, cum pe minge? Pune si tu o poza te rog sa vaza si ochiul meu, ca eu n-am minge, dar imi iau imediat daca invatam ca ne ajuta la joaca, nu la somn, ca noi dormim oricum, oriunde.
Cordelia, in primul rand, eu ti-am mai raspuns (asa cum am stiut eu
) la intrebarile despre combinatii fructe/legume. In al doilea rand, acum cand ai zis ca baiatul tau are aproape 7 luni, m-am uitat la semnatura sa vad cand e nascut, nu scrie nimic, apoi pe prima pagina, iar acolo nu te-am gasit deloc. Nu stiu de ce...cum ne-a sau ti-a scapat, poate ne dai datele sa te trecem, ca eu nici nu stiu cum il cheama pe baietelul tau...![]()
Aly_, pozele Sabinei sunt in contul webshots mai_iun_2010 cu aceeasi parola ca la flori_de_liliac_2010. Am vazut-o si pe Eliza, e o scumpa cu ochisorii ei frumosi.
Edit: zice Sabina ca pozele nu mai sunt pe webshots.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
aleesicoo spune:
eee eu sper sa nu o legan atat
dar nu am ce sa i fac nu adoarme singurik
va pup fetelor si o seara placuta
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
arturicii spune:
Ce e mai cu face book asta? ca tare folosit mai e.
Theo, ce sa zic de clatita?
Ioana & Arturicii'S
theophillina spune:
Artu, pai zisesi new! clatita in meniul Sabinei. Cum o facusi, detalii, stii tu... Si cu facebook, of, of, nu stii, n-ai facebook, nu existi.
Eu mi l-am fact acum vreo 2 ani ptr. domnul asta de deveni sotul meu, ehe, poveste lunga, dar acum e ok, adica pe mine ma ajuta sa ma mai vad/aud cu oameni de prin cele 4 zari.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
arturicii spune:
Hai mai Theo, ma intrebi tu pe mine cum am facut clatita? Sau oare sa ma umflu in pene? ![]()
Clatita clasica in dulcele stil de acas' cu ou si lapte si apa minerala (borsec
) su am pus vanilie si scortisoara la impuls
.
Le-am facut ptr trupa de baieti ce se afla la noi in casa si cum Sabina saliva dupa ele i-am dat si ei.
E tare dulce. Cand ii place ceva mult, musca, molfaie si face "mmmmm". A facut si la mango si la clatita.
Ioana & Arturicii'S
theophillina spune:
Artu, hai, mai, eu credeam ca vreo clatita speciala pt bebei.
Si cu facebook, am uitat sa-ti zic se numeste "retea de socializare" si are cont oricine acolo adica si obama, cred ca si basescu are.

Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII

(stiu asa s a obisnuit de cand avea colici)