Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_09 spune:
Neata
!
Fetele de unde sa downloadez si eu niste filme ca sa mai uit de testul de maine?
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
theophillina spune:
Maribell,
, cam mica poza, dar tu tot frumu esti. Si Tony iti seamana leit, acum mi-am dat mai bine seama.
Ale, ce dulce e printesa ta, si e leita tati. Asa ca tre' sa-ti faci si tu un baiat sa-ti semene, apropo, pe tine pariez a doua cu burtica de aici, dupa Maribell.![]()
Cris, uite aici un www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/ps-i-love-you-2007-film-online.html" target="_blank">link, unde poti vedea filme online.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
cris_09 spune:
Dienutza varianta cu pernele nu merge intr'adevar,se ridica in picioare pe ele,si incercand sa se intoarca, cade,iar pe jos tot nu e bine cand o i-a in 4 labe,ca nu mai sta el pe paturica sa se joace,incearca sa exploreze....picioarele de la masa,colturile patutului,tocul de la usa,ce e pe sub pat..d'astea![]()
Nu va imaginati ca il las singur in casa si plec,dar nu ii trebuie prea mult,e suficient sa ma intorc sa beau o gura de apa,sau sa iau un pampers din sertar
Roxanici cu dintii nu stiu,e prea mic sa inteleaga ca te doare,presupun![]()
Iar cu autodiversificarea tot nu ma pricep,dar de schimbat copilul de pe o zi pe alta iti confirm ca se intampla.Evolutia lui Sebi a fost cam asa..o luna intreaga nu facea nimic,si cu cateva zile inainte sa sarbatorim inca o lunita din viata lui,pac facea o gramada lucruri noi deodata.![]()
Theo pe site ala pot sa vad filme,eu vreau sa le copiez,sa le vad din pat,la dvd,cu plapuma pana la nas si o cana fierbinte de capiccino
Multumesc oricum
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neata Fetele de unde sa downloadez si eu niste filme ca sa mai uit de testul de maine? ![]() |
Cris, incearca aici
Corina, mami
aleesicoo spune:
theo,pierzi pariul, eu nu mai vreau bb2![]()
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo theo,pierzi pariul, eu nu mai vreau bb2 ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
Stiu, am pariat la risc.
Theodora mami de
Stelios09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
Cris, incearca aici Corina, mami |

Dar ma depaseste

arturicii spune:
Neata
Sabina tot pe mine doarme acum cand va scriu. hahaha, acum aproape 8 luni tot asa scriam ![]()
O amica venita ieri in vizita mi-a zis ca eu si cand nu o sa o mai tin pe Sabina in sling o sa merg cu esarfa agatata de mine ![]()
Azi iar sunt izolata in bucatarie cand doarme micuta pt ca nu mai sunt 3 ci 4 nazdravani in casa la noi. Dincolo de usa de la bucatarie e teren minat. Dar ce bine se disteaza ei 
revin
Ioana & Arturicii'S
maribell spune:
THEO SA TE AUDA DUMNEZEU SI SA RAMAN REPEDE
MERCI MULT PT COMPLIMENTE.....AS MAI VREA EU SA ARAT ASA.....DAR MAI NOU IMI PLACE SA MANANC......![]()
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
aleesicoo spune:
fetelor vroiam sa va intreb de mult........
voi cum adormiti bebelusii?
k eu pe a mea o legan pe picioare
(stiu asa s a obisnuit de cand avea colici)
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!