Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ultima si chiar ma duc sa nu ramana arta neservita...Daca gasiti pe careva, care sa vina la Paris inainte de Craciun si sa vrea sa vi le transporte, io pot sa va livrez cu din alea de 40 galbene ca in Franta livrezonu e gratuit, asa ca nu v-ar costa decat berea la amicul care le-ar cara...Io nu am cunostinta de nici un transportator acu ca cine vine, vine pentru Revelion(si nici nu e sigur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

GINA, nu, nu suntem la mare+ soare, suntem chiar in centru, in Madrid, si in perioada asta sunt intre min -2 grade C si max 13 grade C. Doar zapada cam rar iarna pe-aici.

Pai cred ca e mai cald in Bucuresti... desi azi a fost cam uratzel.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Heeeeeeeeeeeiiii!!! E cineva aici? Cand am termina si eu de recuperat, citit, comentat, nu mai e nimeni?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hop! Ba sunt eu!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Off, GIANINA, am stiut eu ca nu-i a buna ca nu ne mai dai meniu!
Sa se faca Micshu' bine-bine si sa picteze cel mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Denisa, si eu sunt. La voi e superMosh, la asa cadou! Eu mai vroiam, dar caut de mai bine de jumatate de an si nu se mai gaseste un fel de televizor de la Thomas. Se numeste Thomas TV.

Din nefericire, nu am pe nimeni care sa vina din Paris... da' o am pe cumnata-mea acolo... Dar tot m-ar costa transportul... off...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Vad ca se incinge vorba despre jucarii...subect sensibil la mine, ca eu sufar de lipsa lor! Copilul nu prea, ca ultima pasiune e uitatul la documentare cu animale, s-a uitat 2 ore neintrerupt, plus inca 1 ora a doua zi dimineata, la "Wild Russia"! Rodea frenetic la 2 degetele (a iesit un colt de maseaua no5) si admira ursii, vulpile, caprele, si ce mai traieste pe la munte pe la rusi, la ora 00 noaptea. Daca incercam sa schimb filmul/duc copilul la nani, urlete-si-lacrimi, urlete-si-lacrimi! Clar se cere zoo! Daca e vreme buna, mergem de Mos Nicolae.
Aici jucarii sunt muuuulte si asa faine, ca nu stii ce sa alegi. Cand am intrat intr-un IMAGINARIUM am crezut ca ametesc, n-am reusit sa ma hotarasc la nimic! Hmmmm...ar trebui sa ma organizez si eu putin.

Mergi la inceput

ANDIARORO, mie imi placu mai mult papusa cu buric! Bine, eu sunt subiectiva, nu sufar "teletuburile" alea. Poate copilul ar fi incantat, dar daca ma-sa e sisi...

ANCA, ce se mai intampla prin serai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...aha...jucaria nu-i buna pentru noi...nu se incadreaza in "bujet"...imi place si cea cu buric... dar...Bine mie imi plac majoritatea papusilor fetitze sau baietei si cele nenuco si si...Isabella de ceva timp isi toarne in pahare imaginare si bea(duce obiectul in/pe care a pus la gura apoi se sterge),ma imita in timp ce calc deci ei i-ar trebui acum ceva fier de calcat plastic si cescutze ,farfuriutze dar nu as vrea din acelea minuscule ci ceva mai maricele....sa vad daca o sa gasesc....daca nu ce s-o nimeri ca tot ce primeste frati-su va fi mai frumos si bun

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, eram p'aci, ma luase valu' la alte subiecte de pe forum, dar amu tre sa va dau o veste buna!!
Amu vreo 2 ani jumate, cand inca nu era parinte, al meu huzband mai scria, din pasiune. Scrisese o povestire-semi-roman care mie mi-a placut foarte mult, dar a abandonat-o dupa vreo 50 de pagini.
Booon, acum vreo luna doua vad io un anuntz in ziarul local ca e un festival national de poezie si proza care se tine...intr-un sat din Maramu. Avand in vedere ca premiile erau in bani, oportunista de mine l-a pus pe huzband sa caute rapid textul in comp, sa-l revizuiasca si sa-l trimita. El tot facea mishto, ca ce critici si scriitori prafuiti tre sa fie in juriu, ca cine stie ce chestii "inaltatoare" cauta si proza lui e prea...avantgardista sa spunem, ma rog, tot radeam noi ca hamsterii.
Eeei, si azi primeste mail ca e printre cei 7 premianti!! (astia-s in total, la sectiunile poezie si proza). Chiar l-a sunat organizatorul cu texte gen ca toti se intreaba de unde a aparut, ca daca a mai publicat etc:)))
No, tufete, Anaan, Monnvas, vedeti ca si io am un literat in familie?!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput