Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Felicitari tatic-artist-prozator (si iepurash) de Sophiphi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ILINCA... super tare! Deci, una bucata fata exceptional de frumoasa si desteapta (cu o mama pe masura), una bucata mama frumoasa, desteapta, cu burse si succesuri. Si amu... una bucata tatic cu permis, actor si prozator! Ce mai vreti domne' de la Mosh Craciun?! Sa ne dea noua jucariile voastre!
Glumezc, ofcourse. Sper sa nu te superi pt faza cu Moshu...

PS Si sigur mi-au mai scapat neshte treburi ca am mai ratat niste capitole din lipsa de timp. Neshte succesuri, ofcorz!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

ILINCA... super tare! Deci, una bucata fata exceptional de frumoasa si desteapta (cu o mama pe masura), una bucata mama frumoasa, desteapta, cu burse si succesuri. Si amu... una bucata tatic cu permis, actor si prozator! Ce mai vreti domne' de la Mosh Craciun?! Sa ne dea noua jucariile voastre!

Asa-asa! Ca bine zici! Si proaspat posesor de permis autot!

Pupam Sophiliciul si pe mami, ca pe tati nu ne permitem

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ILINCA, pai spune-i sotului sa termine nuvela/ romanul sau ce iese pana la urma si sa mi-o dea sa i-o publicam in format digital. El stabileste pretul de vanzare si noi o vindem.

Costa mai putin decat tiparirea in format clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ILINCA, pai spune-i sotului sa termine nuvela/ romanul sau ce iese pana la urma si sa mi-o dea sa i-o publicam in format digital. El stabileste pretul de vanzare si noi o vindem.

Costa mai putin decat tiparirea in format clasic.

Hehe, tocmai mi-am amintit si vroiam sa va felicit pentru ce-ati intreprins si sa zic ca poate va aparea si huzband in libraria respectiva...da' io vroiam sa zic in gluma! Ar fi mishto! Oricum il bat la cap pana iese de-un roman

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si va multzamesc de felicitari! Eh, si noi cu micile noastre bucurii si "succesuri"...dar necazurile ce mai conteaza cand ai cea mai mare bucurie, si anume copiletele din dotare?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, felicitari, nevasta mandra! Vad ca sotul asta al tau numai succesuri repurteaza: de la alea lumesti- carnetul de sofer, banii de premiu- la alea spiritualicesti- se lanseaza in literatura! Pai de-o tine tot asa, tufata, la 40 de ani ii academician! Io-l pup, de mi se permite sau nu mi se permite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ilinca super bravo pt sot!!! Se mai pot trimite texte sau s-a terminat concursul?

Serai ;)

Desi omu' are clar semne de balanta [alea binecunoscute de la ex si vero], si din alea pozitive si din alea negative [sa le zic pe astea negative, sa nu va tin in suspans, si anume: tendinta de ocolire a problemelor, delicatetea impinsa spre non-combativitate], totusi, are marea calitate de a VREA sa reusim sa "ne dam unul dupa altul". Adica, aproape in fiecare zi mai descopera cate ceva diferit intre noi 2 si tot el, mai apoi zice: "eee, ce sa fac... o sa ma obisnuiesc SI cu asta..." Pur si simplu amandoi percepem cumva ca e chiar mai interesant ca nu suntem deja potriviti unul pentru altul ca doar asa vom vedea cat de valoroasa este legatura dintre noi, daca vom reusi sa ne armonizam unul cu altul...

Ne vedem cam zilnic, din 7 zile, sigur 5 ne vedem, chiar 6, a inceput sa se vada cu mine si sambata [cand era singura zi cu familia, stiu, iar o sa-l criticati..], a fost chiar simpatic, pentru ca, de ex, vinerea trecuta a mers cu mine in politehnica sa ii arat sala de rezidentiat, si cand ne-am intors la masina eu am zis, asa, pansiva, visatoare, zambitoare ca mi-ar place sa ne mai si plimbam... El a bagat la cap, si apoi, a 2-a zi, sambata m-a sunat pe la ora 4 ca vine sa mai mergem inca 1 data la politehnica sa vada, vezi doamne, SI lista cu candidatii, sa se vada scris acolo. De fapt, a venit ca sa ne plimbam pe aleile din poli, a fost tare frumos, DESI am inceput cu dificultati, pentru ca eu am avut GRIJA sa ma imbrac cu o bluza cu bretele, complet decoltata [ca sa ii fortez creierul], era usor racoare afara :))), si el, cand ne-am dat jos din masina zice: hai imbraca-te sa mergem, si eu: sunt deja, el siderat: cum??? esti pe jumate dezbracata, eu: nuu, asa mi-e foarte bine, el: doaaaamne, la varsta mea, sa merg pe strada cu tine imbracata ASA, doamne.. e mai grav decat in pretty women, eu [testandu-l daca se dezice de mine, cum mereu facea zari]: pai, daca vrei, eu merg pe banda dreapta, la produs, si tu pe banda stanga, la consumatori, si el: offf, nuuu, hai vino cu mine, chiar daca o sa zica toata lumea de pe aici ca am inebunit.., si m-a luat de mana si a mers cu mine lipit mereu, ba ne-am pupat, ba ne-am strans in brate, si spre sfarsitul plimbarii eu chiar ma gandeam ca as vrea sa si stam pe o banca, dar nu am apucat sa zic pt ca el zice: ar fi frumos sa stam pe o banca, dar m-am tot uitat si nu este nici una.. aa, uite una acolo, si asa, am stat si pe banca.. Si acolo mi-a zis ca desi intre noi lucrurle au inceput cu mai multe incompatibilitati decat compatibilitati el isi da seama, pe zi ce trece ca de fapt, suntem f compatibili in interiorul nostru, nu in aparente, ca vede el ca noi 2 la fapte facem excat cum isi doreste fiecare celalalt, si doar in exterior suntem aparent diferiti... si a completat cu ceva superb, zise: eu CRED ca de fapt, tu nu esti nici rea [desi mai tipi si dai directive] nici curva [desi umbli dezbracata] nici nesimtita [desi vorbesti tare in restaurant si nu ti cont de parerea celorlalti], nu, din contra, ai un suflet ff bun, ff sentimental, nu esti deloc curva, din contra, esti foarte profunda si statornica, esti doar mai zapacita, de fapt, langa tine eu ma simt in siguranta si nu vreau sa ma despart vreodata de tine, nu vreau nici sa ma gandesc la asta. Esti singura femeie fata de care simt ca vreau sa fie familia mea, pt tot restul vietii...

Azi, de exemplu, mi-a facut o surpriza draguta, el e plecat de acasa de ieri de la ora 1 in garda la spital, apoi azi dimi, dupa raportul de la ora 8 a plecat DIRECT la policlinica in dr taberii si a terminat progr la 1 si apoi m-a sunat. Eu, de obicei stiind ca ne vedem in pauza noastra, 1-2, l-am intrebat dc vine pe la mine la serv, el ca nu, ca e ff obosit, ca merge direct acasa.. etc.. eu, vorbind asa mai tandru zic [desi credeam si stiam ca e obosit]: doar cateva minute, nu opresti totusi la mine in parcare? el: nuu, sunt deja spre liberty mall, parcul carol, am trecut demult de dr taberii,.., eu: dar poti sa te opresti putin pe dreapta, si vine eu cu masina acolo unde esti, chiar vreau sa ne vedem cateva minute, el: chiar vrei tu asa mult? eu: daaaa, el: bine, dar vino repede, in 10 min, da?, eu: da. Inchid tel, imi iau genata si cheile de la maisna si ies grabita din cladire. Langa poarta era el in masina :). Era acolo de la inceputul discutiei si stia sigur ca ne vom vedea, doar s-a jucat cu mine sa vada daca imi doresc cu adevarat sa ne vedem sau daca din contra, zic ca dc e obosit, sa mearga direct acasa. Si mai si adauga el: "nu-i asa ca ti-a placut surpriza? Si mie, mai ales ca te-am vazut si eu pe tine 1 data grabindu-te..." Am stat de vorba, off, pare atat de orientat cu toate gandurile lui spre mine si viata cu mine in alta tara, imi tot spune ca nu vrea sa plece in arabia saudita, desi are aproape aranjat job acolo pe salariul f bun, dar ca el vrea cu mine in suedia, chiar dc vor fi bani mai putini, dar vrea el sa traissca non-stop cu mine, sa doarma cu mine, sa mergem dimi la servici amandoi si seara sa ne plimbam mult de tot... Si sa aduc mai apoi si copiii mei, ca el asa vrea, noi sa fim familia lui. Sunt cam bulversata...

Offf, pe zi ce trece imi plac tot mai multe de el, mi se pare ca amandoi asteptam de la viata un anume parteneriat si ca de fapt, ne-am intalnit pentru a ne completa unul pe altul... Oricum, fuste lungi nu o sa port.. decat mulate si despicate pe un picior :)))

Va mai scriu, dar pur si simplu, sunt non-stop ocupata, ori servici, ori meditatii, ori copiii, ori intalnirile cu el.

Sper sa citesc vesti cat mai bune despre pisilina..

Si pt toate fetele, si cele care ati fost mai active in utlima vreme, si pt cele care doar citesc, si pentru cele ca mine care... ba lipsesc, ba iubesc, ba muncesc, ba scriu povesti.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Vad ca s-a dat startul oficial la goana dupa cadouri !! Bun, bun vorba Alexandrei !

Bianca, felicitari pt lansare, o sa fiu clienta cu siguranta !!

Dyanna, fain covoras are Mutzu ! Abia astept si eu sa aiba Alexandra camera ei si sa o decoram impreuna !!

Gina, interesanti teletubistii astia, o sa studiez si eu aspectul cu toate ca tre' sa ma opresc din cumparaturi, nu de alta dar tot ce i-am luat Alexandrei pana acum pt sarbatori i-am si dat deja, si asa nu face ea diferenta intre 20 nov si 24 dec , plus ca o sa primeasca o gramada de cadouri si atunci iar eu nu prea am rabdare sa tin ascunse surprizele, ma mananca destele
Ieri era sa-mi prinda surprizele pt altii si sa si le insuseasca

Ilinca, felicitari husbandului pt reusitele din ultima perioada, incheie anul cu felicitari dupa cum se vede !!

Alexandra si-a revenit la programul de somn normal adica la 22 si dimineata pe la 8 trezirea
In seara asta am discutat pe tema mama Andei = Ana si mama Ada = Moniii , tatii sunt deocamdata tata

Va

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Denisamada, imi place de mosu' vostru , vrem si noi reteta pt biscuitii ispititori !!

gasca vesela !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput