Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 20
Gina2008 spune:
Da, asta e papusa. Eu ma gandesc serios la achizitionarea ei, acum trebuie sa vad ce culoare, ca fiecare face si zice altceva. Aia galbena mi se pare mie faina... Am gasit-o nu mai stiu pe ce site, dar cred ca se gaseste la o cautare pe goagal cu jucarii Tomy.
Pentru Mos Nicolae am luat deja jucarii. Calinul meu e si Nicholas asa ca e sarbatoare dubla. Iar pentru Craciun ma gandesc ca poate gasesc vreo reducere la kidex ca e destul de scumputza papusha asta dansatoare. Oricum, vreau sa-i cumpar jucarii care sa-l amuze ca pe-alea educative le-am pus pe "off" pentru cateva luni. Sa se mai si distreze mititelul, ce atata invatzatura! ![]()
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gianina34 spune:
bianca - ciocnim si noi din sampania inaugurala
sa fie cu noroc initiativa voastra
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gina2008 spune:
Am gasit si link-ul la site
http://reclama/products/229-sortate_dupa_varsta/5951-tomy_teletubbies_danseaza_cu_mine_po.mbs
Sper sa mearga
Gina2008 spune:
Da, dragut. Nu merge. Era www...reclamamascata...ro. Dar mai exista si pe www...muccelmic...com
Dodo-pui spune:
E super papusa....dar nu vad cat costa
desi cred ca o sa am un soc
...dar sa stiu
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gina2008 spune:
Dodo, e intre 250 si 270 ron, depinde de unde o iei...
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Bianca, nu ne-ai povestit nimic de lansarea librariei virtuale. Andrei a bolborosit ieri ceva de genul Ada+ceva in gulieza+nu Dyana, sa va fie de bine covorul! Cele mai faine cumparaturi sunt astea facute fara plan, cel putin la mine asa se intampla. Sa pui o poza cu reductorul, te rog. ![]() |
Felicitari Biancai pt lansare! dar si lui Mutzu pt covorash!

Pupici Adei si lui Dei-Dei, care sunt niste scumpici!

| citat din mesajul lui Anaan Tufete, se vede ca nu va place cafeaua de la mine?! Numai Dyana, saraca, scrie cu alean, restul e tacere , ia treceti la un raport scurt!!! Nu ma puteti abandona chiar asa, eu unde ma refugiez cand subectu' ma termina de cap?! Unde gasesc eu suportul psihic sa ma apuc sa mai tehnoredactez un catalog nenorocit?!...Unde?!![]() |
Spor! Eu am scris oarecum degeaba... ca nu o sa prezint eu... ca nu ne-am hotarat intre Conferinta de HIV la Balcik vs. Neuroradiologie la Gura Humorului... deplasare cu masina carpita ca aia noua nu vine pana in 3 decembrie, asa ca o sa stam in Bucuresti.

| citat din mesajul lui Anaan Andrei, cand prinde telefonul lui H, trimite un mesaj sau il suna pe un actor, primul de pe lista de contacte din memoria telefonului. A decretat omul ca si-a gasit cel mai mare fan , ce sa si zica . L-a mai sunat fiu-meu si pe un reprezentant al autoritatilor judetene |

L-am anuntat pe Costin, ca sa nu se mai planga ca-i trimite fi-sa MMS-uri cu poza ei. Nu-sh cum nimereste... de fapt stiu, el e nr favorit si ii trimite prima poza din lista. [:-D]Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Nu stiu cat e transp si nici cursul, dar poate e mai ieftin sa luati de pe amazon ca stiu ca livreaza in ro.
pe amazon. fr aia galbena e 39.90, iar celelalte 49.90...de obicei pe amazon.uk sunt si mai ieftine.
m-ati bagat si pe mine la idei ca io nu cugetasem prea tare la subiect.ma gandisem la o papusa cu buric ca tot e pasionata sa-si vare destu in orice buric ii iese in cale http://www.amazon.fr/gp/product/B001O9AR68/ref=s9_simh_gw_p21_d9_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0FKVNAQ3CP746RX09K4B&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375653&pf_rd_i=405320 , dar acu ma gandesc serios sa ma sucesc
Gianina- nu-i treaba serioasa acolo la voi...ia insanatositi-va ca in societatea actoala cine se scoala devreme...cine picteaza de mic, ajunge departe
Anaan- sentimentele e reciproace
Fug dupa "prim solistu"-asta-i numele de cod ca-i singurul baiat din toata "scoala" de balet...Toti baietii fug ca asta-i pentru fete. Iaca subect de discutie: cum pot baietii de 3_4 ani sa spuna asa ceva!!!![]()
Gina2008 spune:
Hai ca mai zic ceva si inchei sa nu fiu suspectata de reclama. Andi, pe amazon dar nu punct fr, ci punct de costa 59 euro, deci tot aia. Ba mai adaugi si transportul. Eu o sa o caut in magazine - cum am zis - "sa vaza si ochii mei" intai....
Pup fetele 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Mie imi plac enorm sarbatorile de iarna. De cand ma stiu, cam de pe la inceputul lui octombrie deja ma apuca. Prietenele deja ma stiu si ma iau cu: "Ai facut listele?", "Ti-ai luat 2-3 tinute pentru revelion?" si alte gargarele d-astea. Dar acum ca il am pe pici, parca sunt de 300 de catralioane de ori mai frumoase. Ca sa nu mai zic (dar nu radeti, da?) ca am "antamat" Mos si deja am un zambet tamp pe fata cand ma gandesc cum o sa-l pandim pe Mos (eu si piciul) si o sa fugim sa-l prindem sa ne lase jucariile... |
Si eu sunt indragostita de sarbatorile de iarna, bine... imi creeaza si o stare de nostalgie... si pierdere, dar aste e... Adela va umple cu siguranta golul lasat de cei... "enigmatici si cuminti".
"Fizic" ne vom baza pe Mos Craciunul corporatist, dar acasa vom face in Ajun un joc cu biscuiti de casa facuti special pt Mosul ce va fi pandit... sper sa-mi iasa si mie cum le iesea alor mei cadva. Din pacate cadourile va trebui sa le "descoperim" in Ajun, ca pe 25 Motanul e de (z)garda...

De Mos Nicolae am facut deja akizitiie... dar mai cautam.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Numai Dyana, saraca, scrie cu alean, restul e tacere