Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 19
Gina2008 spune:
Pai asa, Teletubbies se numesc si "tzopaitorii" astia. Dar tot as vrea sa vad unul cu ochisorii mei. Sa stiu pe ce dau banii.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Ole, Simply! Am inteles. Atunci sa gasesc un recipient destul de mare incat sa incapa zapada macar pentru un om de zapada para Luca 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Anaan spune:
Bianca, super fain site-ul, iti dai seama ca am "scormonit" prin el in detaliu, ca doar am timp berechet la dispozitie
Gina, mortala esti cu pregatirile de Craciun!![]()
Chiar sa arvunesc Mos nu m-am gandit
, da' in rest, marturisesc si eu aceleasi pacate
! Si mai sunt si altii in club: imi povestea Novus azi ca a deschis dulapul in care tine ascunse cadourile de Craciun si au aterizat toate
...asa ca ne strangem, ne strangem
Cred ca nuestro amor
migaleste lucrarea pentru conferinta, de-aia ne trateaza cu indiferenta...da' macar doua randuri tot ar putea sa scrie si pe aici!
Gianinaaaaa, unde esti?! Sper ca sunteti bine.
Adrisimo e prezenta pe fb, dar de pe-aici a disparut. Ia treci la raport, madam!
Mababei, cum au iesit analizele? 
Pisik, printre doua fire de garofita
ia mai onoreaza-ne si pe noi cu prezenta, ca doar suntem iubitoare de frumos!
Monnvas, dumneata ce faci? Daca traiesti primaveri amoroase cu soata, esti scuzata, daca nu, sa fii mai prezenta pe aici, ca nu se mai poate asa...
Pe Olga o mai scuz, dar numai azi! Vrem poze de la Londra!!!
Simply, eu am facut ce-am putut sa le mai trezesc din amorteala pe marmotele astea ale noastre
Daca nici acum nu se mai animeaza lucrurile, ma declar invinsa!( si mai vorbesc doar cu cele active, na! sau singura, ca la asta ma pricep foarte bine
)
veron1ca spune:
Semneaza petitia: "Impotriva reducerii concediului maternal de la 24 luni la 18 luni"
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/impotriva_reducerii_concediului_maternal_de_la_24_luni_la_18_luni-p61423041.html
mami Vero
14+ & Andreea Diana (6.04.2009)
saby spune:
Sunt si eu prin zona, asa ca va salut
!
La munte a fost bine, ne-am odihnit si ne-am plimbat, am avut parte de soare desi am inteles ca in Bucuresti a fost ceata si urat, iar Maia a mers o gramada pe jos
. Poze nu prea am pt. am uitat aparatul in camera duminica iar sambata am facut doar vreo 5 poze
, ca am alergat pitica prin padure
.
Referitor la cadouri eu acum imi storc creierii ce sa-i iau Maiei de sf. Andrei, ca nu am nici o idee. De Mos Nicolae o sa-i iau plusurile de la disney cu Mickey Mouse, ea este inebunita dupa desenele cu Mickey iar de Craciun mai am timp de gandire
.
Anaan spune:
Saby, cand e Sf. Andrei?
( trebuie neaparat sa-l celebram
)
Edit: L-am gasit...30 noiembrie.
Gianina34 spune:
anaan - sunt aici
(acum imi permit sa rad ca pana acum 2 zile plangeam
)
acum suntem bine dupa alta serie de muci+..+...
am reluat gradi; pana acum speram sa apucam 2 saptamani consecutive, acum ma rog sa apucam sfarsitul de saptamana
ca nu de alta dar ora de pictura este joia si am mari emotii daca apucam sau nu (sper sa nu ajung sa rog directoarea sa mute ora mai la inceputul saptamanii, ca nu de alta dar sa apucam si noi sa ne bucuram un pic, ca tare mult ne place sa pictam cu degetelele)
nici nu stiu cum sa fac rezumatul la zilele groaznice care au trecut asa ca mai bine nu mai zic nimic si privesc inainte
am tinut pumnii pisilincai
, bine ca a ttrecut cu bine
gigelico- si la tine m-am gandit dar nu am apucat sa spun nimic in timp util.... sau este bun si acum un La multi ani! intarziat?![]()

am admirat ghioceii mari si mici
cu meniul nostru, il sciui acum pe cel de astazi (daca cumva vreti si din urma, sa ma trageti de manecuta si ma execut):
9- Lapte cu cereale integrale; Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba de legume; Piure de cartofi cu ficatei de pui;Salata de cruditati; Tarta cu branza si fructe
16-Tartine cu unt si branza telemea 
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
andiaroro spune:
Eu am dat in mintea![]()
![]()
![]()
http://www.tomy.fr/produits/star-show-teletubbies-dipsy/
Asta-i papusa?
Au si un video demo
Gianina34 spune:
kea- multumim de ideea cu patura
in wk numai asta am prestat de mi s-au lungit mainile cu 1 cm![]()
dejeaba am ascuns paturica ca rascolea toata casa pana o gasea si o taraia pana in mijlocul sufrageriei, apoi de aducea pe fiecare de mana pana la locul "faptei", lua pozitia regulamentara si... trebuia sa ne executam![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni