Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Poze de la intalneala ardeleneasca http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Toamna2010#5542066474480799586
Novus, n-ai sa crezi, dar nu atat caruciorul face senzatie, cat puzzle-ul de lemn

Multumim inca o data!
Gina, tare simpatica ai fost!
Nici eu nu mai stiam la ce te referi
, apoi m-am lamurit! Merci de intentie!
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 ce tuta am fost. :))))) Acum m-am intors si mi-am dat seama ca nu am dat send la mesaj. Ce inseamna sa fii o diva blonda!!! Sau prea mult aseara |

Charlizeee
novus spune:
Anaan, ma bucur ca va place si puzzle-ul, avem si noi dar inca nu la-m pus in functiune !!
Alexandra sa stii ca are mustrari de constiinta, tot imi repeta Andei, Andrei si imi arata bilele si cercurile buclucase, daca o intreb pe care i-o da lui Andrei imi raspunde ca cea micu, e un inceput zic eu ![]()
Si am uitat sa zic ca Ada a dormit 3 ore dupa intalneala, ma gandesc ca s-a linistit ca nu ii mai ia nimeni jucariile ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Multumim de poze, noroc cu voi ca altfel ramaneam fara dovezi !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 LA MULTI ANI LUCIA ![]() Cu mult drag din partea mea si un cadou din partea lui Claudiu ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Superb! Ayla, Clau, va multumesc din suflet pentru cadou...chiar aveam nevoie de asa ceva...caci tulburat imi mai e sufletul...

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI LUCIA !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fii fericita si iubita mereu !!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Multumesc mult, Novusica! 

Va multumesc Novusica si Alexandra!_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Adee La multi ani, Gigelica ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
Multumesc mult, Adee

Multumesc frumos, Adee._
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m La multi ani, GIGE!![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Simply, iti multumesc mult pentru urari

...Mai e loc si pentru mine la voi acolo?! Vreau sa fug in lume, asa...

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 LA MULTI ANI ![]() ![]() ![]() LUCIA![]() ![]() ![]() ![]() TE PUP MUUUUUUUUUUUUUUULT DE TOT!!! Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
Dyana, multumesc mult pentru urari...trimise pe toate mijloacele de comunicare

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas La multi ani, GIGE! Sanatate, putere multa si sa fii iubita de baietii tai! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Monnvas, pup mama de injiner si injiner sef!!!

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

LA MULTI ANI LUCIA 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 
LUCIA