Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

VA dau eu cafea ca am facut destula.
Astazi iar am zi de carti (ieri am mai cheltuit 70 de lei, asta e).

Asa e, ieri m-am intalnit cu Monnvas. Se pare ca i s-a confirmat suberbitatea Charliziana de a bagat pe nenea asta cu ochii rosii.

La 9 am programare la coafor. Ma tund ca Charlize:)))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ce tuta am fost.

:))))) Acum m-am intors si mi-am dat seama ca nu am dat send la mesaj.

Ce inseamna sa fii o diva blonda!!!

Sau prea mult aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu trebuia sa casc gura la gheparzi si tigrii acum, dar a tras Anastasia o diaree azi-noapte si 2 de dim, asa ca am ramas acasa. Cl: a revenit gastro! A plecat Alex cu taica'su pe post de insotitor...Abia astept sa vad cu ce impresii apare.Taica'su cam maraia ca-l trimit singur in gura animaleor de prada cu un copil de 4 ani, ca safariul nu-i pasiunea lui...sa vedem
V-am zis ca ieri am fost sa ascultam o povestitoare.Nu prea ne-a iesit faza...Totul se PETRECEa la un club unde mergem noi sa ne jucam cand e Alex la muzica sau la balet...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare!Ce fac mamicile mele preferate in aceasta dupa-masa superba de duminica?Eu am ceva de lucru si mai trag un ochi pe forum...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Noi am avut o duminica de milioane, in compania familiei Guliei care este o prezenta nu placuta ci super placuta , oameni deschisi, veseli si cu un bun simt mai rar intalnit, ce mai, ardeleni de-ai mei !

Speram din tot sufletul sa ne mai vedem si promitem ca data viitoare, Ada va fi o gazda mai buna nu ca si astazi cand nu l-a lasat pe Andrei sa se atinga de nici o jucarie de-a ei, ata nu, ata Ada, etc ; chiar imi pare rau ca nu am fost la inaltimea asteptarilor Guliei care s-a comportat exemplar cu toate sicanele Adei, si-a vazut de treaba lui adica de cercetare si explorare

Ce imi pare rau e ca s-a terminat intalneala prea repede, as fi vrut sa culcam copiii si sa stau linistita la o poveste cu Ana de care mi-e tare tare drag si am simtit dinainte sa o vad live ca suntem pe aceeasi lungime de unda, bine, sincer nu cred ca e cineva care sa nu o placa si sa nu-si doreasca compania ei, se vede si la elevii ei dealtfel acest lucru, are un magnetism aparte si ma bucur ca o cunosc si mi-e prietena

Pisi pe de alta parte deja mi-a pus in vedere ca tre' sa ne mai intalnim cu Ana si Horatiu cu care si el se intelege super bine, ceea ce stiti ca la barbati se intampla mai rar, dar ma repet, pe ei chiar nu ai cum sa nu-i placi !!

Mare lucru si cu forumul asta am cunoscut cateva fete care chiar mi-au intrat la suflet si ma bucur de numa' !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Hello tufete!

ANAAN, zi, maica, ce material... ca sunt cu 2 etaje mai sus de mine.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gina, ce m-ai distrat cu mesajul tau, tot cautam substraturi ascunse mie, pana m-am prins ca i-ai raspuns Anei la postarea ei cu materialul din ziar despre subectu' ei, nu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Da, m-am trezit si eu la spartul targului... Am vazut ca rezolvase problema.

Mergi la inceput

Vroiam sa-i urez multi ani LUCIA si sa-i dau macar virtual un mare buchet de ! Sa il ai pe Victor aproape cat mai repede! Cred ca asta e una dintre dorintele din top 5

AYLA, am notat poeziile. Calin nu vorbeste inca, dar eu da. Tot timpul cat stau cu el explic, gesticulez, cant... poate, poate zice si feciorul meu ceva. Incerc cu poezele acum, poate imi iese.

MIREAL, cred ca a fost ceva in aer cu pierdutul lucrurilor. Ca si al meu sot si-a pierdut portofelul vineri dupa-amiaza. Noroc ca banii erau in alta parte. Actele (multe) nu. Acum trebuie sa alerge sa le refaca. Chestia e ca el si-a mai pierdut portofelul de vreo trei ori si pana acum a avut un noroc chior si l-a regasit intact. Acum se pare ca norocul l-a parasit.

Am admirat-o pe Ada. Abia astept sa vad superbitatea pe bune.

RARESELUL e bestial... si intr-adevar, asa tuns, pare baietel de 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bon soir!

Am aterizat si noi cam acum o ora si ceva din vizita la Ada. Am mai stat vreo ora in Deva, dupa despartirea de familia Novus, ca a adormit Gulia rapusa de oboseala in carucior si l-am plimbat nitel sa nu-i stricam somnul. Dupa aia ne-am bucurat de un drum pe o ceata cum rar mi-a fost dat sa vad.

Impresii:
Novus, Ada si Pisi sunt rai tare...Novus, sper ca ti-am dat palpitatii ( o parasc: mi-a zis sa am grija ce scriu!)...Bineinteles ca glumesc, sunt grozavi, jur cu mana pe inima! Parca ii cunoastem de o suta de ani( si H e de aceeasi parere), sunt simpatici,primitori si rabdatori. Novus e un excelent consilier de shopping, Pisi e un amfitrion de mare clasa, iar Ada...wow, ar fi multe de spus! Ca-i frumoasa de pici, stiti cu toatele, dar sa vedeti voi ce vocatie de sefa are! A pus Andreiul la punct cat ai zice peste, ba chiar l-a facut si sa se smiorcaie ca o m*uiere, cand decreta imperturbabila: ata mea, ata nu, spre plangacioasa suferinta a sensibilosului meu fiu. La locul de joaca si-a mai recuperat Gulia din barbatia pierduta lamentabil si si-a demonstrat talentele de explorator. La shopping domnisoara Alexandra a fost o sursa permanenta de veselie, a tras si niste dansuri ca sa mai destinda atmosfera Si sa stiti ca Novus nu s-a laudat pe aici nici cu jumatate din cate stie Ada: zice foarte multe, face propozitii, mai ales din acelea menite sa-i exprime dezaprobarea: Mina nu! Ata nu!, o fi inteles ea ca pentru o femeie e foarte important sa-si expuna punctul de vedere cat mai transant!

Morala; de-abia astept sa ne revedem, data viitoare pe mosia personala, ati promis, da?!

Mergi la inceput