Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Elfica poti sa mi le trimiti mie. Scrie si ce comentarii vrei sa apara.

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

Exact pe aceea am pus-o si eu pe mail in 5 parti
Buna! Am pus eu pe e-mail pe 5oct, dar nu e varianta de sotii capraru. O am eu in calc si pe cea de capraru e din 1984 parca insa nu o am pe portiuni.

39+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Scuze am uitat sa spun ca nu este in inbox ci in STARRED

39+ David Mario

ce mi-a trimis GAbriela, e de la editura RAO, autor Elizabeth Fenwick. se numeste Mama si copilul (0-3ani)
imi place k e ilustrata si iti explica ff clar ce si cum.
dc o vrea cineva si p asta, ne auzim p mess si va trimit cu drag. id e acelasi k p DC

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

39+ David Mario

Mergi la inceput

Exact pe aceea am pus-o si eu pe mail in 5 parti
Buna! Am pus eu pe e-mail pe 5oct, dar nu e varianta de sotii capraru. O am eu in calc si pe cea de capraru e din 1984 parca insa nu o am pe portiuni.

39+ David Mario

Mergi la inceput

prea sunt aiurita azi
cred ca se apropie venirea lui bebe ca ma cam doare burta jos si imi e ff cald

39+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Acu am vazut. mai ai asa putin adica inca 2 zile si iti ti ursuletu in brate super tare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara, dragele mele !

Nu pot sta mult pe scaun si de aceea va spun f pe scurt:

Cezariana programata , marti la ora 12.

Daca ne tine Dumnezeu pana atunci.

Placenta e f imbatranita si pana marti ma duc la control in fiecare zi, in afara de duminica.

Probabil ca nu o sa mai intru pt ceva timp, asa ca va urez de pe acum nastere usoara tuturor fetelor care or sa nasca intre timp.

Va pup,

Raluca cu Ioanna , Georgios si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Misticgirl, mie imi era f foame cand alaptam si nu slabeam deloc. Am auzit si de mamici care chiar s-au ingrasat in perioada alaptatului.

Hera, nu mi-au zis ce sa mananc cu o zi inainte, dar mi-au zis ca in ziua respectiva sa nu mananc nimic si sa nu beau nici macar apa. Cezariana e programata la 12. Nu stiu daca mi-ar fi spus restrictii la mancare de cu seara, daca as fi fost programata de dimineata.

Mergi la inceput

22 nov e DPN-ul dar sa vedem acum cand vrea bebelu..

39+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna seara, dragele mele !

Nu pot sta mult pe scaun si de aceea va spun f pe scurt:

Cezariana programata , marti la ora 12.

Daca ne tine Dumnezeu pana atunci.

Placenta e f imbatranita si pana marti ma duc la control in fiecare zi, in afara de duminica.

Probabil ca nu o sa mai intru pt ceva timp, asa ca va urez de pe acum nastere usoara tuturor fetelor care or sa nasca intre timp.

Va pup,

sanatate multa, sa ai o nastere usoara. suntem alaturi de tine si de bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Aaaa...mi-am amintit. Vroiam sa va intreb daca si la voi dureaza asa mult pana va da certificatul de nastere al lui bebe. Sotul l-a declarat pe Patrick pe 1 nov si ne dau certificatul de nastere pe 3 dec . Si fara certificat nu putem depune actele pt alocatie si pt indemnizatie, nu?
Eu mai am concediu post-natal pana pe la mijlocul lui februarie, apoi intru in crestere copil. Cand oare trebuie depuse actele pt concediu? ufff, am uitat cum am facut la nasterea lui Nico, nu mai stiu nici cand am depus actele pt alocatie...memorie pierduta.o declar nula!

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Moaaa , noi l-am luat dupa 7 zile de la depunerea actelor(sect 2)...cred ca depinde de sector

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Hera, de la 4 dupa amiaza eu nu am mai mancat nimic, iar de noaptea de la 00, nici apa.
Claudia, noi am facut cerificatul a doua zi... am mers la Primaria Timisoara si l-am obtinut in aceeasi zi. Oricum, fara certificat noi nu ne puteam externa. Nu stiu de ce e altfel in Bucuresti.
Beatrice, scapi de una, dai de alta... Si puiul meu are mucisori, dar nu ni s-a intamplat nimic de genul, pana acum. Subscriu la ce-au zis fetele, ar trebui schimbat pediatrul, prima data ti-a recomandat zeama de orez, iar acum ceai de menta... Inadmisibil. Foarte bine ca mergi la MedLife.
As mai vrea sa scriu, dar nu mai am timp. Va pup pe toate, fara exceptiune!
Bebelu, multumim pentru capitol!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Te poti externa in baza bonului de depunere a actelor de certificat ...
Ar fi si culmea sa te tina in spital ca sunt ei incompetenti!!!

Mergi la inceput