Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele eu o duc tot in stare de voma!
Acum m-am imbracat frumos si i-am zis la Marius sa ma scoata in parc la plimbare!
Suguubina am sa incerc si eu la obor! Multumesc!

Va pup!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

EU i-am luat de la Baby Expo 2 perechi ...modele pe alese...poate ajungi sapt viitoare dc nu apare bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica
Zicea cineva de constipatie pe fondul alaptarii... si eu ma confrunt cu asa ceva, dar nu stiam cauza. Chiar asa se intampla, pe fondul alaptarii se produce constipatia? Cum putem sa o inlaturam? Eu beau multe lichide, 1,5 - 2 l. ceai de anason, chimen si fenicul, mai beau si apa sau/si compot, citronada... Cu mancatul nu prea stiu ce sa mananc si ce nu, incat sa nu sufere apoi micutza mea. Parca nu vreau sa mananc nimic din ce nu stiu ca ii face bine. In ultimele nopti nu prea doarme, o chinuie colicile si automat si noi suntem afectati, ca nu dormim. Azi de dim. m-a apucat depresia, am inceput sa plang in hohte ca ce ma fac eu, cat timp pot rezista in ritmul asta, ca colicile tin de obicei pana la 3-4 luni. Cum sa rezist fara sa dorm noaptea atata timp? Infacolul e bun, vad schimbari, dar colici tot are. Of... sper sa treaca repede! Oare e prea mult sa ii dau mai multe pt colici: i-am dat Bonnisan cateva zile (2-3) si pt ca apoi am primit mult laudatul Infacol, am incetat sa ii dam Bonnisan, considerand ca poate e prea mult. Voi cum faceti, incercati doar cate un medicament pt colici?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Draga mea , episodul cu plansul l-am avut eu aseara ...dupa 5 ore de urlete ... si ghici ce?Ii era cald de fapt...am deschis geamul si a adormit...mama idioata ce sunt.....!!!!!!!!!!
Noi de colici am incercat gripe water, infacol si sab simplex...pediatra a zis sa le schimb la 4 zile pana gasesc reteta buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Syl, ce experienta! N-as fi in stare sa suport asa ceva!

Hera curaj maine!

Felicitari Celesta! Bun venir pe lume bebelina Loreley!

35+

Mergi la inceput

Am venit si noi de la tata, dupa un drum dus-intors de vreo 260km (ambele). M-am delectat cu placinta, mi-am luat si dovleci (special pentru placinta, ii pun la congelator) si am tras si o tura de cumparat apa din Real, ca eu sunt sugativa rau.

Abia astept sa vad daca si cand voi adormi in noaptea asta, ca azi nici n-am prea dormit pe ziua.

35+

Mergi la inceput

Helllooooooo!!!!!!!!!
Am raspuns din urma ...si acum sa ma laud!!!
Azi am fost la servici la o sedinta ...
Am lasat pitica cu tati si am fugit vreo 3 ore (drumul plus 2 ore o seidnta) ... a fost super...am condus ...am ascultat muzica in masina ...am vorbit cu colegii...mi-am pus creierul in functiune la sedinta...
E minunat sa te deconectezi putin ...
Bineinteles ca m-am intors acasa cu un dor nebun de fetita ...si i-am dat lui tati vreo 3 sms-uri "A mancat ??", "a facut kk", "a adormit"
Va recomand la toate sa "fugiti " cateva ore de acasa ... face minuni la psihic!!!Eu nu ma simteam epuizata dar nu constientizam cat imi lipsea sa ies in lume...m-am intors cu alt tonus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hera

Hranit gandacel, ma relaxez la computer Vreau sa ma apuc sa scot la imprimanta poze pt completarea Albumului Bebelusului.

Ioana, asa e, nici eu nu ma simt epuizata, insa de fiecare data cand am iesit din casa m-am simtit excelent, si am revenit la datoriile de mama cu forte proaspete! Azi planuiesc sa merg la coafor si la un film - total 3-4 ore. Am "angajat-o" pe bunica bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimi

schimbat si hranit bubulinele si acu am ceva timp liber
sa savurez si eu o cafea
chiar, mai bea cineva cafea, dintre cele care alapteaza?

sugubina ciudat ceea ce zici tu cu ramasul anticorpilor pe bibi
eu de exemplu, am racit rau la terapie intensiva, si vreo 2 zile asistentele de la bebei nu mi-au dat voie sa le dau lapte sau sa le vad ,pana am vb cu medicul si le-a zis clar ca ea vrea sa le dau lapte fetelor,si chiar daca sunt racita,laptele contine anticorpi.
intradevar, fetele nu au luat raceala
si tot cu biberonul le dadeam.

noi inca nu am iesit afara ,le-am mai tinut in fata geamului deschis....mi se par prea firave sa le scot, cu toate ca acu imi pare rau ca nu am profitat de zilele calduroase ce au fost...
oricum luni mergem la med. de familie....deci iesim

ioana mami ai dreptate cu fugitul de acasa cateva ore ...
si eu am mers la scoala, m-am intalnit cu colegele, am schimbat impresii, despre meseria de mama ...si am revenit acasa cu forte proaspete...
acu incerc sa revigorez neuronul, care a fost in concediu pe perioada sarcinii, si nu da semne ca ar vrea sa revina la activitate ....si de invatat am o groaza...

fetelor o zi buna.

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Hera, scoatem agitatele. Nastere usoara! Te asteptam cu vesti.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Salutare fetele
Nu am citit nimic din urma, intru scurt din clinica sa va anunt ca am nascut pe 18 Nov dupa travaliu provocat care a tinut 9 ore, cea mica nu-si cobora capsorul in bazin, sangeram, asa ca s-a intervenit cu cezariana de urgenta si la 20:07 a venit pe lume cu tzignalul dat la mare, ursuleata mea Iris Loreley de 4300 g si 53 cm.
Va pup si incerc sa recuperez din urma vestile...

41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hera!!!

Felicitari, Raluca, Dimitra, Celesta! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa cresteti mari!!!

Am facut eu ce modificari am stiut in listuta ( Madanic si Celesta, va rog verificati si completati ), dar nu am mai gasit info despre bebicii de Ral_eli si Dimitra, ei lipsesc din lista.

Noi...cumintei . Bobita e tare tare dulce si cumintel, sunt lesinata dupa el . Face niste mutrite atat de dulci, il pup non-stop. Iar dracusorul de sor'sa e cevaaa Mai mult ne consuma ea . Mai ales ca ne-a dat emotii cu o faringita cu febra mare , de ne-a tremurat sufletul pentru bebeAlesangu.

Sunt fericita ca am gasit o super-pediatra, la care am mutat-o si pe Sophie. Cam asta despre noi, liniste si pace, asa sa o tinem si noi si voi .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput