Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Ramonik, Bebelu, multumesc pentru raspunsurile despre carti .
Bebelu, iti dau PM cu adresa de mail sa-mi poti trimite ce carti ai tu .

Elfica ai albumul ursuletei pe picasa. E o scumpa. Cand mai ai poze ti le pot posta.

Ursoaice ce va pregatiti de marea intalnire, bafta, curaj si nastere usoara

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Hera, nastere usoara!!

Olguta, ma bucur ca ai vesti asa bune si esti relaxata. Si eu sper sa fie bine, nu stiu daca va fi un avantaj varsta mai mare a Mariei, dar sper sa reusim sa ne intelegem.
Celesta, refecere rapida! Imi place f mult numele Loreley, cred ca a fost una din cartile preferate ale adolescentei.

Eu mi-am cautat un mic hobby, ca sa nu mai astept cu nerabdare nasterea. De pictat nu pot de Maria, asa ca se impunea altceva.:) Daca iese ceva demn de lauda o sa va arat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, vad ca toate mamicile aflate la al doilea bebe sunt la fel, Alinushca, Claudia, Mada, Joy Eu una sunt clar altfel decat am fost la Sof, sunt muuult mai relaxata, mai increzatoare, probabil datorita experientei. Nici atunci nu pot sa spun ca m-a chinuit foarte tare experienta maternitatii, dar acum ne e infinit mai bine, mai usor. Iar cu Sophie...comunicam bine cu ea, ceea ce ne ajuta mult pe toti trei Si la voi va fi la fel, cu siguranta, la cum va stiu. Oricum, din tot sufletul sustin orice mamica ce isi doreste cel putin inca un bebe, acum ma pot bucura cum se cuvine de fiecare zambet, de fiecare mutra noua, de manutele astea mici, de mirosul de bebe Prima oara eram tot intr-o goana, dupa achizitii, dupa dormit toata noaptea, dupa luatul in greutate, dupa zambete, intins manute, vorbit, etc. Acum am de gand sa le savurez pe toate pe indelete In concluzie, e muult mai bine cu doi pitici . Succes cu noul hobby !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dragele mele, nu am citit nimic din urma. Am intrat repede sa va fac un anunt, peste 20 min plecam si noi cu bebe la pediatrul din cauza acelor accese de asfixiere. Mi-a dat sms Miruna si mi-a spus ca anscut Sunset
Din pacate, Miruna nu a putut face anuntul personal, pt ca a facut mastita si are temperatura 40, a ajuns la urgenta, nu are voie nici pe bebe sa-l ia in brate, nu are voie nici sa bea apa

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Neata!
Mesaj de la sunset_zuzi: M-au oprit la spital, nu am absolut nimic, dar cica e colul sters si o sa nasc. Va tin la curent.
Asa ca...sa facem galerie pt sunset_zuzi!!!! Haide, Gina
Revin cu vesti cand mai primesc sms de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Felicitari CELESTA! Mama ce bebe grasucin! 4300!!!

Ieri a stat socrela cu fetitele prima urara ca sa mergem noi la cardiolog pt mine. Cand am ajuns acasa imi zice-ca a cautat termometru sa ii bage in fund lu Mara ca nu a facut kk. Vai! Pai nu face kk de fiecare data..Binenteles ca cupilu nu avea nimica, doar plangea cautand titi..II lasasem lapte cu seringa dar se pare ca prea putin.Facuse duar cisi. Dupa ce a mancat de la mami a facut si kk fara probleme. Pampersu ala era pus aiurea=slab strans asa.Data viatoare fac educatie mai calumea ca nu imi place. Plus ca le dusese in sufragerie si statea cu cate una in brate..Nu imi place asta ca dupa se invata. Ele sunt cuminti acu si plang duar la kk si cand le e fuame. Nu au colici sau fite de tinut in brate.

Ioana_Mami asa e cu iesitu din casa..Si eu ieri am iesit chiar dc doar la dr dar drumu cu masina, ca am vazut si eu soarele mi-a facut tare bine.

Joann pai de ce nu iesiti afara? Noi chiar dc nu am avut carutu am iesit asa cate 10min. Era si pacat cu vremea frumoasa care a fost si suarele..Le face tare bine si dorm duse dupa. Ce greutati mai au ale tele? Noi crestem usor usor-Ilinca a ajuns la 1900 si ceva si Mara pe la 2800.

Sunset succes curaj! vine fetita!

Miru sintem alaturi de tine sa te faci bine!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Sunset!!! Refacere rapida si mult mult laptic!

Ce rau imi pare de Miruna , parca e dat sa nu se bucure cum trebuie de alaptare .

Beatrice, succes! Sa aiba mintea luminata pediatrul tau

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HAI SUNSET!!!! Nastere usoara!!!!!

MIruna imi pare rau k ai facut mastita. si sa-ti revi repede k bb are nevoie de tine.

sa aveti un we minunat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice, sunset_zuzi nu a nascut, au oprit-o la maternitate si probabil ca va naste azi-maine. Pupici!!!
Miruna, insanatosire grabnica!!!! Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

celesta felicitari si bine ai venit loreley
miruna imi pare rau pt mastita sper sa te refaci repede
beatrice imi pare rau ca bb e cu nasucul infndat asa de tare;..sper sa te duci la un doctor mai bun

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput