Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Noi am fost in parc, intrasem sa va zic de sunset, dar mi-au luat-o alte fete inainte

A nascut deja? Ca eu intelesesem de la ea ca doar au oprit-o la spital...

Miruna sa te ajute sa te faci bine repede! Imi pare asa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Felicitari sunset!!

celesta felicitari pentru nastere si refacere rapida + mult laptic iti doresc! ce-o fi cu bebeii astia de nu vor deloc sa se angajeze? nici al elficai, nici al meu nu a vrut/putut. daca nu as fi avut un medic asa hotarat sa ma ajute sa nasc natural si ajutor de la Dumnezeu ajungeam 100% la cezariana. asteptam pozici cand o sa fiti bine instalati acasa. F. frumos numele!

Imi pare rau sa aud de mastita mirunei. Azi implinim si noi o saptamana de la nastere si par sa fie ok sanii. Sper sa ramana asa. Bine eu am si avantajul "pompa de muls bb1" care ma ajuta fericit daca simt ca se intareste vreun san. Lapticul vine cam mult si ne inecam din cand in cand. Papam cam la 2 ore ceea ce e rezonabil. Cum zicea si Olgutzica, ma simt minunat mamica a doua oara. Total relaxata si doar bucurandu-ma de fiecare aspect. Se pare totusi ca sunt obosita si am ignorat oboseala de bucuria de a fi intreaga si la forta maxima dupa nastere.

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Neata!
Mesaj de la sunset_zuzi: M-au oprit la spital, nu am absolut nimic, dar cica e colul sters si o sa nasc. Va tin la curent.
Asa ca...sa facem galerie pt sunset_zuzi!!!! Haide, Gina
Revin cu vesti cand mai primesc sms de la ea.

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Hai Sunset! Scoate agitatele si pentru tine, sa fie pregatite.

Miruna, sper sa te refaci repede, sa poata bebe sa pape de la mami!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Hera
Sunset

nastere usoara fetelor

sugubina nu stiu sigur ce greutate au fetitele, fiindca nu am cantar pt bebe.
o sa aflu luni.
dar cate o cantarire asa in brate la mami cu cantarul normal tot facem...si din socotelile noastre ar fi ca Sara are cam 2,5 kg ,iar Marta cam 2,6 kg...dar nu stiu cat de corect e.
oare daca e mai rece afara pot sa le scot???

tu i-ai pus si Ilincai cercelusi, asa micuta?
mie parca imi e mila sa le pun...

alta dilema...mie mi se pare ca fetele nu stau comod in scoicute...poate din cauza ca sunt prea mici???

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

miruna sa te faci bine
beatrice succes cu pediatrul, sa vii cu vesti bune

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele si multumesc pt galerie, insa eu nu am facut azi cezariana pt ca nu mai erau locuri la copii. Doct mi-a spus sa-l sun maine sa vedem dc imi face cezariana.
Asa am patit si la nasterea cu Lorena. Am mers la 40 sapt fix sa-mi declanseze nasterea, de dim, si m-au trimis acasa, tot din acelasi motiv nu erau locuri la copii. Insa pana seara mi-a venit sorocul si m-au primit. Ei pastreaza cateva locuri pt urgente.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna fetele si multumesc pt galerie, insa eu nu am facut azi cezariana pt ca nu mai erau locuri la copii. Doct mi-a spus sa-l sun maine sa vedem dc imi face cezariana.
Asa am patit si la nasterea cu Lorena. Am mers la 40 sapt fix sa-mi declanseze nasterea, de dim, si m-au trimis acasa, tot din acelasi motiv nu erau locuri la copii. Insa pana seara mi-a venit sorocul si m-au primit. Ei pastreaza cateva locuri pt urgente.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Inseamna ca maine iti facem iar galerie

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Celesta! Bun venit, ursuleata!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hai, Hera!!!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Felicitari sunset!!

ce-o fi cu bebeii astia de nu vor deloc sa se angajeze? nici al elficai, nici al meu nu a vrut/putut. daca nu as fi avut un medic asa hotarat sa ma ajute sa nasc natural si ajutor de la Dumnezeu ajungeam 100% la cezariana. asteptam pozici cand o sa fiti bine instalati acasa. F. frumos numele!

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Buna ziua fetelor! ma odihnesc si eu dupa o serie de activitati casnice obositoare.

Beatrice mult succes la doctor sa fie bebe bine si Miruna Doamne ajuta, sa se rezolve problema cu mastita!

Alinushca, mi-ar fi placut si mie sa citesc povestea nasterii lui Nectarie. Nu stiu daca ai scris-o in vreun capitol, si poate am sarit-o eu

Va si va doresc numai lucruri frumoase!

35+ viitoare mami de

Mergi la inceput