Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)
Raspunsuri - Pagina 8
syl spune:
joy, n-am mai intrebat nimic, am fugit ca din pusca de acolo. Oricum am inceput sa beau lichide acum ca imi cere organismul, am mai fost 1 data la baie si parca sa zic ca n-a fost asa cumplit ca prima data. Fie ce-o fi acum, sa speram ca pana maine ma scap de usturimea asta. Important este ca s-a terminat cu bine si n-am nimic la vezica, trag mari sperante ca si cu uterul va fi bine la operatie, asta ca sa nu fie perioada de recuperare mai mare dupa operatie daca o fi sa-l scoata.
Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan
Hera25 spune:
Multumesc fetelor dragi pt galerie. Incerc si eu sa ma linistesc si mainesa fiu fresh. O seara frumoasa.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+
Yasmine spune:
Celesta a nascut pe 18.11. la 20:07 Print cezariana de urgenta pe Loreley, 4800 gr si 53 cm. Dumnezeu sa le dea tot binele din lume.
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat A fost postata cumva pe mail-ul barlogului cartea Mama si copilul? 39+ AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD |
nu am mai trimis-o p mail, deoarece este ff mare si nu incape p mail, desi e pe 5 parti. dc vreti, ne auzim p mess si va trimit asa. alta varianta nu stiu.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
HERA bafta multa maine. nastere usoara si refacere rapida, mult laptic si bb sanatos!!!!
Felicitari CELESTA!!!!!
Felicitari DIMITRA!!!!!
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
ramonik1986 spune:
citat din mesajul lui inacat Elfica poti sa mi le trimiti mie. Scrie si ce comentarii vrei sa apara. 39+ AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD |
Buna! Am pus eu pe e-mail pe 5oct, dar nu e varianta de sotii capraru. O am eu in calc si pe cea de capraru e din 1984 parca insa nu o am pe portiuni.
39+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape
ramonik1986 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonik1986
Buna! Am pus eu pe e-mail pe 5oct, dar nu e varianta de sotii capraru. O am eu in calc si pe cea de capraru e din 1984 parca insa nu o am pe portiuni. 39+ David Mario AMR ... 22 noiembrie e aproape |
Scuze am uitat sa spun ca nu este in inbox ci in STARRED
39+ David Mario
ramonik1986 spune:
citat din mesajul lui inacat A fost postata cumva pe mail-ul barlogului cartea Mama si copilul? Eu am luat 17 Kg in greutate (de la 50 la 67). Sper dupa nastere sa scad destul, sa ma dezumflu, sa pot purta dinnou verigheta si sa-mi intre picioarele in cizme ca vine frigul. Nu cred ca ma apuc de vre-o cura in primele luni. Voi manca cat imi va dicta organismul, iar exercitiile vor fi usoare, gen Pilates. 39+ AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD |
Offff neuronii mei, scuze nu raspunsesem la quote-ul corect
39+ David Mario
bebelu86 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramonik1986
Scuze am uitat sa spun ca nu este in inbox ci in STARRED 39+ David Mario AMR ... 22 noiembrie e aproape |
ce mi-a trimis GAbriela, e de la editura RAO, autor Elizabeth Fenwick. se numeste Mama si copilul (0-3ani)
imi place k e ilustrata si iti explica ff clar ce si cum.
dc o vrea cineva si p asta, ne auzim p mess si va trimit cu drag. id e acelasi k p DC
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker