Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)
Raspunsuri - Pagina 7
Elfica spune:
Eu m-am ingrasat in sarcina 10 kg, la aprox 1 sapt dupa nastere m-am cantarit si aveam 5 kg. in minus, iar acum cateva zile inca 2. Deci ar mai trebui sa dau jos inca 3. Mi-am revenit super, poate ca nesomnul si stresul ma fac sa slabesc... Sper sa nu imi afecteze lapticul insa... mai bine cu kg multe si cu lapte decat invers. Mai am putina burta, dar vad ca de la o zi la alta se face mai mica, doar ca mi-au ramas cateva vergeturi in jurul buricului si carnea pe burta e mai flasca. Dar astept si eu controlul de 6 sapt si apoi ma gandesc la exercitii de tonifiere a abdomenului.
Micuta mea doarme de la ora 1. Niciodata nu a mai dormit atat de mult ziua, ci doar noaptea, pe la inceputuri, ca in ultima vreme v-am spus ca nu mai doarme. Ma gandesc, oare sa o trezesc? Pediatra spunea ca ziua sa nu faca pauza mai mare de 3 ore intre supturi... sunteti de acord? Eu ma gandesc ca daca ii e foame, se trezeste automat. Iar in greutate se pare ca a luat bine. Am fost ieri la medicul de familie si zicea ca ar avea 3.200, in conditiile in care acum 3 sapt avea la externare 2.360. Asa ca a recuperat bine, sunt fericita, dar vreau sa verific cat de buna a fost cantarirea, ca avea cantar ca pe vremuri, zicea ca a scazut si abaterea cantarului si pampersul si a ajuns la greutatea asta. Mi se pare firesc sa aiba cantar electronic, sa stiu exact cat are, nu aproximativ... Iar de masurat nici nu avea, dar mie mi se pare ca a crescut mult. Ma poate ajuta cineva sa pun si eu poze pe Picassa? Ca nu prea am timp, nu stiu cum sa fac si ar trebui sa descoper si imi ia timp. As prefera sa trimit cuiva foto si sa mi le posteze, in caz ca sunt fete care au timp si se pricep, astept pe pm adresa de mail si trimit apoi foto.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
La Constanta trebuie sa o declarati si e foarte aproape de clinica. Faci stanga cum iesi din clinica, apoi prima la dreapta si drumul te va duce la stanga pana la starea civila unde declari copilul. Ideal e sa mergi cat mai repede, ca altfel tr sa platesti taxa de urgenta sa iti dea certificatul de pe o zi pe alta. Noi nu am stresat personalul clinicii, care ne spunea ca avem la dispozitie 14 zile sa o declaram si cand am primit in sfarsit tot ce ne trebuia, insemna sa primim certif dupa ce plecam noi. Noroc ca exista varianta cu taxa de urgenta... care nu e mare, 25 RON, parca.
Citat: |
citat din mesajul lui inacat erata: Hera, totul va fi bine! Elfica poate te-am intreat deja dar... Unde ati declarat-o pe Iulia? la Constanta sau Bucuresti? 39+ AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD |
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
inacat spune:
Elfica poti sa mi le trimiti mie. Scrie si ce comentarii vrei sa apara.
39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui anymona Beatrice, parca tu ai comandat pe amazon.co.uk, nu? in cat timp ti-a venit comanda? si cat te-a costat transportul? Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Depinde, au fost lucruri mari gen balansoar unde transportul a fost 3 lire si apoi am vrut sa comand ceva marunt, nu mai tin minte si imi arata ca transportul m-ar costa 10 lire, asa ca depinde
Mami de printisor
inacat spune:
A fost postata cumva pe mail-ul barlogului cartea Mama si copilul?
Eu am luat 17 Kg in greutate (de la 50 la 67). Sper dupa nastere sa scad destul, sa ma dezumflu, sa pot purta dinnou verigheta si sa-mi intre picioarele in cizme ca vine frigul.
Nu cred ca ma apuc de vre-o cura in primele luni. Voi manca cat imi va dicta organismul, iar exercitiile vor fi usoare, gen Pilates.
39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD
alina_1984 spune:
Elfica, eu spuneam de constipatie, nu stiu sigur daca e de la alaptat, cert e ca m-am confruntat si dupa prima sarcina cu aceasi problema, in situatia in care pe perioada sarcinii n-am avut nici o problema.
La fel ca tine, nu stiu ce sa mai mananc, sa nu ma constip si in acelasi timp sa nu-i fac rau la bebe. Mai nou mi-a dat o prietena un pont, fierb o cana de apa si beau cat de fierbinte pot, ma duce la baie garantat.
Inca ceva, si eu beau multe lichide si degeaba, ba chiar am observat ca ma constip de la lapte
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010)
poze
syl spune:
Buna seara,
N-am scris azi nu m-am simtit in stare, dar am reusit sa citesc. M-am sculat astazi la 5 ca sa ma pregatesc pt cistoscopie.
Rezultatul este unul bun, nu a ajuns nimic la vezica. Dar nu mai vreau sa fac cistoscopie NICIODATA. Acele 3 minute cat a durat introducerea sondei si uitat prin vezicami s-au parut o vesnicie si ce a urmat pe urma nu pot descrie. M-au usturat si ochii in cap, si de cate ori fac pipi trebuie sa fie cineva langa mine sa ma duca langa pat pt ca ma ia cu lesin de usturime. Acum am iesit si cu sange putin. Toata ziua n-am baut apaca sa nu mai merg la baie. Sper sa treaca senzatia asta ca intru in fibrilatii.
Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan
Madanic spune:
Buna fetelor.
Imi cer scuze de absenta, m-am concentrat asupra copiilor o perioada. Isabella a stat cu noi acasa in ideea ca o fac mai deschisa catre bebe. A mers, este destul de entuziasmata de "baby boy".
Felicitari tuturor burticilor care au nascut in perioada in care am lipsit . Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de ursuletii vostrii.
Hai Hera! Hai Celesta!
Fetelor va rog sa ma adaugati si pe mine la lista de mamici. Bebe Eduard Andrei s-a nascut pe 8.11.2010 la 11:46, greutate 3.500kg, lungime 53 cm, apgar nu am ca aici nu dau. E nascut la Swedish First Hill Hospital.
Noi suntem bine, bebe ia in greutate constant, la controlul de o saptamana avea chiar 3.500 kg, dupa ce pierduse vreo 300 in spital. Papa bine si este cumintel, am redus numarul de mese de noapte la doua. In schimb consumam pachetele de diapers ca pe servetele.
Fug ca ma cheama datoria.
Joy21 spune:
citat din mesajul lui syl Buna seara, N-am scris azi nu m-am simtit in stare, dar am reusit sa citesc. M-am sculat astazi la 5 ca sa ma pregatesc pt cistoscopie. Rezultatul este unul bun, nu a ajuns nimic la vezica. Dar nu mai vreau sa fac cistoscopie NICIODATA. Acele 3 minute cat a durat introducerea sondei si uitat prin vezicami s-au parut o vesnicie si ce a urmat pe urma nu pot descrie. M-au usturat si ochii in cap, si de cate ori fac pipi trebuie sa fie cineva langa mine sa ma duca langa pat pt ca ma ia cu lesin de usturime. Acum am iesit si cu sange putin. Toata ziua n-am baut apaca sa nu mai merg la baie. Sper sa treaca senzatia asta ca intru in fibrilatii. Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan |
Off, saracuta de tine Esti o curajoasa, bine ca ai scapat. Daca stiai de dinainte ce te asteapta... Cu lichidele nu stiu daca e bine sa te abtii. E posibil ca senzatia de usturime sa treaca mai repede daca urinezi mai des. Dr. ar fi trebuit sa-ti spuna.
sugubina spune:
Hai HERA succes maine vezi bebele! Curaj!
Joann eu le pun la san dar simultan, pan la urma se pierde timp cu mulsu si cu bibe..Pufescu le da noaptea cu seringa, cand e el de tura pan la 1-2 ca sa dorm eu. Anticorpii nu se transmit si prin bibe,cica raman pe sticla (asa imi zicea o asistenta de la bebei). Orcum bine ca ale tele manca lapte de mami - sa dea Dumnezeu sa tot avem si sa fie suficient! Afara ati inceput sa iesiti? Noo luni ne vine carutu si vom iesi mai mul.
Pune pooze hai.
Symo eu nu fac in cada - marti imi scot firele.Vdm dupa.Felicitari pt vestile bune de la pediatru.
Fetele si eu am ceva constipatie desi manc fructe ca de obicei pe burta guala de dimi..Si totusi persista.Vai. Nu mai vreau sa ma chinui. Bine ca macar nu ma mai tine operatia cand ma screm si macar asta pot face. Se vindeca frumos vad.
Fug ca plange monstruletu de Maruta si tre sa produc milk..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna