Nov-dec 2010- Bravo, Sunset! Hai, Hera!(159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
ce mai fac fetele?

sugubina cum te descurci cu puficele?
am citit ca le pui la san, foarte frumos ...dar nu iti ia mult timp?
eu una am ramas la storsul cu pompita si hranitul cu biberonul...
la fetele mele la 3 ore e lege , mai ales Sara , daca nu e gata lapticul ma stie juma de cartier ...

au inceput si fetele mele sa faca falcute ...luni mergem la medic sa le cantareasca si sa le masoare...

sper sa am si eu mai mult timp sa intru mai des sa fac si eu galerie fetelor ce urmeaza sa nasca, fiindca sunt restanta rau la acest capitol...

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Gata, am citit tot! Acum, scurt si la obiect, ca din clipa in clipa astept sa se trezeasca Iulia mea - am alaptat-o pana pe la 13, am iesit afara la 13.15, ne-am intors de afara pe la 14.45-15.00 si de atunci tot face nani. Misticgirl: tu de ce astepti sa se trezeasca bebele si abia apoi sa iesi afara? Eu tocmai asta astept, dupa ce o alaptez, sa adoarma profund, incat sa o duc afara si sa nu se trezeasca pana revenim. Iar de imbracat, o pun intr-o salopeta mai maricica, incat sa nu o manevrez, sa risc sa se trezeasca, ii pun caciulita, iau o paturica si gata pregatirea.

Vasari:
Multumesc pt site-urile despre sling, wrap etc. Numai bine, ca sapt viit e Babyexpo. Oare preturile Dianei sunt aceleasi indiferent cum cumperi: de la expozitie sau direct de la ea? Parca ea e din Craiova si trimite prin posta sau confund eu?

Zicea cineva de constipatie pe fondul alaptarii... si eu ma confrunt cu asa ceva, dar nu stiam cauza. Chiar asa se intampla, pe fondul alaptarii se produce constipatia? Cum putem sa o inlaturam? Eu beau multe lichide, 1,5 - 2 l. ceai de anason, chimen si fenicul, mai beau si apa sau/si compot, citronada... Cu mancatul nu prea stiu ce sa mananc si ce nu, incat sa nu sufere apoi micutza mea. Parca nu vreau sa mananc nimic din ce nu stiu ca ii face bine. In ultimele nopti nu prea doarme, o chinuie colicile si automat si noi suntem afectati, ca nu dormim. Azi de dim. m-a apucat depresia, am inceput sa plang in hohte ca ce ma fac eu, cat timp pot rezista in ritmul asta, ca colicile tin de obicei pana la 3-4 luni. Cum sa rezist fara sa dorm noaptea atata timp? Infacolul e bun, vad schimbari, dar colici tot are. Of... sper sa treaca repede! Oare e prea mult sa ii dau mai multe pt colici: i-am dat Bonnisan cateva zile (2-3) si pt ca apoi am primit mult laudatul Infacol, am incetat sa ii dam Bonnisan, considerand ca poate e prea mult. Voi cum faceti, incercati doar cate un medicament pt colici?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hera,tinem pumnii pt maine.Am scos motatele la antrenament
Am venit de afara, a fost frumos si astazi. In IOR au inceput, de ieri, sa monteze casutele de lemn pe aleea principala. Se apropie decembrie . Abia astept sa monteze si luminitele colorate, sa fie tot parcul animat, sa miroasa a vin fiert cu scortisoara, sa se auda colinde in boxe, sa fie concerte de colinde si zapada, dar fara ger din acela uscat si taios.
Patrick inca face nani, cand se va trezi va dori direct la tzitzi, a papat acum 2,5 ore
Cu mancatul, chiar nu mai stiu ce sa fac...si eu mananc lactate, fructe (dar nu stiu ce alte fructe pot manca, asa ca ma rezum la mere zilnic si o banana la 2 zile-stiu ca banana ingrasa), gratar, friptura la cuptor. Legume mai putin, adica am bagat la greu doar ardei gras si rosie fara seminte. Si mi-e o pofta de salata de varza alba si mai mult ca sigur nu am voie. Asa ca, dragi gravidute, mancati tot ce doriti si cat doriti acum, cat va mai permiteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Alina, Claudia, Ioana cred ca as pica in depresie fara scapare sa ma ingras in timpul alaptarii. E singura mea solutie momentan sa scap de kg in plus (si am in exces din pacate). Eu ma cantaresc in fiecare luni dimineata, pe stomacul gol, dupa ce ma mulg si alaptez pe bebe. Pana acum trendul a fost descendent binisor. Sunt curioasa lunea asta, ca parca nu mai simt nicio diferenta de lunea trecuta

Eu as merge la sala, dar momentan am contraindicatie, pana trec 6 saptamani. Dar dupa ce trec, imi fac abonament si ma duc seara, il las pe tati cu bebe. Asa ca ma multumesc cu juma de ora de exercitii pe Wii Fit momentan.

Mergi la inceput

Elfica,asteptam sa se trezeasca Patrick pt ca trecuse mult timp de cand papase si eram sigura ca il apuca foamea afara. Nu am apucat sa ies imediat dupa ce l-am alaptat, ca a trecut pe la mine unchiul meu sa-mi aduca papa de la bunica, apoi pana m-am pregatit eu si uite a trecut timpul. Si mancase pe la 10:45 dim, am zis ca se trezeste pe la 12 si ceva, dar a dormit pana la 14:10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ok, am inteles si sunt de acord

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Elfica,asteptam sa se trezeasca Patrick pt ca trecuse mult timp de cand papase si eram sigura ca il apuca foamea afara. Nu am apucat sa ies imediat dupa ce l-am alaptat, ca a trecut pe la mine unchiul meu sa-mi aduca papa de la bunica, apoi pana m-am pregatit eu si uite a trecut timpul. Si mancase pe la 10:45 dim, am zis ca se trezeste pe la 12 si ceva, dar a dormit pana la 14:10

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Bravo Dimitra!!! Sa-ti traiasca ursuletul!!!

Curaj Hera! Totu va fi bine!

Beatrice cum e bebe?

Am fost la epilat.
A fost mai greu ca ultima data, dar am rezistat si eu si bebe. Cosmeticiana a fost draguta si mi-a facut un scurt masaj la final. Din partea casei .

Acum sunt gata de venirea lui bebe .

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Dana, pai si eu as intra in depresie daca m-as ingrasa in timpul alaptarii. Deocamdata vad ca nu prea dau jos...700 g in 3 sapt e prea putin . Si eu credeam ca dupa nastere naturala dau jos mai repede. Crede-ma ca am oroare de cantarit, ma intristez rau cand vad ca nu am slabit decat 100 g sau deloc. Eu am fost mereu slaba (exceptand sarcinile), sunt si migniona. Acum am 53,8 kg, inainte de ambele sarcini am avut 44 kg. Nu am pretentia sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii imediat, dar macar in primavara. Oare am sanse sa slabesc 9kg in vreo 4 luni??? Mi-e frica sa-mi dau singura raspunsul
Incerc sa fac cata miscare pot, adica ma plimb zilnic 1,5-2 ore, fac treaba prin casa. Recunosc ca nu fac exercitii si nici nu ies sa alerg, dar nici nu bag in mine ca balena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna fetelor! Felicitari noilor mamici si multa sanatate bebelusilor!

Crisuletzul merci de ganduri, suntem bine, ctesc zilnic dar nu prea stiu ce sa scriu.
Claudia si noi primim certificatul pe 02 decembrie, dar am trimis la birou cererea cu actul constatator al nasterii si am primit salariul mediu pe unitate (le-am precizat ca voi trimite copia dupa certificat cand il voi avea, sper sa gasesti si tu intelegere). Cand vom avea certificatul putem depune actele pt alocatie (cine are un card, trebuie sa depuna tot atunci un extras de cont si alocatia se va vira in acel cont). Daca nu dai contul de la inceput, nu mai poti schimba nimic, vei primi banii cu posta in fiecare luna. Pentru indemnizatie (care am auzit si eu ca s-ar micsora la numai un an) putem depune dosarul cand terminam zilele de concediu postnatal (si eu tot in februarie).
CorinaLa multi ani fetitei si sa fiti fericiti cu totii!
Ana mamico, mai poti? Salutari lui David!

Noi astazi am fost la pediatru, consultatia de o luna, Diana a luat bine in greutate, are 3880 gr (la nastere a avut 3060 gr si a scazut pana la 2845 gr), si a crescut cu 3 cm.....yuhuuuu!!! Zilele se scurg ffff repede, crestem frumos si ne bucuram de fiecare clipa impreuna, ne pupam toata ziua, ascultam cantecele si stam la povesti (ne cam place "sfatul popular"). Apropo de nas infundat, Diana are uneori nasucul uscat, punem ser fiziologic si scoatem doar cu ajutorul unui bat de urechi (asa mi-a aratat la spital). Ar trebui sa folosesc batista bebelusului sa scot din profunzime? Eu nu o simt fornaita.
Despre mine....multa oboseala, in afara de cele 8-9 kg pe care le-am pierdut in primele 10 zile de la nastere, acum stagnam la categoria kg in plus, n-am mai dat jos nimic si mai am doar 4-5 kg de eliminat. Burta exista in continuare, arata ca o gelatina, cand o misc. Imi pun centura cateva ore pe zi, dar ma cam doare burta cand o folosesc. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa o mai tin. Unii medici spun ca de fapt aceasta centura nu face mare lucru, este pentru confort psihic si iluzia ca esti supla.
Fetele cu cezariana...voi faceti baie in cada? Eu inca nu am acest curaj, dar tare m-as relaxa in unele seri.

Va pe toate si sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

erata:
Hera, totul va fi bine!

Elfica poate te-am intreat deja dar... Unde ati declarat-o pe Iulia? la Constanta sau Bucuresti?

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput