Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 3
danamiha spune:
rose, draga mea, ai ales parfumuri de vis, dar nu ma mir...sa le stapanesti cu placere cele ale tale si cine stie...poate nu mai dai nimic cadouai spart o banca sau ai vandut o gramada de tablouri pictate de tine?? sper ca stii de gluma si nu te superi
Tobacco Vanille e minunat acum, zilele trecute la piata m-a intrebat o doamna cu ce m-am dat, se simtea asa de bine in aer, E SUPERB!!!
camelia, sa porti cu placere noile achizitii si sper sa le primesti cat mai repedeti-a mai cumparat colega ceva din Italia sau ai lasat pe urmatoarea delegatie?
saliiiii, ne este dor de tine, da un semn de viata
rose_selavie spune:
Dana nuuu, nici banci, nici n-am castigat la bursa si nici la loto. Cat am fost insarcinata n-am prea cumparat mare lucru, nu foloseam parfumuri si a fost o perioada propice economiilor, iar acum de Craciun e o buna ocazie sa sparg ....pusculita . Oricum, sunt la preturi bune, pretul cel mai mare e rabdarea mea, cat timp voi sta in asteptarea lor...
rose_selavie spune:
Dana nuuu, nici banci, nici n-am castigat la bursa si nici la loto. Cat am fost insarcinata n-am prea cumparat mare lucru, nu foloseam parfumuri si a fost o perioada propice economiilor, iar acum de Craciun e o buna ocazie sa sparg ....pusculita . Oricum, sunt la preturi bune, pretul cel mai mare e rabdarea mea, cat timp voi sta in asteptarea lor...
manumanu spune:
ROSE, wow, ce de parfumuri! Sa vina repede si sa te bucuri de ele! Multumim de urari si va intitam la o felie de tort si la un pahar cu suc!
Hmmm... ti-ai comandat Je reviens, asa....
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
camelia_daniela spune:
Dana, nu mi-a mai luat, ca nu a gasit ce voiam eu.
As fi vrut Boucheron sau Lalique si nu a gasit in duty free - a fost in Franta si a fost cu low cost. Asta e , am rezolvat eu problema !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Am uitat de Je reviens, Worth ! |
Pe asta l-ai cumparat sau l-ai vrea? Ca il am eu si nu il suport deloc Cred ca nici macar nu am pulverizat vreodata, atat mi-a fost de antipatic (l-am primit cadou, e cumparat din Germania). Let me know
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Pe asta l-ai cumparat sau l-ai vrea? Ca il am eu si nu il suport deloc Cred ca nici macar nu am pulverizat vreodata, atat mi-a fost de antipatic (l-am primit cadou, e cumparat din Germania). Let me know |
L-am comandat, il stiu, depinde din ce unghi il privesti. Mie imi plac aldehidicele mult si cand l-am testat mi-a adus aminte de ceva retro, indefinibil, floral aerat, placut. Am tot zis ca-s mai ciudata eu, imi plac in egala masura parfumurile vintage cat si cele mai noi si extravagante. Nu am o anumita categorie la care sa zic ca ma pot opri, gasesc in aproape oricare grup olfactiv cateva parfumuri bune. Dar tie cum de ti-a devenit asa de antipatic?
Daca stiam ca vrei sa-l vinzi faceam direct cu tine "deal-ul".
rall spune:
Pai cred ca a inceput cu sticla, care pare mai mult al unei colonii barbatesti de calitate indoielnica. Si mirosul (acum chiar m-am dat, vazand ca tie iti place) e asa... artificial / sapunel / apa de ploaie Te rog sa nu te superi, stiu f bine ca nasurile ne sunt diferite si poate pentru tine e altfel Plus ca si in timp ne mai schimbam gusturile, acum vreo 3 ani nu imi placea deloc Hypnose, vedeam numai biserici rusesti in el, acum tare fain mi se pare
Ma duc sa ma spal
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Pai cred ca a inceput cu sticla, care pare mai mult al unei colonii barbatesti de calitate indoielnica. Si mirosul (acum chiar m-am dat, vazand ca tie iti place) e asa... artificial / sapunel / apa de ploaie Te rog sa nu te superi, stiu f bine ca nasurile ne sunt diferite si poate pentru tine e altfel Plus ca si in timp ne mai schimbam gusturile, acum vreo 3 ani nu imi placea deloc Hypnose, vedeam numai biserici rusesti in el, acum tare fain mi se pare Ma duc sa ma spal |
Aha , hi hi, pai ce sa zic, legat de aspect, puteau sa faca o sticla mai atragatoare, intr-adevar. Din cate am citit lumea lauda mirosul lui. Sper sa fie Worth the money ,