Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, draga mea, ai ales parfumuri de vis, dar nu ma mir...sa le stapanesti cu placere cele ale tale si cine stie...poate nu mai dai nimic cadouai spart o banca sau ai vandut o gramada de tablouri pictate de tine?? sper ca stii de gluma si nu te superi

Tobacco Vanille e minunat acum, zilele trecute la piata m-a intrebat o doamna cu ce m-am dat, se simtea asa de bine in aer, E SUPERB!!!

camelia, sa porti cu placere noile achizitii si sper sa le primesti cat mai repedeti-a mai cumparat colega ceva din Italia sau ai lasat pe urmatoarea delegatie?

saliiiii, ne este dor de tine, da un semn de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana nuuu, nici banci, nici n-am castigat la bursa si nici la loto. Cat am fost insarcinata n-am prea cumparat mare lucru, nu foloseam parfumuri si a fost o perioada propice economiilor, iar acum de Craciun e o buna ocazie sa sparg ....pusculita . Oricum, sunt la preturi bune, pretul cel mai mare e rabdarea mea, cat timp voi sta in asteptarea lor...

Mergi la inceput

Dana nuuu, nici banci, nici n-am castigat la bursa si nici la loto. Cat am fost insarcinata n-am prea cumparat mare lucru, nu foloseam parfumuri si a fost o perioada propice economiilor, iar acum de Craciun e o buna ocazie sa sparg ....pusculita . Oricum, sunt la preturi bune, pretul cel mai mare e rabdarea mea, cat timp voi sta in asteptarea lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, wow, ce de parfumuri! Sa vina repede si sa te bucuri de ele! Multumim de urari si va intitam la o felie de tort si la un pahar cu suc!
Hmmm... ti-ai comandat Je reviens, asa....

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, nu mi-a mai luat, ca nu a gasit ce voiam eu.
As fi vrut Boucheron sau Lalique si nu a gasit in duty free - a fost in Franta si a fost cu low cost. Asta e , am rezolvat eu problema !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Am uitat de Je reviens, Worth !

Pe asta l-ai cumparat sau l-ai vrea? Ca il am eu si nu il suport deloc Cred ca nici macar nu am pulverizat vreodata, atat mi-a fost de antipatic (l-am primit cadou, e cumparat din Germania). Let me know

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Pe asta l-ai cumparat sau l-ai vrea? Ca il am eu si nu il suport deloc Cred ca nici macar nu am pulverizat vreodata, atat mi-a fost de antipatic (l-am primit cadou, e cumparat din Germania). Let me know

L-am comandat, il stiu, depinde din ce unghi il privesti. Mie imi plac aldehidicele mult si cand l-am testat mi-a adus aminte de ceva retro, indefinibil, floral aerat, placut. Am tot zis ca-s mai ciudata eu, imi plac in egala masura parfumurile vintage cat si cele mai noi si extravagante. Nu am o anumita categorie la care sa zic ca ma pot opri, gasesc in aproape oricare grup olfactiv cateva parfumuri bune. Dar tie cum de ti-a devenit asa de antipatic?
Daca stiam ca vrei sa-l vinzi faceam direct cu tine "deal-ul".

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pai cred ca a inceput cu sticla, care pare mai mult al unei colonii barbatesti de calitate indoielnica. Si mirosul (acum chiar m-am dat, vazand ca tie iti place) e asa... artificial / sapunel / apa de ploaie Te rog sa nu te superi, stiu f bine ca nasurile ne sunt diferite si poate pentru tine e altfel Plus ca si in timp ne mai schimbam gusturile, acum vreo 3 ani nu imi placea deloc Hypnose, vedeam numai biserici rusesti in el, acum tare fain mi se pare

Ma duc sa ma spal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Pai cred ca a inceput cu sticla, care pare mai mult al unei colonii barbatesti de calitate indoielnica. Si mirosul (acum chiar m-am dat, vazand ca tie iti place) e asa... artificial / sapunel / apa de ploaie Te rog sa nu te superi, stiu f bine ca nasurile ne sunt diferite si poate pentru tine e altfel Plus ca si in timp ne mai schimbam gusturile, acum vreo 3 ani nu imi placea deloc Hypnose, vedeam numai biserici rusesti in el, acum tare fain mi se pare

Ma duc sa ma spal

Aha , hi hi, pai ce sa zic, legat de aspect, puteau sa faca o sticla mai atragatoare, intr-adevar. Din cate am citit lumea lauda mirosul lui. Sper sa fie Worth the money ,

Mergi la inceput