Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Rall, care flacon te-a speriat asa de tare?Acesta http://www.perfumezilla.com/images_product/je-reviens-perfume-by-worth-3-4-oz-eau-de-parfum-spray-couture-tester-women.jpg sau acesta http://www.comparestoreprices.co.uk/images/wo/worth-je-reviens-eau-de-toilette-spray-50ml.jpg

Inainte Je Reviens se prezenta asa http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/4769/2/Worth_Je_Reviens_Perfume_4ml.jpg

aici http://www.google.ch/images?q=worth+je+reviens&hl=de&rls=com.microsoft:de-ch:IE-SearchBox&rlz=1I7ADFA_de&prmd=iv&tbas=0&wrapid=tlif12905449332731&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1259&bih=514 poti vedea variantele in care a fost prezentat pe piata. Nu putea lipsi un flacon Lalique. Evident ca aceste prezentari nu vor schimba parerea ta despre JeReviens, era doar placerea de a privi acele flacoane. JeReviens l-am avut, l-am iubit, l-am urat, l-am dat. Era prea puternic la inceput, nu aveam rabdare 2 ore ca sa devina mai lejer, sa devina acel parfum floral-aerat, cum spune si Rose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Exact asta: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/wo/worth-je-reviens-eau-de-toilette-spray-50ml.jpg Ala rotunjel arata mai bine

Am citit acum notele, cica "green florals, orange flower, lemon, rose, musk and violet". Hmm, eu simt doar un parfum facut din niste flori palite indoit apoi cu multa apa chioara

O fi invechit saracu, ce sa zic, dar totusi asa imi amintesc ca mirosea din prima zi in care l-am primit, plus ca nu e ingalbenit / cu miros accentuat de alcool.

Noh, eu sper sa worth its money pentru tine, Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

cu scuzele de rigoare pt intarziere multi ani si copilarie fericita pt gemenii tai manu manu si ...nu zice de doua ori ca la tort vin prima !

rose ...m-ai omorat! zilele trecute pusesesi un articol cu niste calcule cate parfumuri cate pufuri si ....zilele necesarept a le termina .

acum ce sa inteleg ca ti-ai luat parfumuri pt urmatorul deceniu ? sau ce ?

ai mirosit fracas cum e ?
in afara de faptul ca e ...retro ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo vreau sa ridic usor stacheta, de asta le-am luat. N-am comandat intai mostra de Fracas, mi-l pot doar imagina, daca fac un rezumat al tuturor descrierilor citite despre el e asa: note de varf-tuberoza, nota de mijloc-tuberoza, note de baza-tuberoza. Ador tuberoza
! E un floral dulce foarte intens si seducator, elegant si prezent pe piele mult timp, am citit ca tine foarte bine.

Iar celalalt Piguet, Visa, e creat pe modelul lui Angel, puternic gurmand, dulce-condimentat. Suna promitator .

Pun pufuri in plic doritoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,revin cu o intrebare......Imi puteti recomanda un site din ro,de unde as putea comanda parfumuri(sa pot fi sigura ca sunt parfumuri originale si pretul sa fie ok) Va multumescPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Mi-a ajuns JOY !!! e senzational, n-am cuvinte.
La noi e rece si lapovita, sticla lui e rece ca din frigider, parfumul din ea....cald ca o zi de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Fetelor,revin cu o intrebare......

Imi puteti recomanda un site din ro,de unde as putea comanda parfumuri(sa pot fi sigura ca sunt parfumuri originale si pretul sa fie ok)
Va multumesc

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

eu am comandat parfumuri de pe esentedelux punct ro ... poti lua legatura cu vanzatorul si pe messenger, are id-ul esentedelux1

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Mi-a ajuns JOY !!! e senzational, n-am cuvinte.
La noi e rece si lapovita, sticla lui e rece ca din frigider, parfumul din ea....cald ca o zi de vara.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Ma bucur ca-ti place! Pentru JOY nu exista cale de mijloc; ori il iubesti din prima ori il urasti! E parfumul care s-ar potrivi de minune maine seara, dar de unde scot eu acum un JOY? Ca nu am timp de colindat.

Zi-mi cum ti se pare comparat cu First. Ti se pare si tie sora mai mare a ultimului?

Mergi la inceput

Merci draga Blue , din pacate pe First l-am testat cu mult timp in urma, nu am in memorie foarte limpede mirosul lui. Am sa-l caut saptamana viitoare cand merg cu mama si puiu mic prin oras.

De ce nu te dai maine chiar cu First? Stiu ca e printre preferatele tale.

Iti pot recomanda ca daca iei Joy de pe Ricardo de la acel vanzator (de fapt tu mi-ai aratat linkul prima data :)) va fi ok .

Eu sunt ca paharnicul Ulea pt tine...mi-am luat mie, e bun, iti pot garanta ca si tu vei fi multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Fetelor,revin cu o intrebare......

Imi puteti recomanda un site din ro,de unde as putea comanda parfumuri(sa pot fi sigura ca sunt parfumuri originale si pretul sa fie ok)
Va multumesc

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

eu am cumparat peste 30 de parfumuri de pe www.esentedelux.ro si am fost f.f.f.f. multumita!!!

Mergi la inceput