Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 14
carina85 spune:
Cu mare drag,Rose!Va pup mult de tot!
Uite,o dedicatie pentru tine,ca tot l-am mirosit wee asta si mi-a placut mult...un parfum tare fin...asa,ca tine!You're the one!Rose the one! www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha carina, schimba tara la profil |
Nu ma-ndur inca...Mai lasa asa putin...
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui carina85 Cu mare drag,Rose!Va pup mult de tot! Uite,o dedicatie pentru tine,ca tot l-am mirosit wee asta si mi-a placut mult...un parfum tare fin...asa,ca tine!You're the one!Rose the one! www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html |
Carina Carina ce-mi faci, n-am luat destule parfumuri in regim en-gros pt Craciun, imi pui si ispita asta sub nas . Il stiu, si-mi placeeee, eu am inca The One clasic. Varianta asta noua Rose e cu note de bujor si parca nu atat de gurmand ci floral vanilat . E demult pe lista mea, poate in primavara ii vine randul.
Ce ai mai testat in weekend? Ai inceput sa cutreieri parfumerii scandinave? Exista si parfumuri speciale locale, ceva firme de care noi nu stim?
rose_selavie spune:
Mai am cuiva sa-i multumesc, cuiva care a facut un gest incredibil.
E vorba despre Teo.
Stiti ce-a facut? Sa trimiti pufuri pe matase sau pe hartie, mostre mici sau batiste imbibate e deja passe...
Teo a ridicat stacheta si mi-a trimis direct... sticlele ei de parfum (cateva, ca are in jur de 100 cred) in regim de imprumut ca sa le miros asa, pe indelete. Asadar mama mea a adus cu ea pe langa Jaipur-ul meu inca vreun kg jumatate de parfumuri .
Observ chiar si eu ca nu mai vorbesc despre parfumuri decat in termeni de en-gros si kilograme.
Voi scrie despre cele pe care mi le-a trimis Teo, de indata ce apuc sa le testez cum trebuie. Le-am insirat ca pe niste soldatei pe comoda.
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Voi scrie despre cele pe care mi le-a trimis Teo, de indata ce apuc sa le testez cum trebuie. Le-am insirat ca pe niste soldatei pe comoda. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
no offense , ....dar ce m-as distra daca ai da putin mai tare , din greseala, peste comoda respectiva!
atunci sa vezi comenzi in regim de supermarket, mi te imaginez mergand la cumparat parfumuri, romantica in disperarea ta ....fortand intrarea in parfumerie cu un cos din ala mare de cumparaturi, pe rotile!
vezi ca antecedente ai , de cand ti-a scapat kenzo amour le parfum in galeata!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
no offense , ....dar ce m-as distra daca ai da putin mai tare , din greseala, peste comoda respectiva! atunci sa vezi comenzi in regim de supermarket, mi te imaginez mergand la cumparat parfumuri, romantica in disperarea ta ....fortand intrarea in parfumerie cu un cos din ala mare de cumparaturi, pe rotile! vezi ca antecedente ai , de cand ti-a scapat kenzo amour le parfum in galeata! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
detalii, va rugam
rose_selavie spune:
detalii, va rugam |
Dana, de obicei sunt ca si Mrs. Smith, prind cutitul in mana inainte sa cada pe jos.
S-a intamplat in urma cu cateva luni. Eram in parfumerie, testam pt Sali Kenzo le parfum si l-am scapat pur si simplu din mana. A cazut fix intr-o galeata care nu stiu ce cauta acolo, cred ca era pt spalarea podelei. Parfumul fiind din metal, galeata la fel, a iesit un zgomot grandios. Noroc ca nu s-a spart.
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Dana, de obicei sunt ca si Mrs. Smith, prind cutitul in mana inainte sa cada pe jos. S-a intamplat in urma cu cateva luni. Eram in parfumerie, testam pt Sali Kenzo le parfum si l-am scapat pur si simplu din mana. A cazut fix intr-o galeata care nu stiu ce cauta acolo, cred ca era pt spalarea podelei. Parfumul fiind din metal, galeata la fel, a iesit un zgomot grandios. Noroc ca nu s-a spart. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
hai recunoaste ca acel decor magic cu galeata ,pe acordurile minunate izvoarate din ciocnirea tablei cu metalul .. ...a fost ca o vraja si sub magia momentului, atunci si acolo, te-ai indragostit de jaipur / boucheron!
daca putea jaipur-ul sa vorbeasca.....
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui carina85 Cu mare drag,Rose!Va pup mult de tot! Uite,o dedicatie pentru tine,ca tot l-am mirosit wee asta si mi-a placut mult...un parfum tare fin...asa,ca tine!You're the one!Rose the one! www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Rose-The-One-6461.html |
Buna dimineata si LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI!
Am mirosit si eu aseara D&G toata gama The One - L'Eau The One si Rose The One - mi-au placut foartem mult toate; poate cel mai mult mi-a placut L'Eau The One!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!