Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 13
danamiha spune:
Citat: |
dana, bagi Micaleff , in scop umanitar? [/purple]"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali alexia, iti dau pure poison elixir in schimbul lui alien portocaliu? |
haha! asta chiar ar fi o treaba haioasa! Nu-l schimb, insa i-am scazut pretul considerabil portocaliului, daca tot ziceti sa intram in spiritul Craciunului! Asta e, cu toata ciuda de rigoare, nu se prinde nicicum de pielea mea si ma enerveaza sa-l vad acolo pe raft, "ranjind" la mine ca nu ne potrivim chimiile
mihaeladm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Aha ! Te-am prins ! Ai zis ca nu ti-ai mai luat nimic in ultima vreme. Alien Liqueur cum a ajuns la tine ??? Eu lupt pentru EAU LUMINESCENTE acum. Sunt amorezata rau. Si parca ma tenteaza un Womanity....hmmm.... |
Pana la urma am gasit Alien edt la 30 de ml, deci am rezolvat problema, am si un Alien mic de tot. Ma impac f bine cu el.
Chiar ai testat Womanity? Iti place?
Eu nu prea am mai intrat sa testez...
geniest spune:
citat din mesajul lui sali alexia, iti dau pure poison elixir in schimbul lui alien portocaliu? |
Touche si eu ! Sunt convinsa ca nu te lasi pana nu ai si extraterestrul portocaliu
Si sunt aproape sigura ca urmeaza si un Womanity Hai, Sali, ca sigur nu o sa-ti para rau...
geniest spune:
citat din mesajul lui mihaeladm |
Pana la urma am gasit Alien edt la 30 de ml, deci am rezolvat problema, am si un Alien mic de tot. Ma impac f bine cu el.
Chiar ai testat Womanity? Iti place?
Eu nu prea am mai intrat sa testez...
Mihaela
[/quote]
Bravo ! Sa-l stapanesti sanatoasa !
La inceput nu mi-a placut. Am avut o mostra si m-am dat din cand in cand. La un moment dat copilu' mi-a spus ca-i place cum miros si de aici am inceput sa-i acord mai multa atentie...lui Womanity...
blue eyes spune:
Rose, cum a fost la botez? Zi mare la Berna: botezul puiutului tau si votari la nivel federal.
Povesteste-ne, cu ce te-ai parfumat? Ai pus pe furis preotului parfum in canuta cu care boteaza copilul? Sa stie fata de la inceput ce folosesc damele chic!
manumanu spune:
Pentru bursa de Craciun, eu mentin Dune-ul si... ma mai gandesc la cevaa, inca nu m-am hotarat. Preturile se discuta pe privat, sau cum procedam?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
pun si eu la aceasta bursa www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/First-Love-777.html" target="_blank">First love (de la mama), preturile le discutam pe PM. Din cei 100 ml lipsesc in jur de 30.
rose_selavie spune:
Bonjour fete dragi!
Am avut un weekend haotic, casa plina de musafiri, copii urlau, timpul parca zbura si eram mereu pe fuga, seara ne culcam dupa miezul noptiii si ne trezeam la 5 cand primul bebe dadea tonul, la restaurant mi-am rupt 2 unghii asa...ca in evul mediu la tortura incercand sa deschid cutia cu papa pt Mara de am intepenit de durere .
DAR, au fost momente de neuitat, cele frumoase ma refer, la biserica a fost foarte emotionant, pe randurile din fata numai prichindei, s-a jucat o sceneta ca era prima
zi de "Advent" , ceva traditional, si Mara a fost o cuminte si o scumpa.
Carina iti multumesc pentru frumosul mesaj trimis ieri pe telefon, a fost mai mult decat o mare bucurie, a fost o surpriza deosebita, dar nici nu ma mai mir, te cunosc deja bine. Te iubesc!
M-am dat cu Joy, pt ca Joy inseamna bucurie si pt ca acel buchet de flori inseamna delicatete, feminitate, ceva ce mi se parea potrivit pt acea zi.
Seara cu Jaipur, a sosit in sfarsit bietul parfum istovit dupa un tur al Europei, din Londra in Tragoviste, din Targoviste la Arad, Arad-Timisoara, Timisoara-Berna. A zburat, a mers cu autocarul....e un parfum cosmopolit, ce mai.
Blueeyes, ma bucur ca ai gasit Ma Griffe la pret bun, tot ce-ti urez e sa treaca timpul cat mai repede pana il ai.
Daca ar fi sa castig vreodata un pariu, atunci pun ramasag ca Dana nu va vinde niciodata Micaleff.
Pup restul parfumatelor, Sali te astept diseara la un girl talk dupa ora 18.