Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Danamiha, eu incep sa ma spovedesc: am pacatul acesta http://www.chantalthomass.fr/ in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Danamiha, eu incep sa ma spovedesc: am pacatul acesta http://www.chantalthomass.fr/ in suflet.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

stiu de el, retin ca ne-ai marturisit ca pe langa parfumuri e si acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

geniest , !

unde te-au prins sa te machieze pt pictorial?

citisem ca M.A.C. deschide in noiembrie un magazin in Ro, parca in baneasa mall.
ai fost la taiat panglica?

imi mai plac NARS si SMASH BOX!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Eh...m-au rugat sa-i ajut cu pictorialul, dar i-am refuzat ca n-aveam timp
Nu ma bucur pentru astfel de intrari pe piata noastra pentru ca produsele vor fi duble ca pret fata de e-bay sau net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

cu care flanker de alien te mai droghezi, lately ?
eu incep sa devin usor obsedata de ALIEN LIQUEUR! [/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Aha ! Te-am prins ! Ai zis ca nu ti-ai mai luat nimic in ultima vreme. Alien Liqueur cum a ajuns la tine ???
Eu lupt pentru EAU LUMINESCENTE acum. Sunt amorezata rau.
Si parca ma tenteaza un Womanity....hmmm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

stiu de el, retin ca ne-ai marturisit ca pe langa parfumuri e si acesta

ce memorie! chapeau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

geniest, nu mi-am luat "lichiorul" dar incep sa am furnicaturi cand il vad in poza si citesc pe fragrantica ca e mama si tata lu' alien edp !

... tot nu am inteles: a venit M.A.C in romania sau n-a venit?
chiar si asa cu preturi mari , tot vreau sa pipai fardurile de aproape!

camelia daniela, scoate de la bursa , din dreptul meu, ANGEL LA ROSE, ca e long long gone !
as avea altele de pus in loc...
facem o bursa de craciun,( circuit inchis) cu preturi de dumping? imposibil sa nu aveti un parfum de care v-ati plictisit! si vom avea si senzatia ca vine mosu' cu parfum!

rose, pt tine nu e bursa, ca am vazut ca tu iti iei parfumuri de craciun in regim de supermarket!

dana, bagi Micaleff , in scop umanitar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Nici eu nu le am cu fardurile... asa... aux grandes occasions mai pun ceva iluminator pe pleoape sau un creion negru mai discret, dar in rest... traiasca fondul de ten, rimelul si... rujul, da, rujul!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

SALI, buna ideea cu bursa!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali bine ai revenit! Numai aiurea m-am imbracat de cand ai disparut de pe forum, astia pe la vreme vorbesc numai tampenii

De farduri, si eu de ceva vreme folosesc doar rimel, fond de ten, fard de obraz si luciu de buze...dar cand eram tanara mama ce combinatii de machiajuri imi mai faceam, dar e drept stateam mai bine cu toate, si cu cheful, si cu timpul si cu banii alocati propriilor placeri Oricum, si acum, la ocazii speciale sunt fun smokey eyes sau combinatii de mov-kaki si nuante pamantii.

In spiritul clubului chic, ieri m-am tuns si arat ca o capraAm gresit-o flagrant cu schimbarea coafezei Nu vreti sa stiti cum ma simt azi uitandu-ma in oglinda...

La bursa de Craciun eu le las pe cele din lista,daca le vrea cineva...Mai putin Jasmin Noir, care cred ca il dau benevol unei prietene fun Bulgari.

Si apropo de Sarbatori, ca se apropie...In ce va imbracati, unde le petreceti cu ce va parfumati?

membrelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
La bursa de Craciun eu le las pe cele din lista,daca le vrea cineva...Mai putin Jasmin Noir, care cred ca il dau benevol unei prietene fun Bulgari.

touche!
chiar aseara ii ziceam danei pe mess ca jasmin noir ma intereseaza!

...si...vezi ca esti in pericol din ce in ce mai mare sa-ti cer o poza!

alexia, iti dau pure poison elixir in schimbul lui alien portocaliu?

( rasul isteric e pentru ca si pure poison elixir e tot de la alexia)

Mergi la inceput