Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 15
rose_selavie spune:
daaa Sali, Jaipur m-a vrajit cu siguranta. Ma simt ca-n 1001 de nopti.
In cazul lui Jaipur ma confrunt cu o provocare: nici un fruct nu sare in prim plan, e un amestec exotic rafinat, nu e genul de miros fructat in acceptiunea clasica a grupului olfactiv.
E un parfum elegant si original, nu e genul "in your face" de puternic, desi se mentine bine.
Inca odata repet ce bune sunt parfumurile casei Boucheron.
Aceeasi piesa imi place si-n varianta asta,
http://www.youtube.com/watch?v=MPw1i9dAJiQ
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Voi scrie despre cele pe care mi le-a trimis Teo, de indata ce apuc sa le testez cum trebuie. Le-am insirat ca pe niste soldatei pe comoda. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Sa vezi cand o sa inceapa Mara sa se joace cu soldateii...
Acum o saptamana al meu copil s-a dat cu toate parfumurile deodata A trebuit sa-i fac dus instant, ca il luase si pe el ameteala, daramite pe noi.
M-a amuzat teribil faza cu galeata...
Si eu era sa o fac lata in Sephora cu geanta de pe umar. Am trecut printre niste capete de stand si am maturat totul cu valiza, pardon, geanta...
ralucis spune:
Buna! V-am citit capitolul asta de la inceput si vin si eu o intrebare, legata, evident, de parfumuri. A mai comandat cineva de pe strawberrynet? Au preturi fantastic de bune, dar or fi originale produsele? tare ma bate gandul sa comand cate ceva mai ales ca vin sarbatorile, tocmai am ramas in pana de parfumuri si vreau sa imi reinnoiesc stocul. sau daca nu,de unde altundeva se poate comanda mai convenabil? Pentru ca preturile de la noi din magazine sunt mult mai mari decat in afara, si nu inteleg de ce. Trei anbi cpnsecutiv mi-am luat parfumuri din Italia si preturile au fost mai mult decat prietenoase, dar anul asta n-am mai ajuns si am ramas in pana :( . Deci, ce ma sfatuiti?
teo30967 spune:
citat din mesajul lui ralucis Buna! V-am citit capitolul asta de la inceput si vin si eu o intrebare, legata, evident, de parfumuri. A mai comandat cineva de pe strawberrynet? Au preturi fantastic de bune, dar or fi originale produsele? tare ma bate gandul sa comand cate ceva mai ales ca vin sarbatorile, tocmai am ramas in pana de parfumuri si vreau sa imi reinnoiesc stocul. sau daca nu,de unde altundeva se poate comanda mai convenabil? Pentru ca preturile de la noi din magazine sunt mult mai mari decat in afara, si nu inteleg de ce. Trei anbi cpnsecutiv mi-am luat parfumuri din Italia si preturile au fost mai mult decat prietenoase, dar anul asta n-am mai ajuns si am ramas in pana :( . Deci, ce ma sfatuiti? |
eu am luat de pe strawberry si sunt multumita acum depinde si ce cumperi ...apa de toaleta tot apa de toaleta ramane sa stii ! vezi ca acum sunt oferte de craciun, cat priveste preturile ...la unele nu sunt asa de bune ...mai vine de pe bigdiscount sau amazon prin intermediar .
Carmena spune:
Sali daca vrei poza cu mine, iti trimit, ca de pus de-o intalneala la o cafea am ramas la stadiu de proiect, desi tu mai bati Bucurestiu-ul...Si eu sunt curioasa cum arata fetele pe care nu le cunosc si cu care discut pe aici pe forum, deh curiozitate feminina...Despre Jasmin Noir, daca esti cuminte, poate vine Mosu'
Spre exemplu, eu sunt curioasa cum arata Rall, pentru ca am vazut ca avem cam aceleasi gusturi la unele parfumuri...
Rose sa fiti sanatosi cu totii, sa ii fie Marei de bine botezul, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si cu un car de noroc.
Nu mi-ati zis cu ce va imbracati, pe unde petreceti si cu ce va parfumati de Sarbatori?!Sau cu ce va propuneti macar... Sau doar pe mine ma inconjoara magia, ca eu de azi am declarat deschisa la noi in familie luna aniversarilor si a petrecerilor
La multi ani pentru toti Andrei, Andreea, sa fie sanatosi si iubiti!
fetele
manumanu spune:
Ralucis, si eu am luat de pe strawberry diverse (nu doar parfumuri) de vreo 8 ori si sunt f. multumita. Daca ai rabdare sa cauti, in capitolul anterior, nu stiu la ce pagina, am mai dat detalii despre strawberry unei fete care a intrebat.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui teo30967 rose pana la urma cu ce parfum ai inceput si ...unde ai ajuns cu "studiatul" ? |
De ieri nu ma mai saturi de Ysatis Givenchy , e construit exact cum imi place mie: floral clasic, greu, miroase a parfum. Mereu am crezut ca nu e genul meu, il vedeam pe raft si nu stiu de ce nu m-a atras, dar uite ca acum dupa ce l-am testat, imi dau seama cat de calitativ e. Mi l-as dori cu siguranta.
Apoi mai imi place de la tine Alfred Sung, clasicul. E terbil. Tot un floral, miroase clar a zambila si iris, are si ceva vanilie dulce...seamana un pic cu Boucheron clasic.
Trebuie sa zic ca Teo mi-a pus acolo numai parfumuri care a considerat ca se incadreaza in categoria celor clasic-florale-note de parfum greu-miros vechi, asa cum stia ca imi plac, deci toate au ceva in comun.
M-am dat si cu Boudoir. Nu stiu cum sa-l iau, de unde sa-l apuc. Ceva mi se pare irezistibil in el, niste note floral-gurmande, ceva ce-ti lasa gura apa, gen bubble-gum, Huba-Buba si multe petale uscate de trandafir. Dar mai e ceva acolo, ceva care are o prezenta abia perceptibila...apare si dispare, cred ca e nota aceea erotica despre care unii vorbesc. Nu e un parfum care place oricui, categoric. Trebuie sa te obisnuiesti cu el.
Maine zic despre celelalte.
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Sa vezi cand o sa inceapa Mara sa se joace cu soldateii... Acum o saptamana al meu copil s-a dat cu toate parfumurile deodata A trebuit sa-i fac dus instant, ca il luase si pe el ameteala, daramite pe noi. M-a amuzat teribil faza cu galeata... Si eu era sa o fac lata in Sephora cu geanta de pe umar. Am trecut printre niste capete de stand si am maturat totul cu valiza, pardon, geanta... |
Sper sa mai treaca ani buni pana ajunge ea la parfumuri.
Imi aduc aminte de prima data cand am descoperit rujul. M-am urcat pe un scaun ca sa ajung la oglinda si acolo avea mama toate fardurile intr-o cutie. Am ales un ruj si am inceput de la gura de jur imprejurul obrajilor incheind labirintul undeva spre urechi. Toata eram rosie .