Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Noi suntem bine, crestem, la 4 luni fix aveam 7,5 (cea mica, care s-a nascut de 2,4kile) si 6,8 cea mare. Inaltime 61 si 62. |
sherry, ce grasunele ai tu acolo!! pai cea mica e cea mare acum . cand ni le mai arati? eu mor dupa fetite, d-apoi gemene!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Sheritra Salut gasca! scuze ca n-am intrat atat amar de timp, dar sunt tare prinsa cu astea mici si nu m-am mai foscusat pe scris, mai mult cu cititul. Noi suntem bine, crestem, la 4 luni fix aveam 7,5 (cea mica, care s-a nascut de 2,4kile) si 6,8 cea mare. Inaltime 61 si 62. De dormit dorm toata noaptea. Eh, iar in rest, spala, calca, gateste, strange, culca, trezeste toata distractia. Acum ma lupt cu kilele, din cele 25 luate mai am de dat 9 kile, cele mai grele, dar reusesc eu! Voi ce mai faceti, merge-merge? Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Buna Shery! da ce au crescut fetele! Alesia cum e in rolul surorii mari? Tu cum te descurci? Te ajuta mama ta? Cum te-ai refacut?
Cum e viata in 5? Diversificarea cand si cum?
O pozica?
Pe aici copii de toate felurile, mai grasuti (cum e al meu), mai care tin la silueta, mai care dorm ca ursii (mai putini) mai mofturei.
Sa mai vii sa ne spui macar ca sunteti bine! V-am dus dorul
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ilinca79 spune:
buna seara,
La multe lunite Iza, Iulia de arissa si Iulia de mousel!
noi ne pregatim sa mergem maine in prima mini-vacanta, 2 zile la Sovata. Sunt curioasa cum va fi, daca ne va lasa Victor sa ne relaxam un pic sau imi va parea rau ca ne-am trambalit si cheltuit degeaba. Oricum eu sunt asa de nerabdatoare de parca as merge in vreo insula exotica
In rest ne tot chinuim cu mancatul si noi, lungim cate o ora fiecare masa, suge, ragaie, il tin la verticala, iar la san si tot asa, in speranta ca poate papa mai mult. Am incercat sa-i dau si laptic de-al meu in completare cu bibe dupa san, dar nu vrea nicicum. Asa ca saptamana viitoare mergem neaparat la medic. Eladea, victo, sa inteleg ca nu aveti idee cum dau eu de Miu? Of, imi tot fac strategii in cap, ba sa-l caut eu singura la clinica sa-l intreb cand sa duc copilul, ba sa merg la cabinet sa-l astept dupa program. In fine, voi gasi cumva o solutie.
crispro, vezi ca se aseaza lucrurile si Vladut incepe sa doarma mai mult. Ma bucur tare mult pentru voi!
Giorgia, voiam sa-ti zic de ieri ce m-am amuzat de filmuletul cu Antonia. Si Victor se joaca cu suzeta, dar nu prea nimereste gurita cand vrea sa o bage inapoi
ooana, inainte sa citesc ultima ta postare si eu voiam sa-ti sugerez sa discuti deschis cu mama ta. Eu zic ca in discutiile astea e important sa-ti mentii calmul, si sa nu spui lucruri pe care sa le regreti apoi. Si eu am avut o discutie cu mama recent, in care i-am zis multe chestii pe care le aveam pe suflet demult si chiar daca poate nu se schimba nimic, asa eliberata m-am simtit dupa, am avut macar multumirea ca am incercat.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Salut gasca! scuze ca n-am intrat atat amar de timp, dar sunt tare prinsa cu astea mici si nu m-am mai foscusat pe scris, mai mult cu cititul. Noi suntem bine, crestem, la 4 luni fix aveam 7,5 (cea mica, care s-a nascut de 2,4kile) si 6,8 cea mare. Inaltime 61 si 62. De dormit dorm toata noaptea. Eh, iar in rest, spala, calca, gateste, strange, culca, trezeste toata distractia. Acum ma lupt cu kilele, din cele 25 luate mai am de dat 9 kile, cele mai grele, dar reusesc eu! Voi ce mai faceti, merge-merge? Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |
poze cu gagicile avem?ce papa?lm?lp?
pupici
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
ma vopsesc pe cap, in sfarsit... voi incepe sa arat mai bine... azi dimi cantarul arata a doua zi consecutiv 67.5 - e de bine... mai vreo 9 kile de dat jos si sunt ca noua... Acum is cu vopseaua si sotu se chinuie sa culce copilul... ca e marait de oboseala, si daca doarme juma de ora putem face apoi baita... ca altfel...
si de 3 zile sta al meu pe burta, mare minune... aici
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Ilinca, distractie faina pe weekend, sa fie cuminte si papacios Victor! Cred ca esti entuziasmata... asa si io cu mersul in Kaufland, zici ca mergeam in ceva mall la shopping de toale...
Poze
rodyka spune:
eladea, ilinca, multumim
cristina, vezi cum se aseaza lucrurile? toate-odata . l_am vazut pe Vlad, pare ca-i place!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
asa e Rodi... chiar ii ziceam sotului ca iar am scapat de depresie sapt asta... ca nu am mai plans demult... vezi ce inseamna un pic de somn in plus?
Poze
bumblebee spune:
Ilinca, distractie placuta! lui Victor ca sa fie cumintel!
Crisulica, Vlad e un scump! Ma bucur ca te-a mai lasat sa dormi, acusica o sa vii sa ne pove ca a dormit noaptea din cap in coada
Noi tot cel mai devreme la 23 ne culcam(V, pt ca eu cel mai devreme la 24 ma culc), ne trezim uneori la 5, alteori da mami trezirea la 7.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Sheritra spune:
Deci am gresit, greutatea fetelor este de la 4,5 luni.
La 4 luni stateam asa: cea mica 6,3, acum dupa 2 sapt are 7,5, iar cea mare 5,9, acum 6,7.
Cea mare de la 2 luni a trecut pe lapte AR (anti0regurgitare) deoarece varsa tot laptele din burtica, nu in jet, ci i se prelingea pur si simplu pe la gurita tot ce avea in stomacel, ajunsese de facea caca la 3 zile ca nu avea ce. O tineam numai in brate, nimic, o schimbam din ora in ora ca era uda fleasca, numai ridicata in brate o scimbam altfel o comitea si mai rau. Noroc cu LP AR, asta e f gros si sta in burtic. Asa ca aleluia LM.
Cea mica, papa LP si LM, oricum mai am putin LM, am avut mult, dar daca cea mare nu, cea mica de la inceput n-a fost cu suptul, nu avea putere, era slabuta, in baza ei a tot scazut productia, mai mulg, pun si la cea mare in bibe.
Asa ca la 4 luni a zis doctora sa le trec pe diversificare sa se sature ca lumea, si am masa de seara si dimi lapte cu cereale, adica in biberon le bag cate trei-patru lingurite cu cereale, si la 10 avem marul cu cereale si putin laptic. Ei si in juma de luna au pus kilul de caciula!
Sunt f multumita, ele oricum au doar 4 mese, mai mult nu vor si pace, la 7.30 dimi, la 10 marul, 15 si la 21 cand se culca.
Fata de Alesia care avea greutatea asta la 7=8 luni...
Ea a fost rea de tot la mancare, de la 3,5 luni am bagat diversif completa pt ca nu bea mai multe de 100 ml toata ziua, plangeam de frustrare, am incercat toate metodele, dat in somn, cu pipeta, cu seringa, nimik! Plangeam si m-am apucat si de fumat de frustrare, si ea tot nu lua in greutate, iaka acu ce are ea trei ani si-i sanatoasa si-i place laptele !
La cele mici am largit tetina cu cutitul ca sa treaca laptele cu cereale, si asa papa de-l rup, 250ml seara la culcare cam tot atat dimineata.
In rest nebunie curata, imi rup timp cu forta sa merg si la sala de 2-3 ori pe sapt seara cand vine sotul si sta cu mama, bag in viteza toate aparatele, alerg ca nebuna de la unul la altul, plec rosie toata in obraji cu parul ud, pun gluga pe cap dau caldura la maxim si fuga inapoi acasa!
Cu somnul e f bine, de la 21-22 (toate trei)pana la 10 a doua zi, Aalesia doar pana la 9, le da mama la 7,30 laptele ca ele dorm nu se scoala.
Acuma voi sa stiti ca nu a fost usor de la inceput, am bagat militarie multa ca sa ajungem la acest echilibru, altfel nu se poate in trei, cea mare nu e geloasa, le pupa intr-una, dar trage de noi, vrea atentie maxima, mergem de 2-3 ori pe sapt la piscina numai noi doua ca sa ma simta ca-s numai a ei, ca nu ma imparte cu nimeni, ta-su o ia la o tigare ca intre baieti seara cand vine acasa, pe acelasi principiu.
De cazut mi-au cazut fiecare in parte deja din pat, va dati seama ce mi-a stat inima in gat!
Dar fericirea e maxima, chiar daca e greut, iti trag frate niste zambete, cum se trezesc si ma vat rad cu gura mare de ma sparg, uit de toate si de greutati si de altele! Si vorbesc si rad cu hohote si se tin de manuta, se uita una la alta, ce mai.
Dorm in tarcuri separate, in camera lor de la 3 luni, nu se prea trezesc una pe alta, decat dimineata, dorm tun noaptea, nu m-au trezit niciodata, sa vedem cand erup dintii cum facem, am pastrat un patut la noi in camera, daca face una crize o aducem la noi ca sa nu strice somnul celeilalte, si nici sa nu se invete cu noi in pat.
Uite aci si niste poze:
http://community.webshots.com/user/Alecutu