Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

La multe lunite si ani ISA, IULIA de Arissa, IULIA de Mousel!!!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Sheri ce frumos povestesti tu iubita de viata in 5! fetele tale se pare ca sunt mancacioase acum si stau f f f bine cu greutatea!! si tu cu 3 fete cucuiete ai timp si de sala, si de piscina, bravo mami!!!

strumfele sunt foarte frumoase!!! la fel si alexia!! sa va traiasca!

cris bine ca ai dormit mai mult si ai scapat de depresie

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, ai niste fete tare faine, frumoase si cuminti.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
ooana, inainte sa citesc ultima ta postare si eu voiam sa-ti sugerez sa discuti deschis cu mama ta. Eu zic ca in discutiile astea e important sa-ti mentii calmul, si sa nu spui lucruri pe care sa le regreti apoi. Si eu am avut o discutie cu mama recent, in care i-am zis multe chestii pe care le aveam pe suflet demult si chiar daca poate nu se schimba nimic, asa eliberata m-am simtit dupa, am avut macar multumirea ca am incercat.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

tocmai pentru ca nu vroiam sa ma cert si pentru ca imi trimisese ea un e-mail i-am raspuns si i-am scris exact ce gandesc...nici un semn
insa a aparut la noi pe la 7 cand noi ne-am apucat de baie si apoi l-am adormit pe Matei....pai asa se vine? offff Doamne...trebuia sa vina mai devreme sa se joace cu el putin.
nu a adus deloc in discutie ce i-am scris, s-a facut ca totul a trecut...mi-a adus niste mancare
offff nu stiu ce sa zic, ea deja a sters totul cu buretele si se face ca ploua...sa vedem cand mai vine...mie insa nu mi-a trecut

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Diana noi am facut miercuri a doza rapel la Rotarix si a facut un pic de febra 37, 5. In plus de asta insa este tare, tare marait de doua zile si are atat de multe gaza incat m-am intors la Debridat si Infacol (la indicatia pediatrului). Noaptea trecuta a urlat o buna parte din timp de dureri de burtica. Se auzea cum fierbe. Nu stiu daca sa pun aceste dureri pe seama vaccinului insa asa cum spuneam intr-un post anterior el nici nu prea mai mananca mare lucru de doua zile, si atunci din ce sa-l doara burtica?

Concluzia mea este ca daca ar fi sa o iau de la capat nu as mai face Rotarixul. Pt ca i-a fost cam rau si la prima doza.

De la cele obligatorii si de la Prevenar n-a avut nimic.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, Roxana, draga... cred ca e greu acum... tare sper sa isi revina Teo... incearca sa te gandesti ca el e vesel, zambarici, si nu rabda foame... sa isi revina repede puisorul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor cred ca ajung la nebuni si nu din cauza lui Matei ci din cauza mamei mele

nu vine pe la noi decat daca o chem eu nu vine din proprie initiativa
saptamana asta a fost luni si a stat o ora cu Matei pana am fost sa luam un patut pliant...de atunci nu a mai fost
nici de Sf Matei nu a trecut pe aici
asa e normal? ca eu o iau razna...asteptam sa vina din proprie initiativa, sa vrea sa stea cu Matei...nu dor cand o rog eu sau o chem

si dupa ce nu am vorbit de luni imi trimite un email in care ma intreaba ce cadou sa ia copilului nasilor fratelui meu...fara sa intrebe nimic de Matei

daca ii spun acum ce gandesc sigur nu mai vorbim 1 luna
ma astweptam sa am mai mult suport din partea ei...ca asa o data pe saptamana pot plati pe cineva sa stea cu Matei...nu stiu de fapt ce vreau...dar clar e ca mancare sau curatenie nu imi face, nu astept asa ceva...dar cu nepotul ei asteptam sa isi petreaca mai mult timp

hai ca v-am innebunit...

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

off Ooana, imi pare tare rau sa aud asa ceva. Si nici nu prea am cum sa iti zic sa nu te intristezi, ca doar e mama ta si e normal sa te doara. Cel mai important e sa fiti voi sanatosi si sa aveti o familie frumoasa, sa te intelegi cu sotul, ca pana la urma, de la un moment dat toate relatiile cu parintii devin mai dificile, ei imbatranesc, nici noi nu mai avem rabdare.
Poate ca asa e felul ei mai rece, nu stiu....Sau poate s-a suparat ea mai demult si tine la suparare, desi nepotul nu are nici o vina, nu mi s-ar parea normal sa nu aiba o legatura cu el chiar de ar fi suparat pe voi. Sau poate asteapta pur si simplu sa o chemi, poate nu vrea sa dea buzna in viata voastra si a cazut in extrema cealalta. Eu mai rabd cateodata, dar in general prefer sa zic lucrurilor pe nume si sa punctez aspectele care ma deranjeaza, mizez in relatiile cu familia pe o comunicare deschisa. Eu i-as zice in fata ce ma doare, dar bineinteles intr-o discutie calma, fara sa sune neaparat ca un repros ci ca o confesiune. Tu stii insa cel mai bine daca poti sa ai o discutie cu ea sau vorba ta, se va supara si mai rau.
Nu prea inteleg eu comportamentul asta, mai ales ca e mama ta, de la soacre te -ai astepta.
iti doresc multa rabdare si intelepciune sa gasesti calea de a o aduce mai aproape de voi

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari Cristina. Sper sa se mai regleze si el pt ca imi pare tare rau de el saracutul. Uneori incepe sa manance si se aude cum ii fierbe stomacelul, urmeaza un gaz si el incepe sa urle si s-a dus mancatul.

Vom trece noi si peste asta.Citeam mesajul lui Shery si cam ce povestea ea de fetita ce mare patim noi acum. Asa ca o inteleg perfect.

Am vazut poze cu Vladut.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
[ si cd vine zice ca vaaaaaaaaai ce dor mi-a fost de ei.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

parca o aud pe soacra-mea, la fel si ea moare de dorul lui nepoata-sa dar de altfel pana pe la 3 luni si ceva ea avazut-o de vreo 3 ori, ca era la tara tot timpul, se gasise fix acum sa isi renoveze casa de acolo, de zici ca isi faceau conac. Si mereu, pe un ton din ala victimizat imi zicea "vai cat imi e de dor, as fi stat si eu cu ea, dar ce sa ii faci daca nu ama cum acuma". Dar ea sta in Bucuresti de altfel, acolo e doar casa de vacanta; de zici ca o fortase cineva sa o renoveze fix acum in vara asta cand stia ca i se naste nepoata. Dar eu nu ma mai plang, las ca poate e mai bine asa, decat sa fi fost vreuna care imi dadea buzna in casa, cum i se intampla lui Carla
Iar socru mai are si neobrazarea sa imi zica odata pe la 3 luni si ceva, (dupa ce trecuse greul de inceput, colici, infectii, eu cu serviciul de acasa deja ma obisnuisem, renovam deja apartamentul etc etc) ca cica "lasa draga mea, mai rezista, mai rezista putin, ca nu mai dureaza mult si o sa venim si noi". Ce ma?????.
Aaaa, pai si atata i-a trebuit, ca i-am zis-o verde in fata de l-am lecuit; i-am zis ca greul a trecut deja si daca am facut fata atunci, cu atatea, acum de ce nu as mai face? Ca vin ei si ce fac acum, ca deja ne-am pus pe picioare. A tacut malc nu a mai zis nimic.

Oricum data trecuta cand a venit soacra-mea v-am zis ca m-a scos din toate saritele. Asta a fost defapt prima oara cand a venit dupa ce am nascut ca sa ma ajute chipurile la curatenie. A stat 5 ore si ce a facut: a dat cu aspiratorul, a sters praful si a manjit cu mopul gresia din bucatarie. Atat!!! Si ma intreaba f senina, "dar ce, mai e ceva de facut???". I-am zis si eu: pai ce e de facut intr-o casa, dar nu e nimic ca fac eu. S-a dus sa tranga rufele de la uscat, le-a impaturit si mi le-a lasat asa pe canapea. Adica Doamne fereste sa le calce.

Gata nu mai zic, ca m-am lungit prea mult. Ideea e ca m-am lecuit, nu o mai chem niciodata si oricum deabia astept sa i-o servesc si ei verde in fata si daca se poate si cu alta lume prin prejur, cu cat de mult m-a ajutat ea pe mine, ca la altii cred ca asa se lauda.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Am vazut ca povesteati despre relatia cu mama/soacra. La mine cea cu soacra nu mai exista pentru ca a decedat acum doi ani. Stiu ca s-ar fi bucurat tare mult sa-si vada nepotelul. Mereu ne batea la cap sa facem si noi un copil ca sa apuce si ea sa-l vada. Din pacate s-a stins prea devreme.

Cu mama ma inteleg tare bine. Acum e la mine, ma ajuta si se straduieste sa ma inteleaga. Ne mai certam si noi, insa mai rar si superficial. Am noroc cu ea pentru ca altfel as fi mai mult singura. Sotul meu nu are timp chiar deloc in cursul saptamanii.

24.06.2010

Mergi la inceput