Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
vazut poze cu Eva de ela_mm, o printesa mica si crestina
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Sheri tare dulci fetele tale!sa-ti traiasca!deci si voi vomitati regurgitati intruna!si noi!45 de babetici pe zi!4 masini pun la spalat!nebunie totala!
da am fost la un pozar de fite,de fapt sa fie si mai fita ,pozaru' a venit la noi acasa,ce mai?
pai da' eu am crezut ca nu ne scrii ca esti super ocupata cu gagicile frumoasele,cand colo tu te delectezi cu piscine si sala!nu e rau!!
sunt foarte curioasa: cea care vomita muult nu se si agita?nu se scalambaie?nu ai parte de frichineala mai multa ?cum s-a mai reglat cu vomitatul?odata cu diversificarea????seara adoarme repede?
ca ai mei atata se agita pana vomita de ma ud toata si eu si ei,si asta zilnici de 5-6 ori macar fiecare.e horror!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Oana te cred ca esti suparata,mai ales acum te afecteaza cand iti dai seama ce inseamna sa fii mama.Nu e rautate din partea ei sunt sigura,poate nu stie cum sa se integreze in noua voastra viata,in noua viata a bebelusului,ii e frica poate,nu stiu....dar voi pe mail vorbiti?asa pot fi scuze ca nu a vazut,tu te superi ca nu aducew vorba si uite iese supareala.Vorbiti FATA IN FATA!
Mycya pai tu acum iti dai seama ca nu a venit nimeni sa te ajute din proprie initiativa?pai atunci inseamna ca te-ai descurcat cu toate!Bravo mami!!!!!!!!!
imaya spune:
Buna dimineata mamici si delfinasi!
Raportez si eu ca am fost la controlul de 4 luni (de fapt la 4 luni si o saptamana). Andrei are 66 cm si 8 kg fix. Am facut vaccin. Acum asteptam sa vedem daca face reactie la vaccin -desi pana acum nu a facut la nici unul- si de saptamana viitoare incepem diversificarea.
Planul arata cam asa:
3 zile suc de morcov crescator pana la 25-30 ml.
3 zile suc de morcov si mar juma juma tot cam 30 ml.
Apoi crestem maru', bagam para, mango, piersica.
Toate fructele bine bine coapte.
Cand se obisnuieste incep sa bag pulpa de la mar.
Asta pana la 5 luni inlocuieste masa de 10 dimineata.
Apoi incepem sa inlocuim masa de 2 cu piureuri apoase de morcov, albituri la inceput apoi incercam diverse: dovlecel, brocoli, cartof si altele
Deocamdata pana aici ne-a zis pediatra. O sa incep marti sau miercuri.
In rest sanatosi voinici, fara probleme, programul e program cu foarte mici decalari ocazionale.
Ieri am umblat de la 10 la 2 cu el pe la leasing , prin pipera pe la politie si a fost tare cumintel. A facut la un moment dat o criza de plans si am oprit de i am dat niste ceiut si i-am dat hanoracu' jos dupa care s-a linistit (de unde concluzia e ca ii era cald)
Referitor la mame, mama mea e exceptionala. Ma ajuta oricand ii cer. Mai ales la inceput dupa ce am nascut ca sa fiu ok statea in fiecare zi o ora cu bebitza iar eu ieseam la cumparaturi sau afara in ora aia. Extrem de bine a fost. Acum 95% din timp stau cu bebitza eu, 5% ea cat fac eu baie, ordine sau plec pe undeva. E topita dupa Andrei. La fel si dupa copiii lu' fratimiu -gemenii.Oricand e chemata raspunde la apel.
Saptamana asta am fost intr-0 zi la Budimex cu unul din nepoti ca facuse febra si vomase toata noaptea, l-a adus fratimiu la mine dimineata sa fie aproape de Budimex. Am stat 3 ore la camera de garda. Extrem de multi copii cu viroze.
Altfel va si va urez zile senine si nopti linistite.
Andrei
bumblebee spune:
Dimitrie, de Deveghe
Miruna-Ioana, de Corrina
Eva , de Diana_Eva
Medeea, de saddie
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Dimitrie, de Deveghe Miruna-Ioana, de Corrina Eva , de Diana_Eva Medeea, de saddie Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multi ani!!! si din partea noastra!!! Sa cresteti mari si sanatosi, si frumosi, si cuminti!!!
Diana, pe cand planifici vizita in tara? de sarbatori?
M-a mancat undeva ieri de m-am laudat cu copil ce doarme binisor, mananca, sta pe burta... Azi noapte mi-a tras-o... treziri din ora in ora, nu stiu ce a avut... sper sa fie doar noaptea asta... si gata...
katalina, pai acum apar colicii??? offffff....
merg sa ii dau de papa, ca trebuia la 9... am intarziat un pic... dara daca asta micu nu cere...
Merci dragelor de aprecieri!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
Buna dimineata
Sheritra, ce bine ca ne-ai mai dat un semn. Ai niste fete tare frumoase si cuminti. Si tu arati tare bine
Am vazut si eu pozele Evei. Foarte frumoasa si Eva si Ela. Si tortul.... Si mi se pare ca Eva seamana un pic cu Vladut al Cristinei
Raul mi-a dat trezirea la 6, ca era tare infundat. Am nenorocit vecinii cu aspiratorul si acum doarme dus, eu nu am mai avut somn.
Oana, daca a venit mama ta la voi, e un semn bun...Eu nu le spuneam celor din jur ce voiam de la ei, dar apoi ma imbufnam daca nu imi citeau gandurile. Acum m-am invatat si cer singura orice am nevoie, ajutor cu Raul sau orice altceva.
Ieri am ajuns la un kinetoterapeut cu Raul. Mi-au zis nasii ca merg cu copilul lor de o luna si ne-am dus si noi. Cum am ajuns, ma intreaba d-na ce pb are Raul. Eu am zis ca niciuna...pai de ce ati venit???. Nu am mai stiut ce sa-i raspuns. Eu nu am stiut ca acolo merg doar copii cu pb. Saracii!! Am vazut o fetita care a venit dupa noi. La 10 luni era mai mica decat Raul si cu capsor mic, mic...mi s-a trans inima
Dar una peste alta, am facut niste gimnastica, daca tot am mers, mi-a zis ca raspunde f bine la toti stimulii, doar ca inca mai tine pumnul strans, si ca de la 4 luni ar tb sa inceapa sa stea cu palmuta deschisa. Mi-a aratat cum sa fac sa-l dezobisnuiesc de pumn si sa nu mai stea cu bratele laterale ( ca avionul).
Sotul meu mi-a zis ca spera sa nu-l mai car pe Raul peste tot, ca l-am innebunit de cap. Dar m-as mai duce la neurologie infantila, ca inca acolo nu am fost si un control nu strica, sa stau linistita pe de-intregul.
La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva si Medeea!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
carla_2008 spune:
La multi ani delfinasi si din partea noastra,Dimitrie,Eva,Medeea,Miruna!!!
ooana spune:
Neata
Sheri sunt superbe fetitele
Ilinca sa aveti o excursie frumoasa si sa va bucurati de ea...si sa aveti vreme frumoasa
si noi plecam vinerea ce vine la Curtea de Arges la socrii, stam in functie de Matei cum se adapteaza el
azi noapte a dormit in patul de campanie ...in cel pliant pentru excursii sa ne obisnuim
citat din mesajul lui Mycya mai fetele asa ma intristez cand ma gandesc ca nici la mine nu a venit nici unu sa ma ajute ca m-au lasat asa sa ma chinui de parca as fi singura in lumea asta Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
scumpa mea cred ca iti e greu tare., si nu te consoleaza dar eu iti spun ca te inteleg perfect...
ai chemat-o pe mama ta la tine? zic si eu ca poate trebuie invitata sau rugata ca a mea
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Oana - ajuta sa stii ca nu esti singura? Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
nu neaparat ca ajutra, dar...stii ca cineva intelege exact prin ce treci, n-as fi crezut sa ajung aici mama ei de treaba
culmea ca pe soacra a educat-o Marius, daca vine nu comenteaza nimic si face exact ce zic eu ca altfel se taie vizitele din programul ei
inainte de botez a venit prima data, mai repede nu am chemat-o eu ca altfel venea din prima zi cand am nascut...si cand i-am zis mamei ca "uite vine sa stea cu Matei mai am o gramada de rezolvat si Marius e indelegatie" asteptam si eu sa zica ca ma ajuta ea... dar raspunsul a fost "pai are timp, doar ce sa faca altceva" asta ca aluzie la faptul ca e pensionata de boala
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip