Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
arissa spune:
Multumim tuturor pentru urari!
In sfarsit dorm amandoua fetele, ca pana acum am fost sa linistesc cand pe una cand pe cealalta. Maya a adormit prima si s-a trezit plangand cat o tinea gura ca ea vrea la un desen...toata ziua toata ziua. Ce-o fi visat? Am culcat-o la loc.
Sheri, bine ai revenit! Ai noroc de fete cumintele. Am prietena cu gemeni care pana la 9 luni au urlat, cu toata militaria, in special noaptea. A ramas mama-sa traumatizata. Bine, acum au 8 ani si sunt amandoi trup si suflet cu mami, iar ea e foarte mandra de ei.
Soacrele - subiect delicat, eu cu a mea am ajuns la un echilibru de ceva vreme. Si cum ne vedem rar, chiar ajungem sa ni se faca dor una de cealalta.
Diana_Eva spune:
Mycya - fi barbata! mai ai o sora aici aproape!
stai calma cand a fost mama dupa prima seara cand ne-am certat au fost toate bune si frumoase vreo cateva zile, apoi la final iar a fost cearta mare... asa ca nu ai pierdut nimic.
Iar faza cu mopul - nu va imaginati cum dunimica cand nu aveam nici un chef de facut nimic, vroiam doar sa ma joc cu copilul - a trebuit sa aspir si sa spal toata casa dupa ce daduse cu mopul. Era un monzol lipicios... (daca nu aspiri si peli iese oribil), am mai sterd de 3 ori de atunci si inca nu e bine (mie imiplace parchetul fara urme).
Roxana - exact asa face, ai descris perfect - papa putin - azi a fost asa 140ml+ceva san, 100ml, 100ml, 120ml acum seara a papat 200ml in 2 reprize. Ieri a fost si mai rau. I se hurducaie burtica, are gaze (la masaj m-a parfumat toata - m-am bucurat ca au iesit multe sa poata dormi bine), face kk zilnic si cam apos - lucru rar la noi. I-am dat si eu ceva siropel de calmat burtica, am tot facut masaj usor, am pus-o sa stea pe burtica mult si a parut ca ii e mai bine.
Eu ma gandesc ca o va ajuta cand va fi mai maricica si va baga totul in gurita - poate o scape de stomacel deranjat, deshidratari...
Oana - ajuta sa stii ca nu esti singura?
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya mai fetele asa ma intristez cand ma gandesc ca nici la mine nu a venit nici unu sa ma ajute ca m-au lasat asa sa ma chinui de parca as fi singura in lumea asta Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
cel mai important e ca te-a ajutat Dumnezeu si te-ai descurcat, chiar daca a fost si este tare greu cateodata. Trebuie sa fii tare mandra de tine
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Diana_Eva spune:
Cris - ce baiat mare si frumos are mama. A si fffffffff elegant!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ilinca79 spune:
Roxana, acum daca ai zis ca ati facut Rotarixul eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi asa pentru lipsa apetitului lui Theo. Victor n-a mancat bine cateva zile nici dupa Infanrixul hexa de la 2 luni, care in general nu are manifestari digestive. sa revina pofta de mancare micutului
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
katalina, fetelor, multumim de urari
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sheritra spune:
Gata, ma retrag si eu la nani, am vazut un episod din Mad Man, super tare.
Eladea, nu merge Alesia din pacate la gradi, mi-a interzis cu desavarsire pediatra, ca aduce boli acasa la mate si o luam pe campii cu trei bolnave.
Este inscrisa si va merge din primavara cand se termina cu racelile. Abia astept s-o trimit sa se joace acolo si sa-si consume toate energiile. Plus ca oricat am lucra cu ea acasa (de ex stie ceva engleza, tot alfabetul, sa numere, etc) totusi se vede dif in colectiv cu alti copii care merg deja la gradi. Se joaca in grup, asculta mai atent, sunt mai destupati la cap parca . A mea se transforma intr-un copil de la tara, sfios si cu capul in poala mamei, cu ceva jeg sub unghii si cu lumanarile atarnande .
rodyka spune:
sheritra, lasa ca si fata ta "de la tara" va recupera, la varsta ei ii va fi usor... ai 3 comori in casa, cred ca te topesti cand micutele se iau de mana si povestesc
fetelor, Isabela mea a dormit azi, la 5 luni, ca in prima saptamana de viata . mi-a fost teama ca nu va dormi in noaptea asta, daŽ de unde! a dormit si cand au fost nasii aici, ocazie cu care am descoperit ca nu doarme decat in patutul ei, in brate la tati sau la titi la mami... apoi s-a mai trezit ptr o papica (m-a omorat azi cu papatul, doar somn si papa) si acum iar doarme... chestia e ca am ramas doar eu si Banica treji la ora asta , pe tati il aud de aici cum sforaie in dormitor si ma ia groaza , butelia de la soba tocmai s-a terminat si ca s-o schimb eu trezesc toata casa... o sa pun caloriferele in functiune, ca m-am invatat la caldurica...
somn pufos delfinasi dragi, si mamicilor un somn odihnitor
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
Buna seara mamici
Eu acum reusesc sa citesc ce scrieti voi ziua, ca de! "unii mai si munceste"
Pup si eu sarbatoritii zilei de ieri (ca e trecut de miezul noptii) si pe cei de azi.
paula, eu ii dau cu lingurita cereale de la Humana, iar Rebeca nu le refuza - si ea e o fitzoasa la gusturi. Ii dau doar 30-40 ml, cu lingurita, mai mult ca sa o obisnuiesc si nu ca sa se sature.
Eu i-am luat Rebecai o palariuta mai groasa cu urechi, care le poti strange mai bine sub barbie chiar daca e mai mare caciulita si pare sa fie ok.
Mi-am amintit ca ziceati de Klorane. Inainte de sarcina, eu mi-am luat tratamentul pentru par de la ei. Dupa 2 saptamani avea o gramade de fire de par noi. Mi s-a parut fenomenal! Acum in alatare nu stiu daca e indicat, dar dupa ce termin mai bag o tura pentru ca mi-a regenerat foarte bine parul. Si pentru Rebeca am luat gelul pentru baita tot de la ei si ii merge mult mai bine decat nivea baby sau sanosan.
oana, nici mama mea nu vine prea des la mine,dar as zice ca nu am avut niciodata o relatie prea apropiata. Tot asa, daca ii bat eu obrazul trece pe aici.
btz, oare de ce plangi? bebele tau e mare pentru varsta lui, deci e clar ca are nevoie de resurse mai multe. In plus ii dai oricum laptic la celelalte mese asa ca nu e chiar rau.
racusor, multa sanatate, mami. Bebica ia anticorpi de la tine.
Eu am o belea cu Rebe-bebe: noaptea geme in somn. Are cate 2-3 reprize d-astea de nu o calmez cu nimic. Culmea e ca ea doarme in timpul asta. Si ma dispera cu mancatul noaptea. Mai nou, daca seara adoarme in post si nu mananca prea mult, se trezeste noaptea pentru 2 portii de papica. Si dac adaug crizele de gemete la orele de masa sunt minim 5 treziri intre 1 si 7 dimineata, deci adio somn pentru mine. Totusi ma ingrijoreaza cu gemete si scancitul asta!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
katalina spune:
Fetele meleee,n-am timp, n-am timp,of, si dupa voi tare greu ma tin
Ne-am revenit si noi dupa botez,care a fost acum o saptamina, incerc sa pun citeva poze.In rest avem colici,cind credeam ca am scapat de ele, chiar dupa botez a doua zi au inceput
Intru si eu la slabit, m-am hotarit asa brusc dupa ce m-am "vazut"in filmarea de la botez.Inca alaptez si sper sa ma ajute si acest lucru.Am sa sterg bicicleta de praf sa ma urc si pe ea.aaa,dar intii fac tortul pus de arissa care arata bestial.
Vad ca vorbiti de soacre si mame, eu tin si cu ele,ma gindesc ca voi fi si eu ca ele si nu stiu cum m-as comporta.
TINA LA MULTI ANI draga mea, multa fericire iti doresc !
Shery,bine ai revenit,merg sa vad si eu fetele tale.
gata,va urez noapte buna.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)