Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_g spune:
in primul rand, va multumesc tuturor pentru urari! 10 luni.....unde s-au dus, muica?...si LML pufoaselor daria si madalina! va cinstesc cu niste tort diplomat cu crema ness si un pahar de sampanie!
lorex, ma bucur ca s-a clarificat situatia! macar stii ce e, stii ca trece si nu trebe AB
a, sa nu uit. azi a spart gingia dintocul #5!!! un lateral de sus
danyelana, ai fata de 19 ani?!?!?! nu te cred.....poate sora.....sa-ti traiasca....da, frumos...19 ani...ce vremuri....
ruxi. cred ca prefer stefanut, eu uneori ii spun stefanu...LMA Elei! 15 ani..........parca ieri implineam si eu...si mi0a luat mama niste cercei de argint....auzi, de ce totusi il fortezi pe baiat sa manance fructe? nu cred ca e bine, sa nu ajunga sa ti le refuze complet cand va fi mare...fa-i-le finger food, poate o sa-i trezeasca enteresu asa.
mama unui pui...Stefan
Nik0le spune:
Am mai uitat cate ceva:
xela, te rog mult, mai da-mi o data info despre doctorita aia buna cu copiii unde ati mers pt controlul la ochi. Ma tot bate al meu la cap sa o duc pe Irina (pt inegalitatea aia a pupilelor care s-a cam estompat in ultimul timp...). Promit sa fiu atenta si sa salvez raspunsul, ca ai zis de o gramada de ori si eu... Ai inceput vreun tratament pt par? Da vreun rezultat? Si mie imi cade parul rau de tot, m-am apucat sa ma dau cu ulei de ricin, sa vedem cum o merge.
Nik0le spune:
Si inca ceva:
decenuela, cris.d, ayanna si alte fete care alapteaza, cum ati slabit? Ma intereseaza sa slabesc fara sa-mi scada productia de laptic. Monti? Asta e? Va rog nu ma luati la misto, vreau musai sa slabesc 5 kg, nu mai mult.
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Si inca ceva: decenuela, cris.d, ayanna si alte fete care alapteaza, cum ati slabit? Ma intereseaza sa slabesc fara sa-mi scada productia de laptic. Monti? Asta e? Va rog nu ma luati la misto, vreau musai sa slabesc 5 kg, nu mai mult. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
nu sunt neaparat cea mai in masura sa-ti dau sfaturi in privinta asta, ca nu am tinut o dieta anume, nici nu m-am ingrasat prea mult in timpul sarcinii. painea si dulciurile, astea clar ingrasa, si prajelile....cred ca asta stii si tu....scoate-le complet din alimentatie si vei vedea. aa, voiam sa te intreb si eu ceva, aproo de greutatea irinei. stiu ca te-ai dus la stanciu cu problema asta. s-a pus vreodata problema de completare cu LP? ca nu ai sau ca nu suge suficient?
mama unui pui...Stefan
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Nik0le Si inca ceva: decenuela, cris.d, ayanna si alte fete care alapteaza, cum ati slabit? Ma intereseaza sa slabesc fara sa-mi scada productia de laptic. Monti? Asta e? Va rog nu ma luati la misto, vreau musai sa slabesc 5 kg, nu mai mult. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
da, eu cu monti am slabit. din pacate nu prea mai respect principiile, iar in ultima luna am cam regularizat consumul de cioco/dulce la zilnic. mananc si paine, dar dimineata doar. incerc. din fericire nu au inceput sa se puna deloc inapoi. deocamdata. cate kile ai acum? esti inalta, din cate imi dau seama...anyway, dc asa vrei tu, succes. ar trebui sa se duca rapid, ca-s putine si cica primele se duc repede.
btw, eu am tinut in linii mari, fara paine/fainoase/duclciuri, combinatiile recomandate, dar nu cu retete anume. doar ce mai recomanda crsities pe aici,etc
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ioana_fota spune:
Fetele care va pricepeti.Acum dupa baita am vazut ca la ochiu drept Alexandra are un firicel de sange rosu pe albu ochiului sa o las pana dimineata?sa vad ec si cum sau ce sa fac?e ok in rest ca de obicei
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
ioana_fota, ai PM felicitari de dintisor
Nikole, tu vrei sa slabesti???? Mie mi se pare ca esti tare slaba...bafta multa sa reusesti
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui haircut Ioana _fota, mai ai un PM mami de fetita finuta |
Ms mult
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am mai uitat cate ceva: xela, te rog mult, mai da-mi o data info despre doctorita aia buna cu copiii unde ati mers pt controlul la ochi. Ma tot bate al meu la cap sa o duc pe Irina (pt inegalitatea aia a pupilelor care s-a cam estompat in ultimul timp...). Promit sa fiu atenta si sa salvez raspunsul, ca ai zis de o gramada de ori si eu... Ai inceput vreun tratament pt par? Da vreun rezultat? Si mie imi cade parul rau de tot, m-am apucat sa ma dau cu ulei de ricin, sa vedem cum o merge. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Clinica Infosan, Dr Ciubotaru
Cu parul am luat Eurovita ptr par (merci cris.d ) dar nu mi-am amintit in fiecare zi . In plus m-am spalat cu sampon si masca de la Gerovital (merci Dulci ).
Tot cade, nu asa mult ca inainte dar tot cade ...
Bafta cu slabitul!