Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
myky791 spune:
nikole ms mult. as vrea sa au si eu un aparat de aerosoli.
acum sunt cam data peste cap, piciul are laringita voia sa ne trimieata in spital dar nea dat injectii ampicilina sa vedem cum evolueaza si ventolinnici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza la piciul sunt asaq de suparata acum cred ca era bun un aparat de asta de aeerosoli poate iar fi trecut fara injectii nu?
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
nikole flixotide iam dat si eu celui mare si ventolin sirop. are bronsita asmatiforma pe fond alergic. cum inteleg eu toate bolile care lea avut cel mare sunt pe fond alergic
decenuela spune:
of...
azi am fost la dr...si am constatat ca isi schimbase prg...adik vinerea nu mai era deloc la cabinet...
dar jiji a fost ok..n-a mai av temperatura, a mancat bine...ce-i drept a mai tusit...dar nu foarte foarte....
am iesit putin afara si...cand am aj in casa...a inceput sa maraie..si sa planga...si sa urleeeee...asa intai cu lacrimi , apoi cu ochii inchisi tot bagand pumnul in gura...nu a mers cu nik...nici macar cu tzatza, nik.....jiji mare zicea sa intreb la voi de un dr care sa vina acasa...io...zic ca e de la dinti..pana la urma dupa zeci de minute de tinut in brate si leganat si...de toate..a adormit ( si tasu)
din pufuleti..a mai fc careva asa? zic asta pt eu nu sunt obisnuita sa planga jiji..nici la colici n-a plans...nici nu vreau sa ma impacintez aiurea si sa car copilu pe la cele spitale....ca sa-mi zica ca-i ies dintii. i-am dat cu dologel si nurofen...atata m-a dus capul in acele momente....
s-a mai trezit o tura plangand...si a adormit din nou pe mine...
asta e...vin si la noi vremuri mai grele...lui sa-i fie bine..dragul de el..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
da, eu cu monti am slabit. din pacate nu prea mai respect principiile, iar in ultima luna am cam regularizat consumul de cioco/dulce la zilnic. mananc si paine, dar dimineata doar. incerc. din fericire nu au inceput sa se puna deloc inapoi. deocamdata. cate kile ai acum? esti inalta, din cate imi dau seama...anyway, dc asa vrei tu, succes. ar trebui sa se duca rapid, ca-s putine si cica primele se duc repede. btw, eu am tinut in linii mari, fara paine/fainoase/duclciuri, combinatiile recomandate, dar nu cu retete anume. doar ce mai recomanda crsities pe aici,etc Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
eu am tinut disociata....5 zile...de vreo 3 ori...functioneaza dai repede jos 2-3 kile...insa..in mare trebuie respectat cam ce a scris cris.d mai sus...paine...asa cu mila , dulciuri cat mai putine spre deloc..si tot asa...mancat putin si dessi grija la cum asociezi alimentele. Mie nu mi-a scazut productia pt ca..luni carne ok...marti legume..apoi miercuri lactate..joi peste..vineri ..fructe....nu e grea se tine usor..dar..totul cu grija si daca simti ca nu-i ok....MANANCI
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
cris.dogarel spune:
DECE,TU stii mai bine cum e.simti daca e mai mult decat de dinti.dar daca e apatic,moale,nici tzatza nu vrea,etc io zic ca nu-s doar dintii.plansul asa tare, fara sa vrea san de linistire nu prea stiu nici eu.maraiala,da, schimbat pozitia de bshpe ori, laut-lasat tzatza, agitatie...ceva febra, ceva kk moale/nedigerat, pot fi de la dinti...mno, daca la cei destepti dau dintii asa tarziu, tre sa fie cu nabadai pe masura, bag seama.pupam jijelu, sa fie doar o toana dentara.
p.s. orice ar aparea peste noapte, poti suna la privat, cmu, medlife.au medici care vin si acasa. sau mergi acolo, la medlife, au camera de garda.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
uite www.pediasan.ro/servicii.html" target="_blank">aici pediatri care vin acasa.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ana_g spune:
dece, subscriu la ce-a spus cris.d, poate dintii.......dar pt linistea ta, poti sa te duci la camera de garda a unui privat.
ioana-fota, si stefan a avut la un mom dat un punct rosu pe albul ochilor, dar nu m-am impacientat. i-a trecut intr-o zi. poate s-a frecat prea tare la ochi.....
mama unui pui...Stefan
Nik0le spune:
ana_g, cris.d, dece, mersi pt info despre slabit! Cred ca tre' sa ma aprovizionez cu cioco amaruie... cris.d, da, sunt relativ inalta, iti dai seama ca nu spun centimetri si kg pe aici din doua motive: unul, ca-s cam "personale" si doi, mi-ajunge masca de ulei de ricin, nu vreau si una de rosii.
haircut, draga mea, poate tu ma vezi slaba, dar hainele mele ma vad grasa! Nu vreau decat sa ma placa si ele nitel...
xela, mersi mult pentru raspunsuri! Am salvat de data asta...
myky, imi pare tare rau, sanatate multa! Incearca pe okazii, poate gasesti un aparat din asta la un pret rezonabil, ca-s destul de scumpe.
dece, si eu o stiu p-aia ca mama simte imediat daca e vreo problema serioasa cu bebe. Cand am auzit prima data am zis ca-i o vorba-n vant, dar pe urma am avut ocazia sa constat pe propria piele cum e de fapt. Sanatate multa!
myky791 spune:
am mai cautat pe net si am vazut la antibio se da la laringita preventiv ca sa nua junga infectia la plamani, la bronhii.
dece nikole are dreptate o mama simte cand e ceva in neregula cu puiul ei. la mn intotdeauna cand au fost copii bolnavi de la inceput am presimtit ca e nu e ok. cum sa ma explic mai bn am zis mereu ca ami bn merg la medic sami zica ca sunt mama loca si copilul e bn decat sa aiba ceva si eu sa las boala sa se agraveze si intotdeauna au avut ceva. nu am fost mama loca. ce bn ca aveti emdici acre vin acasa noaptea noi nu avem asa ecav, avem doar un spital d ekk unde daca te internezi cu copilu s epoarta mizerabil cu tn, conditiile si mai mizerabile si pleci acasa musai cu alti microbi si in seara asta dct mia zis sa ma internez si iam zis ca incerc acasa tot tratamentul de care eset nevoie decat sa ajung in spital. mie groaza de spital.... am prietene care au fost intrenate cu bbei si ce miau povestit....
sper sa fie ok puiul meu sa nua junga la insuficienta respiratorie, iam pus mamaliga calda pe piept.
dulcineea_cj spune:
Myky,sanatate multa !
Dece,pup ochisorii albastri si sper ca e doar de la dinti
Xela,ma bucur ca te-am putut ajuta cu un sfat Eu nu am mai gasit in zona mea samponul de la Gerovital de 2 saptamani si iar imi cade parul si tocmai ce m-am tuns
Buna seara!
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri