Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

In seara asta va facem si noi cinste.
Poftiti de serviti!

AVEM PRIMUL DINTISOR!

De aceia se trezea noaptea de atatea ori.
Ioanei, tot pe 19 i-a iesit primul dinte, dar in Ianuarie 2009 (la 1 an si 8 zile) si dreapta sus, iar Justinei, dreapta jos.

Nik0le, xela_07 eu am luat Revalid impotriva caderii parului.
Nu-mi mai cade ca inainte.
Am luat si dupa ce-am nascut-o pe Ioana. Tot asa nu mi-a cazut in timpul sarcinii, dar mi-a cazut dupa ce-am nascut.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Ce bine ca aveti in Buc.medici care sa vina acasa noaptea !
Al meu baiat nu a acceptat mameloanele false ,ramanea cu ele in gura :) Azi nu m-a mai muscat decat f usor :( In schimb nu a papat NIMIC in afara de tzitzi Refuza TOT Il pun in scaunul de masa ii intind lingurita,imi da peste ea si se intinde si ma trage de tricou sa-i dau tzitzi Nu stiu ce-i de facut cu el NU STIU !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Lorex, am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca nu e nimic grav Pup bobita scumpa Sotul mi-a spus intr-o zi cand ne uitam la poze de pufuleti "ce frumoasa e fetita aceasta ,are niste ochi superbi!"

LMA, Ela de Ruxita!

LML zgubi !

LML Stefanel

LML Madalina

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna fetelor!

Scrisesem de dimineatza un mesaj lung si cuprinzator pe care insa l-am pierdut si n-am mai apucat sa scriu altul dintr-un motiv foarte bun ...azi am petrecut toata ziua in Tineretului cu o mandrete de Patriot si a sa mama. A fost o zi superba, Tudor si Isabela si-au facut ochi dulci toata ziua, ba chiar a mea fata l-a cam hartuit pe bietul baiat, desi nici Tudor nu s-a lasat mai prejos si a ciufulit-o nitzel pe pitica. A fost prima data cand Isabela a mers cu metroul si ma pot lauda ca a stat foaaaaarte cuminte in marsupiu.

LML Daria si Stefanut (sau Stefanel ...adineauri am citit si am si uitat)

Lorex ne bucuram pentru Bobitza

Decenuela sper ca Jiji se simte mai bine! Se prea poate sa fie plangacios de la dinti, dar cat despre febra, eu sunt putin mai suspicioasa de fel, asa ca nu stiu poate ar fi bine totusi sa il vada un doctor. sa treaca. Aaaa...si bineinteles pentru daramarea palatului.

Cris.d ...super plimbarea cu bicicleta. Azi stateam pe banca in tineretului cu Andrelina si ma uitam la biciclisti si chiar m-am gandit la tine, cum te plimbi tu cu Ema .

Lucia, felicitari pentru vizita la gine ....si eu am ratat-o pe cea de la 6 luni si tot zic ca poate anul asta ajung ...dar totusi ...poate anul asta ajung

Ruxita sa-ti traiasca mica domnisoara! La multi ani, Ela!

Ayanna, nici pitica mea nu are nici macar o urma de dinte in gura si face si ea acusica 10 luni, dar inca nu ma panichez. Cum o arata emoticonul asta , dar fara dinti ....ma tot gandesc cand o vad pe stirba mea cum rade ...aaa...felicitari pentru realizarea cu adormitul in patut, ar trebui sa te iau drept exemplu, doar ca noi nu avem nici o perna somnifer ...hmmmm...sa vad ce improvizez

Danyelana ma bucur ca este mai bine piciorul

Nikole, eu am slabit 6 kg cu Monti, dar eu nu am renuntat complet la paine, am mancat paine integrala, iar dulciurile le-am inlocuit cu dulciuri dupa retele monti.

Ioana_fota, nu stiu ce sa zic legat de problema de la ochi, eu saptamana trecuta mi-am bagat degetul in ochi incercand sa o prind pe isabela si m-am pricopsit cu o pata rosie pe albul ochiului care abia acum se estompeaza. Vezi si tu maine cum "evolueaza" firicelul. sa treaca

Myky, multa sanatate puiutului, sa se faca repede bine !

Ioanact, felicitari pentru primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Noapte buna!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

ma relaxez un pic citindu-va, ca mi-e taaaaare dor!

Sunt pe la inceputul capitolului, dar am dat de Ruxita si nu m-am putut abtine: salutare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica
Ioanact, felicitari pentru primul dintisor!

Multumim!

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Noapte buna!

Noapte buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Avem roseola infantum!

Multumesc fetelor pentru sustinere si recomandari!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sigur sigur dau cu mamaliga in ciorba pt ca sunt nerecuperata, dar.... DE CE TE BUCURI? Ti-era frica de ceva mai grav sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Myky - si C a avut laringita. Noi am avut ca tratament AB sirop + aerosoli.
Multa sanatate si tie multa putere . O sa treaca si asta....

Dece - eu zic sa te duci totusi sa-l vada un dr. E prea micut sa-l lasi asa, nu stii ce se intampla in weekend. Eu zic in continuare ca nu e de la dinti din ce povestesti tu acolo, probabil e o viroza ceva. Poti merge maine la medlife, dai un tel dimineata si vezi daca gasesti programare la un dr. Mai bine sa stai linistita ca e de la dinti. Daca zici ca si tuseste eu zic sa te mobilizezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara!

ma relaxez un pic citindu-va, ca mi-e taaaaare dor!

Sunt pe la inceputul capitolului, dar am dat de Ruxita si nu m-am putut abtine: salutare!!!

Ratusca mami de Imparat (2010)

In loc sa lucrezi la bb2 stai si ne tii pe noi de vorba ? Nu-ti spusei ca e de munca ?
Ce mai faceti?

Mergi la inceput