Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel LUCIAAA, stai, nu pleca.inca.uite,www.facebook.com/album.php?aid=19029&id=142699105770909&fbid=142700509104102" target="_blank">ceva sa-ti treaca de emigrare DECENUELA LOREX RUXITA ela. Sa aveti, toti, o adolescenta frumoasa Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Eu cu tara nu am nimic ci cu oamenii care o conduc.
haircut spune:
sa-ti creasca fata mare si frumoasa, Ruxi! LMA, Ela!
LML zgubi draga! Multumim de cinste, mami!
LML Stefanel
LML Madalina
Lorex, ma bucur ca-i roseola
Ioanact spune:
Am mai prins un moment de respiro, chiar de respiro.. mai devreme sotul a avut control la acte (chiar daca e preot, tot tb sa faca hartii), bineinteles ca actele le fac eu.
A prins momentul cand Ioana a venit de la gradinita si tb sa manance si Justina tb si ea sa pape.
I-am dat Justinei sa manance, culmea ca a papat destul de bine si repede (a vazut cam parat-o la voi ca nu papa, glumesc ), am luat-o din scaun si-am pus-o pe Ioana (pe Ioana o punem in scaunul de masa numai cand papa ciobita sa nu dea pe jos).
Intre timp i-am incalzit si pr Protopop ciorbita, ba chiar vroia si o portie de cartofi prajiti.. curata repede cartofii, aveam si fasolea pe foc (am facut fasole scazuta), Justinei i se facuse somn si vroia si laptele..cu o mana ii tineam biberonul cu o mana cautam in registre.
Ii m puneam un ursulet sa-i tina in sus biberonul, ma mai ajuta si Ioana, ii tinea si ea biberonul.
Ioana dupa ce-a mancat, s-a jucat..a scos toate cartile si le-a aruncat pe jos, imprastiase si culorile..luase o culoare si-o baga in pate-ul cu spanac (ii pusesem si aperitiv). Tb sa strang de pe jos.
Intr-un final a fost bine, a mancat si fetele si el.
Acum fetele dorm.
Justina nu stiu pt cat timp, dar Ioana sigur 1 h jum-2 h, depinde cat de obosita e.
Am citit ca vb de indemnizatie, va fi rau de tot daca se va miscora pt cele care luati m mult de 600 lei. La mine nu e cazul, n-am avut salariu mare ca sa i-au m mult de 600 lei.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut sa-ti creasca fata mare si frumoasa, Ruxi! LMA, Ela! LML zgubi draga! Multumim de cinste, mami! LML Stefanel LML Madalina Lorex, ma bucur ca-i roseola mami de fetita finuta |
Multumesc frumos de urari! DA, imi doresc o adolescenta frumoasa pentru Ela (in niciun caz ca a mea!).
Multumesc Cris.d si Ayanna, cand o sa ajungeti si voi cu fete de 15 ani o sa va povestesc cum e! E o varsta al naibii de dificila dar pentru Ela poate fi si frumoasa (agrumentul e ca ne are pe noi de parinti). M-ati si emotionat, desi azi dimineata asa mai cerea un sut in fund aniversar!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Nik0le spune:
xela, ayanna, simply, micki, haircut, ioana_fota, danyelana, multumesc pentru urarile de sanatate!
tomaca, Irina e mai bine, am pus-o pe regim alimentar si n-a mai varsat, iar in rest e vioaie.
xela, nu stiu daca o pot ajuta pe myky cu sfaturi pentru ca inteleg ca e vorba de bebe, nu de baiatul cel mare, iar eu n-am avut probleme decat cu Isa. Sunt sigura ca tratamentul e diferentiat, nu ma pronunt. Daca totusi foloseste cuiva informatia, eu ii fac aerosoli Isei cu flixotide si ventolin. Dilutia lor e stabilita de medic. Daca am inteles gresit, va rog sa ma corectati.
LMA Ela de Ruxita!
LML Daria de ayanna si Stefan de ana_g!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Nik0le xela, ayanna, simply, micki, haircut, ioana_fota, danyelana, multumesc pentru urarile de sanatate! tomaca, Irina e mai bine, am pus-o pe regim alimentar si n-a mai varsat, iar in rest e vioaie. xela, nu stiu daca o pot ajuta pe myky cu sfaturi pentru ca inteleg ca e vorba de bebe, nu de baiatul cel mare, iar eu n-am avut probleme decat cu Isa. Sunt sigura ca tratamentul e diferentiat, nu ma pronunt. Daca totusi foloseste cuiva informatia, eu ii fac aerosoli Isei cu flixotide si ventolin. Dilutia lor e stabilita de medic. Daca am inteles gresit, va rog sa ma corectati. LMA Ela de Ruxita! LML Daria de ayanna si Stefan de ana_g! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
cand am citit ca ureaza fetele de sanatate, m-am dus in urma sa vad ce ai scris..., dar nu am gasit mesaju'....l-ai sters?
anyway, ma bucur ca e mai bine. va pup
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
cand am citit ca ureaza fetele de sanatate, m-am dus in urma sa vad ce ai scris..., dar nu am gasit mesaju'....l-ai sters? anyway, ma bucur ca e mai bine. va pup Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
cris.d, . Nu, nu l-am sters, e prin prima parte a capitolului trecut. . Da, asa pe faza sunt, imi ia un capitol sa raspund. Uneori si mai mult. Uneori nu mai apuc sa raspund deloc si raman urarile ne-multumite.
Lillo spune:
Ruxita iarta-ma ca v-am sarit. La multi ani Elei, sa fie sanatoasa, fericita si iubita.
Azi am fost agitata si nervoasa tare. Tare bine mi-ar fi prins niste sfaturi si incurajari dar din pacate nu pot da detalii aici...ata ete...
danyelana spune:
Salutare si de la noi,
Noi suntem mai bine Piciorul meu se reface incet si sigur (mai e vanataia dar nu mai doare tare). Cris.d merci
Azi mi-am adus si masina din service, e reparata si cand am fost am vazut-o si pe cea noua A sosit la garaj dar acum o accesorizeaza, o aranjeaza.... E asa frumusica, abia astept sa o pot conduce
Azi avem sarbatoriti asa ca ii uram
Ela de Ruxita si sa ai o adolescenta minunata
Daria-Zgubi de Ayanna
Stefanel
Facem si noi cinste ca azi e ziua fetei noastre cea mare, face 19 ani. Ce varsta frumoasa, cand aveam si eu 19 ani
Recuperez capitolul si revin.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Nik0le spune:
tomaca, ti-am raspuns, dar am uitat sa-ti multumesc pentru intrebare. Deh, de la o varsta incolo...