Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita NIci Kay nu se omoara cu fructele! DAR, i le administrez fortat, ii tin falcutele si-i torn prima lingurita fortat. Oricum daca nu-i place ceva scoate limba afara si arunca mancarea din gura. De regula face figuri numai la primele 2 lingurite, apoi mananca... Azi i-am dat niste struguri storsi, i-a baut... ieri un mar golden dat prin razatoare cu poticneli la primele 2 lingurite, dupa care a mers... Ii mai dau si banana cu lapte... oricum, chiar daca nu se omoara cu ele, i le dau oricum, fie ca-i plac, fie ca nu! AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Eu n-as putea sa-i dau nimic fortat. In primul rand nu-mi vine si in al doilea rand daca incerc sa-l pacalesc se enerveaza si ma bate . Nervos domle piciul asta .
Azi a mancat si al meu juma de mar fiert facut cubulete.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita Neatza si la noi! Noi avem o sarbatorita in familie - Ela care face 15 ani! Ma gandeam cu groaza ca nu mai e copil si-i spuneam sotului ca va trebui sa o tratam ca pe o adolescenta, adica juma adulta-juma inca copil, ii spuneam ca evident el va avea tentatia de a o trata ca pe o adulta, si ea neffind ca atare il va dezamagi asa ca e bine sa nu uite ca inca e copil (vreo 2-3 ani)... Beb sta la picioarele mele si deseneaza cu creionul pe un curs de-al meu (l-am invatat sa manuiasca creionul, sa faca dare pe hartie si vad ca se pricepe!) Si cred ca stie si ca un ciorapel se pune in picior si un pampers la fund ca-mi tot arata si a cooperant... ... chiar ma gandeam ieri - ca niciodata nu mi-am privit copilul altfel decat exceptional, nazdravan, super dezvoltac si daca nu a stiut sa zica-faca ceva in timp ce ceilalti pufuleti deja stiau sa faca imi ziceam ca va sti-va face si el in scurt timp (spre deosebire de sora-sa...) si aceasta atitudine a mea cred ii va fi foarte benefica (ar trebui s-o am si fata de sora-sa)... azi dimineata m-a exasperat cu intrebarile ei despre cum arata, cum sa se imbrace (o imbracam noi de regula cu pareri de "in" si "out") si ce m-a enervat ca ma inteba pe mine apoi se ducea la taica-su si-l intreba si pe ala cum ii sta, ce parere are... de parca nu avea incredere deplina in gusturile mele si sotul meu e asa un fashion adviser de grozav ("iti sta ca porcu")... AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Salutari si de la noi.
La multi ani Elei.
livia1980 spune:
Daca va intereseaza cu indemnizatia de crestere:www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cum-se-modifica-ajutoarele-sociale-in-viitorul-cod-social-912907.html" target="_blank">aici
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
Ruxita spune:
citat din mesajul lui livia1980 Daca va intereseaza cu indemnizatia de crestere:www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cum-se-modifica-ajutoarele-sociale-in-viitorul-cod-social-912907.html" target="_blank">aici mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
misto ca as zic asa! concediu fara plata, un drept pe care ei ti-l acorda!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
lucia2000 spune:
Lorex ce bine ca a fost doar atat.
Referitor la indemnizatie...
Revin la ce spuneam si mai de mult: Tara asta nu ede stat.
Asa m-as duce si nu m-as mai uita in urma...
lucia2000 spune:
Eu din articolul ala am inteles ca legea se aplica viitorilor parinti.
Defapt noi deja am intrat in concediu, am prins alta legislatie...
Ar insemna sa se aplice retroactiv ca sa ne afecteze si pe noi.
cris.dogarel spune:
LUCIAAA, stai, nu pleca.inca.uite,www.facebook.com/album.php?aid=19029&id=142699105770909&fbid=142700509104102" target="_blank">ceva sa-ti treaca de emigrare
DECENUELA
LOREX
RUXITA ela. Sa aveti, toti, o adolescenta frumoasa
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ayanna_xem spune:
Va citesc...si la mesajele astea cu indemnizatia mi se zbarleste parul in cap... Nu poate fi adevarat asa ceva!
Nu vreau sa ma intorc la servici!!!Nu inca....Cu 600 de lei dau faliment, ca mie ratele mi le-au facut dupa salar, nu dupa suma asta...atat imi oprea pe luna numa pentru dari...astia-s nebuni de legat frate!
Si chiar daca ma intorc la servici nu rezolv mare branza din punct de vedere financiar, ca inafara de scaderea de 25% mi-au mai luat si niste sporuri in cuantum de 40%...nici nu vreau sa ma gandesc!Muritori de foame ajungem...si cel mai tare mor de ciuda din cauza ca n-o sa pot sa-i ofer copilului tot ce are nevoie...si aici nu ma refer la mofturi.
Ma enervez rar, dar acum chiar nu mai suport. Nu stiu care e motivatia lor politica si ce pana mea fac ei acolo, dar parca intrec orice masura. I-as bate sa le sara fulgii!
OF...nu mai insist cu subiectul, ca la capitolul asta am lacatul spart la butoi si-l deschid usor.
...
RUXI...La multi ani pentru Ela! Trebuie sa fii o mamica tare mandra, ai o fata frumoasa, desteapta si cuminte. 15 ani e o varsta foarte frumoasa, e inca la inceputul adolescentei...de acum incepe greul, dar tu esti o femeie inteleapta si o sa stii sa-i calauzesti drumul sunt convinsa. E in perioada de tranzitie intre copil si adult asa ca trebuie s-o abordati cu tact, nici nu prea multa maturitate, dar nici s-o tratati ca pe un copil. Trebuie sa gasiti un echilibru care e potrivit pentru voi, pentru stilul vostru de viata, pentru personalitatea si modul vostru de a privi lucrurile...sa-i acordati suficienta incredere pentru a se simti responsabila si incurajata in devenirea ei, dar sa o sprijiniti si s-o indrumati in continuare pentru a pastra calea cea buna. In general, daca se simt ascultati, intelesi si respectati adolescentii sunt fenomenali si extraordinar de receptivi la partea pozitiva, dar din pacate sunt multi parinti 'incuiati' care isi impun punctul de vedere cu bocancii si sunt atotstiutori. Dar nu e cazul vostru, tu esti o mami inteleapta si deschisa si sunt convinsa ca Ela e mandra de tine asa cum esti si tu de ea. (stiu ca acum suporti mai bine complimentele asa ca mi-am permis )
DECE...mesajele tale imi fac ziua de fiecare data. Rezonez foarte bine cu stilul tau si-mi place tare sa te citesc.
Si in mesajele lui CRIS_D ma regasesc de cele mai multe ori...sunt momente in care atunci cand vreau sa raspund la mesajele voastre ceea ce vroiam sa spun eu o spuneti voi inainte.
Fetele, va multumesc din suflet pentru urari...sunt asa de mandra de zgubilicea mea!!! Ma uimeste ca intelege niste chestii...mai devreme, dupa ce a papat si ne-am jucat si harjonit pe aici prin casa, am pus-o in patut si i-am spus ca trebuie sa facem 'nani'. Cum a auzit de nani a si pus capul pe perna...statea asa cu funduletul in sus si cu nasul in perna si eu tot ii ziceam 'da, mami, bravo! asa tre sa facem nani'...si s-a culcat fetelor! s-a intors cu spatele la mine, s-a asezat mai bine pe perna si a adormit...Sunt !
Intelege multe cuvinte...acum nu mai mir ca zicea LILLO de 15 cuvinte...fii-mea nu le spune, dar cu siguranta intelege exact la ce ma refer.
Cadou. Cadou??? Nu i-am luat nimic special cadou...am fost ieri la cumaraturi si am aprovizionat frigideru', dar la cadou nu m-am gandit. O iubesc, o ador...i-as oferi orice!...dar tura asta nu i-am luat nimic concret...poate ii ia tati cand vine de la servici!
MYKY791...multa sanatate puiului. Imi pare rau ca va chinuiti de atata timp cu tusea aia si nu ii mai dati de capat...tare bine ar fi daca nu ar fi momentele astea care sa ne umbreasca bucuria.
LOREX...pupici multi Bobitzei. Ma bucur ca pana la urma nu este vorba despre alte probleme. Stiu ca nici astea nu-s placute si ti-ai facut o groaza de griji, dar bine ca nu a fost mai grav. Toate trecem prin momente din astea mai devreme sau mai tarziu, ce sa facem...fac parte din viata. Astea sa fie cele mai rele!
Vad ca e o distractie generala cu mancatul fructelor, credeam ca numai noi suntem cu fitze de astea.
CRIS_D...ma bag si eu la vizionat CEVA-ul ala, ca asa m-as duceeeee...
...
Trimit...ca e maica-mea la mine si ma tot solicita intr-o problema. Eu ii tot zic '2 secunde, 2 secunde' si ea imi tot numara...1, 2...gata, hai lasa netul!!! Ma duc sa vad ce vrea!