Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

multumesc de intrebare, bobitza e binishor...cred ca o mananca ca se tot scarpina pe fata si apoi plange...in mare e bine, dar are momente cand nimic nu-i convine si vrea numai inbratze, doarme mai mult ca de obicei, e moale si rosie toata

simply, ce mult imi place motto-ul zilei..

buturel, bravo barbatzele!
si felicitari pt camera noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza si la noi!
Noi avem o sarbatorita in familie - Ela care face 15 ani! Ma gandeam cu groaza ca nu mai e copil si-i spuneam sotului ca va trebui sa o tratam ca pe o adolescenta, adica juma adulta-juma inca copil, ii spuneam ca evident el va avea tentatia de a o trata ca pe o adulta, si ea neffind ca atare il va dezamagi asa ca e bine sa nu uite ca inca e copil (vreo 2-3 ani)...

Beb sta la picioarele mele si deseneaza cu creionul pe un curs de-al meu (l-am invatat sa manuiasca creionul, sa faca dare pe hartie si vad ca se pricepe!) Si cred ca stie si ca un ciorapel se pune in picior si un pampers la fund ca-mi tot arata si a cooperant...
... chiar ma gandeam ieri - ca niciodata nu mi-am privit copilul altfel decat exceptional, nazdravan, super dezvoltac si daca nu a stiut sa zica-faca ceva in timp ce ceilalti pufuleti deja stiau sa faca imi ziceam ca va sti-va face si el in scurt timp (spre deosebire de sora-sa...) si aceasta atitudine a mea cred ii va fi foarte benefica (ar trebui s-o am si fata de sora-sa)...

azi dimineata m-a exasperat cu intrebarile ei despre cum arata, cum sa se imbrace (o imbracam noi de regula cu pareri de "in" si "out") si ce m-a enervat ca ma inteba pe mine apoi se ducea la taica-su si-l intreba si pe ala cum ii sta, ce parere are... de parca nu avea incredere deplina in gusturile mele si sotul meu e asa un fashion adviser de grozav ("iti sta ca porcu")...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Salutari si de la noi.
La multi ani Elei.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

La multi ani Elei!

Imi place cum gandesti despre Kay, asa ar trebui sa faca fiecare mamica!
App, ce-i mai face urechiusha buclucasha?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

e mai clapauga decat cealalta si deja formata (nu am insistat cu prinderea ei), dar are inca urechiusele destul de moi si ma gandesc ca pana la vreo 5 ani o sa le aiba la fel (de clapauge).
Bine ca ati scapat de AB, inca 2 zile de eruptie si gata, nu?

Mergi la inceput

LML scorpioanco de scorpioanca! Multa dragoste si sanatate! si restul ce-ti doresti tu!

Mergi la inceput

Dupa cum se poate observa din semnatura de mai jos am schimbat AMR-ul! Cea mai nashpeta era burta, dar din cate imi amintesc si inainte de sarcina aveam nitzica burtica, in sensul ca nu era plat perfect. Acum s-a mai supt cat de cat, dar pana nu demult puteai zice ca sunt insarcinata in 3-4 luni... Am ajuns la 60 de kg si aspir la 56! Nu s-a intamplat nimic deosebit, am mancat doar vegetarian vreo 5 zile

Apropo stiu o reteta de slabit la care eu personal nu m-as incumeta, dar as putea sa o aplic macar in parte:

3 zile lactate degresate cu o felie de paine prajita;
2 zile orez cu legume;
1 zi carne peste, pui sau curcan la gratar cu legume;

Evident multe ceaiuri sau apa plata. Garantat slabesti 3 kg.

AMR 4, aproape o dama bine!

Mergi la inceput

Mai am o curiozitate, mai e cineva ca mine amenoreica? la 10 luni de la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, mamici!

Vad ca e petrecere mare pe-aici.
Asa ca urez si eu sarbatoritei:

LA MULTI ANI , miremia !
Multa sanatate si fericire!

Multumim pt cinste!
Foarte frumoase urari si felicitari ai primit!
Primeste si de la mine un buchet mare de flori!

Cat si pufuletilor: Teodor si Andreea, LA MULTE LUNITE SI ANISORI!

Noi, iar am avut o noapte cu treziri dese (de vreo patru ori).
In schimb e bine ca doarme ziua, si sa nu dati cu rosii dar singura adoarme.
Asta ma ajuta f mult cand e Ioana treaza, ca pot sa ma ocup de ea, sa ma joc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Salutare si de la noi!
Am mai vrut sa scriu zilele trecute cand dormea "tero" dar s-a trezit in mijlocul mesajului si am renuntat

Acum repede sa urez si eu LMA Miremiei, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiuta ta

Ma bucur ca nu e nimic grav la bobitza, sa treaca repede si usor bubitzele.

Multa sanatate si Jijelului si curaj si rabdare mamicii sa-i desfunde nasucul. Cand a avut Sebi mucisori trebuia sa fim amandoi acasa, si eu si tati, unul il tinea in brate blocandu-i mainile si picioarele si celalalt tinea capul fix si aspira

Am vazut ca vorbiti de invelitul bb-ilor noaptea... Eu nu-l prea invelesc pe Sebi Nici nu sta invelit, dar este si destul de cald in camera (desi noi ne invelim). Aseara spre exemplu i-am pus un prosopel pe el (asta e singurul care sta pe el pana se trezeste) si dimineata ers transpirat tot. In plus, de cand nu-l mai invelesc cu paturica noaptea, nu se mai foieste atat de mult si nu se trezeste decat de doua ori (o data pt papa pe la 3 si o data pt apa pe la 6.30-7). Uneori il mai iau si eu in pat dimineata cand se trezeste pt apa (daca e tati la munca, altfel nu avem loc toti trei) si atunci nu ma mai invelesc nici eu, il tin in brate lipit de mine, imi pun patura sul la spate si gata!

Ruxita eu n-am avut menstruatie cat am alaptat. Am intrerupt alaptatul la 6 luni jumate si prima menstruatie a venit cam dupa o luna. Apoi dupa mai bine de o luna jumate. dar mie si inainte de sarcina imi venea menstruatia cam la 40-50 zile

Acum va las ca s-a trezit pustiu` (doarme la 11.30). Azi plecam la tara sa luam oua proaspete pt print
Va urez o zi placuta, chiar daca e urat afara!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani tati de Daria/sot de Ayanna

Ayanna am vazut ca Miremia a urat si sotului tau si daca imi aduc aminte bine a fost o discutie intre voi cum ca ar fi si sotul tau nascut in 20(daca nu e asa ca am incurcat borcanele)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

Mai am o curiozitate, mai e cineva ca mine amenoreica? la 10 luni de la nastere?

Ruxita, da, io. Tura trecuta mi-a venit cm dupa 1 an jumate de alaptat (daca mai punem si sarcina, sar de doi ani de pauza ). Ce-i drept, dupa cateva luni de cm, n-am avut nicio problema sa raman gravida din nou. Asta-i pentru simply, am vrut sa te intreb, tie ti-a venit cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

Dupa cum se poate observa din semnatura de mai jos am schimbat AMR-ul! Cea mai nashpeta era burta, dar din cate imi amintesc si inainte de sarcina aveam nitzica burtica, in sensul ca nu era plat perfect. Acum s-a mai supt cat de cat, dar pana nu demult puteai zice ca sunt insarcinata in 3-4 luni... Am ajuns la 60 de kg si aspir la 56! Nu s-a intamplat nimic deosebit, am mancat doar vegetarian vreo 5 zile

Apropo stiu o reteta de slabit la care eu personal nu m-as incumeta, dar as putea sa o aplic macar in parte:

3 zile lactate degresate cu o felie de paine prajita;
2 zile orez cu legume;
1 zi carne peste, pui sau curcan la gratar cu legume;

Evident multe ceaiuri sau apa plata. Garantat slabesti 3 kg.

Felicitari pentru AMR! Criminala dieta asta totusi...

Mergi la inceput