Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 17
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Ruxita, da, io. Tura trecuta mi-a venit cm dupa 1 an jumate de alaptat (daca mai punem si sarcina, sar de doi ani de pauza ). Ce-i drept, dupa cateva luni de cm, n-am avut nicio problema sa raman gravida din nou. Asta-i pentru simply, am vrut sa te intreb, tie ti-a venit cm? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity nu mi-a venit inca Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor." Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
E posibil ca bb2 sa se lase asteptat si din cauza asta, desi sunt situatii in care se obtine sarcina si in absenta cm. Felicitari pentru mia de mesaje!
Edit ca m-am incurcat in citate.
Ruxita spune:
Ruxita, da, io. Tura trecuta mi-a venit cm dupa 1 an jumate de alaptat (daca mai punem si sarcina, sar de doi ani de pauza ). Ce-i drept, dupa cateva luni de cm, n-am avut nicio problema sa raman gravida din nou. Asta-i pentru simply, am vrut sa te intreb, tie ti-a venit cm? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
nu ca mi-ar fi dor... dar imi puneam si eu intrebarea! Am bufeuri de caldura si le-am pus pe seama lipsei cm-ului. Aveti asa ceva?
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
simplicity spune:
E posibil ca bb2 sa se lase asteptat si din cauza asta, desi sunt situatii in care se obtine sarcina si in absenta cm. Felicitari pentru mia de mesaje! Edit ca m-am incurcat in citate. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
1000 de mesaje?!deja ....ce mult am scris in 5 luni,cam mult
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
nu ca mi-ar fi dor... dar imi puneam si eu intrebarea! Am bufeuri de caldura si le-am pus pe seama lipsei cm-ului. Aveti asa ceva? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
nu ca mi-ar fi dor... dar imi puneam si eu intrebarea! Am bufeuri de caldura si le-am pus pe seama lipsei cm-ului. Aveti asa ceva? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Eu nu. Am doar kilograme in plus. Mai multe ca tine... Si cred ca si ceva Alzheimer...
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity 1000 de mesaje?!deja ....ce mult am scris in 5 luni,cam mult Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor." Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
Ce-i drept, ai fost productiva! Io scriu de la prima pagina a topicului si n-am fost in stare sa adun macar trei stelute! Marturisesc ca nici nu prea mi le doresc... Poate le primesc cadou de Craciun.
Eleysa spune:
In primul si in primul rand LA MULTI ANI, MIREMIA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de delfinitza ta iubita!
LML pufuletilor bbTo si Andreea!!!
Miremia eu m-as servi cu o bucata de tort de cioco (imi imaginez ca este Monti) daca mai ai
Lorex, multi pt Bobitza, sa-i treaca mai repede bubitele si sa se faca bine si vioaie
Decenuela, multi si pentru Jiji sa-i treaca viroza. E bine ca nu i-a dat antibiotic, mie dr de fam (pe care sunt din ce in ce mai tentata sa o schimb) mi-a dat de 2 ori pana acum antibiotic penrtru Isabela, motivand ca "are putin rosu in gat si sa nu coboare infectia"
Ruxita, nici mie nu mi-a venit inca cm, dar nici nu ii simt lipsa
Simplicity felicitari pentru cele 1000 de mesaje, eu ma chinui de 1 1/2 an
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Lillo spune:
citat din mesajul lui lorex
pai ai putea sa ne scrii pe mail _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Tu mereu esti draguta si atenta la pb celor din jur si iti multumesc din suflet.
Sunt prea in butoi sa fiu coerenta deocamdata...
haircut spune:
Salutari si de la noi!
Miremia la multi ani, draga nostra! Sa fii mereu macar la fel de fericita si implinita cum esti acum! Sa ne traiesti multi ani frumosi
Iti dai seama cat esti de apreciata aici dupa cat de frumoase sunt mesajele pe care le-ai primit
Am ramas fara grai la vazul torturilor tale
Fetele fara CM.....va invidiez
Nic0le, Tomaca multumesc.
LML bbTo si Andreea
Multa sanatate pufilor bolnaviori.....
Dece, si noi am ajuns la spital cu febra si tot rosu in gat avea, putin, dar de fapt era roseola asta, probabil ca da si putin rosu in gat(n-am mai cautat sa citesc dupa) Sanatate multa!
sa inteleg ca nu-i rost de nici o intalnire WE asta....
sa aveti zile linistite!