Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:
Buna dimineata
Decenuela sper sa veniti cu vesti bune de la medic
Lorex cum mai e bobitza?cum rezista?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le haircut, am uitat sa-ti spun ca m-ai emotionat tare cand ai povestit cum s-a intarcat Maia... Dar ai dreptate: e foarte bine si 8 luni, cat ai reusit s-o alaptezi. LML bbTo de plateea si Andreea de happyella (ce mai faceti?) de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Aici subscriu. Si mie mi-a placut taare mult.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
simplicity spune:
La multe lunite Bbto
La multe lunite Andreea
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
tomaca spune:
Fetelor, in wk sunt singura acasa cu puiul Asta inseamna ca am ocazia sa dorm cu el in pat. Problema mea este ca nu stiu cum sa fac. Ok, este pat de mijloc pun eu perne sa blochez caderea, dar cum fac cu invelitul. Pe el il invelesc cu o paturica, eu cu o pilota. Cum le impac? Voi cum faceti?
Ieri a sosit mobila de dormitor a lui Buturel. Au montat oamenii aceia la ea vreo 1 ora si jumatate exact cand el dormea, dar nici nu s-a clintit. Nu stiu cum a putut sa doarma cu atata zgomot . Dupa ce a fost gata camera, aranjata frumos, l-am dus sa o vada si tare i-a mai placut. Cred ca manerele de la dulap care sunt niste fluturasi colorati.
Azi de dimineata s-a ridicat singur in fundulet. Victorie pentru noi butureii !! Si inca de 2 ori
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Cele 2 fete cucuite Uca si Daria, ce mai faceti? A trecut buba?
varsta lui Tudor
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, in wk sunt singura acasa cu puiul Asta inseamna ca am ocazia sa dorm cu el in pat. Problema mea este ca nu stiu cum sa fac. Ok, este pat de mijloc pun eu perne sa blochez caderea, dar cum fac cu invelitul. Pe el il invelesc cu o paturica, eu cu o pilota. Cum le impac? Voi cum faceti? Ieri a sosit mobila de dormitor a lui Buturel. Au montat oamenii aceia la ea vreo 1 ora si jumatate exact cand el dormea, dar nici nu s-a clintit. Nu stiu cum a putut sa doarma cu atata zgomot . Dupa ce a fost gata camera, aranjata frumos, l-am dus sa o vada si tare i-a mai placut. Cred ca manerele de la dulap care sunt niste fluturasi colorati. Azi de dimineata s-a ridicat singur in fundulet. Victorie pentru noi butureii !! Si inca de 2 ori varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Bravo buturel
Cred ca are o camera tare frumoasa,numai cand am auzit de fluturi (mie imi plac f mult
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
Azi i-am facut la Ariana alt fel de paine prajita cu branza,i-a placut la nebunie:am prajit un pic painea,am uns cu un pic de unt si am pus cas(nesarat)deasupra si am pus pt 4-5 minute la cuptor(preincalzit),cat sa se topeasca un pic casul,foarte mult i-a placut;si mie mi-a placut(am servit cu ceai)
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
decenuela spune:
ne-am intors de la dr...de ceva vreme...fructele nu le-a prea mancat..doar tt..pana a adormit.
are o viroza, rosu in gat,..tratament si stat in casa...nu e cazul de antibiotic. dr a fost f dragutza...tinerica.
dintre toate partea cea mai grea mi se pare folosire batistei bb ( am fol 1 data si am stricat aspiratorul) sau orice altceva si asta pt ca l-am chinuit acu vreo luna....de nu ma mai lasa sa ma apropii nici ser sa-i pun nik...dar trebuie, ce sa fac..
xela ...ai av dreptate ca nu e de la dinti sau ma rog..ca-i mai mult de atat..k si k dintii e alta poveste.
tomaca....tre sa fie super camera....mmmmm....inceea ce priveste invelitul...pt ca io sunt veterana in dormitul k el...a inceput sa se dezveleaca...isi ridica picioarele...si tot isi schimba directia. asa ca i-am luat un sac de dormit ..ca eram stresata noaptea...sa-l tot invelesc...
lorex....bine ca tot raul e spre bine..nu mai e mult si trece
oricum...sa stiti ca io care nu prea am av de-a face cu dr....am fost socata sa consat ca desi am sunat de al 7 juma...la toate astea private care au prg sambata E TOTUL FULL....doamne , atatia copii bolnavi sunt???
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...