Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mda..am gasit pana la urma la dr IORDACHE de la sanador , de pe decebal

nu gasesc nicioreferinta despre ac dr dar macar e pediatru..ma gandesc ca na...n-a fc facult degeaba....oricum pana va treziti voi....io sunt deja acasa..am prg la 10

a....nu mai zic ca nici io nu sunt de toate zilele...capul e praf....si parca si gatul etc...el sa fie bine...ca in rest nik nu conteaza...

nu sunt panicata...dar are un talent jiji mare( care si daca o b....sina are sunetul altfel..moare copilul...) sa imi creasca andrenalina...

va pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Daca vrei iti dau eu coordonatele doctoritei mele ptr viitor. Are cabinet vizavi de Afi. Merge fara programare, adica ai nevoie ... te duci si gata. Poti sa o suni oricand si cotizezi dupa posibilitati.

Sper ca e bine jijelul si e doar o viroza care trece repede. Mie asa imi pare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mda..am gasit pana la urma la dr IORDACHE de la sanador , de pe decebal

nu gasesc nicioreferinta despre ac dr dar macar e pediatru..ma gandesc ca na...n-a fc facult degeaba....oricum pana va treziti voi....io sunt deja acasa..am prg la 10

a....nu mai zic ca nici io nu sunt de toate zilele...capul e praf....si parca si gatul etc...el sa fie bine...ca in rest nik nu conteaza...

nu sunt panicata...dar are un talent jiji mare( care si daca o b....sina are sunetul altfel..moare copilul...) sa imi creasca andrenalina...

va pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Daca vrei iti dau eu coordonatele doctoritei mele ptr viitor. Are cabinet vizavi de Afi. Merge fara programare, adica ai nevoie ... te duci si gata. Poti sa o suni oricand si cotizezi dupa posibilitati.

Sper ca e bine jijelul si e doar o viroza care trece repede. Mie asa imi pare ...

xela, si mie, si mie, pleaseeee! Ca-s pe dinafara, prima pediatra mi-a plecat in UK pt o specializare de 6 luni care au trecut si dusa a fost, iar a doua taman ce-a intrat in concediu prenatal. Nici macar nu observasem ca e gravida, o avea vreo sarcina cu probleme si a plecat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Avem roseola infantum!

Multumesc fetelor pentru sustinere si recomandari!

Sigur sigur dau cu mamaliga in ciorba pt ca sunt nerecuperata, dar.... DE CE TE BUCURI? Ti-era frica de ceva mai grav sau cum?

Ratusca mami de Imparat (2010)

da, dupa 3 zile de febra insistenta si analize peste analize,inca nu stiam ce are si incepusem sa dam antibiotic!
cand a erupt roseola am intrerupt AB, una la mana, doi - acum stiu macar ce are si trei, scapam de o boala de copilarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MIREMIA

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata dragi mamici destepte frumoase documentate si puternice cu cei mai frumosi pufuleti!

la multi ani miremiasa fii fericita frumoasa si iubita!

lml pufilor dragi

un we linistit sa aveti!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MIRELA!!!

Iti las o felicitare
cu urarile mele pentru tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza si la noi!
Noi avem o sarbatorita in familie - Ela care face 15 ani! Ma gandeam cu groaza ca nu mai e copil si-i spuneam sotului ca va trebui sa o tratam ca pe o adolescenta, adica juma adulta-juma inca copil, ii spuneam ca evident el va avea tentatia de a o trata ca pe o adulta, si ea neffind ca atare il va dezamagi asa ca e bine sa nu uite ca inca e copil (vreo 2-3 ani)...

Beb sta la picioarele mele si deseneaza cu creionul pe un curs de-al meu (l-am invatat sa manuiasca creionul, sa faca dare pe hartie si vad ca se pricepe!) Si cred ca stie si ca un ciorapel se pune in picior si un pampers la fund ca-mi tot arata si a cooperant...
... chiar ma gandeam ieri - ca niciodata nu mi-am privit copilul altfel decat exceptional, nazdravan, super dezvoltac si daca nu a stiut sa zica-faca ceva in timp ce ceilalti pufuleti deja stiau sa faca imi ziceam ca va sti-va face si el in scurt timp (spre deosebire de sora-sa...) si aceasta atitudine a mea cred ii va fi foarte benefica (ar trebui s-o am si fata de sora-sa)...

azi dimineata m-a exasperat cu intrebarile ei despre cum arata, cum sa se imbrace (o imbracam noi de regula cu pareri de "in" si "out") si ce m-a enervat ca ma inteba pe mine apoi se ducea la taica-su si-l intreba si pe ala cum ii sta, ce parere are... de parca nu avea incredere deplina in gusturile mele si sotul meu e asa un fashion adviser de grozav ("iti sta ca porcu")...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Salutari si de la noi.
La multi ani Elei.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

La multi ani Elei!

Imi place cum gandesti despre Kay, asa ar trebui sa faca fiecare mamica!
App, ce-i mai face urechiusha buclucasha?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Azi am fost agitata si nervoasa tare. Tare bine mi-ar fi prins niste sfaturi si incurajari dar din pacate nu pot da detalii aici...ata ete...

pai ai putea sa ne scrii pe mail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

I
Citat:
citat din mesajul lui lorex

Avem roseola infantum!

Multumesc fetelor pentru sustinere si recomandari!

Bine ca scapati. Dar stii de la cine s-a virusat sau a luat asa din aer? Vad ca este epidemie.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

nu stim de unde a luat.
ce e curios ca a intrat in contact duminica cu un baietel de aceeasi varsta iar el nu are nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Uitasem sa multumesc si pt urarile in avans venite de la tomaca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Azi am un moment de razag. Am reusit sa intru sa fac urari live si vad mare petrecere mare, inca de la miejul noptii. Poate le-am dat eu un avant . Bravo, sa fii fericita si sa ai o petrecre lunga si frumoasa.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput