Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
neatza fetili.....oho schimbul 3 mi-a luat-o inainte cu urarile ptr mima....mmmmm si ce frumoase...dar ati chefuit ceva aseara
LA MULTI ANI....ESTI O PERSOANA SPECIALA....O MAMA MINUNATA....SI O CONCUBINA...asta nu mai stiu cum...
iti doresc ca toti sa-ti raspunda asa cum ii tratezi tu
sa fie cuminte delfi azi sa te poti...rasfatza si tu putin...
si mai usor cu sticla, da?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
pusesem si io sa iasa cu rosu si marite caracterele..dar...nu mai editez...
jiji dupa ce s-a trez a fost f ok..ba chiar am fost intr-o vizita..
a adormit f greu..pe la 11...si la 2 l-a apucat din nou...ioi..ma gandeam la unele dintre voi...care ati avut parte de-a lungul lunilor de urlete de la tot felul de chestii...e ingrozitor...pai nedormitul meu...e parfum pe langa asta...
luat in brate...leganat ..etc...etc...era si cam infundat...dar tot cred ca e de la dinti..ca a mai fost infundat...si nashpa e ca atat l-am chinuit atunci ca acu nu mai suporta sa ma ating de nasul lui nici cu ser...cu nik...
sarumana de incurajari si recomandari...
cu sigurantza...dupa ce trimit mesajul..ma voi uita ce clinci private au prg azi..si care e mai la indemana...ma duc...macar asa..pt linistea mea.
aoleu......CAFELUTZA.....e fierbinte...pt toata lumea...
bunataturi...de la mirele( eu nu m-am uitat pe link...de ce sa-mi fac rau...mai bine sa nu vad sa nu...
afara e urat rau dar voi...sa aveti o zi superba
decenuela spune:
nu pot sa cred
SUNT ATATIA COPII BOLNAVI??????
nicaieri unde e prg si sambata nu gasesc prgogramare..nu pot sa cred
decenuela spune:
mda..am gasit pana la urma la dr IORDACHE de la sanador , de pe decebal
nu gasesc nicioreferinta despre ac dr dar macar e pediatru..ma gandesc ca na...n-a fc facult degeaba....oricum pana va treziti voi....io sunt deja acasa..am prg la 10
a....nu mai zic ca nici io nu sunt de toate zilele...capul e praf....si parca si gatul etc...el sa fie bine...ca in rest nik nu conteaza...
nu sunt panicata...dar are un talent jiji mare( care si daca o b....sina are sunetul altfel..moare copilul...) sa imi creasca andrenalina...
va pup
Nik0le spune:
LA MULTI ANI, MIREMIA! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa!
ana_g, m-am trezit cu gandul la tine, ca am uitat sa-ti raspund ieri. Nu, Stanciu n-a zis nimic de completare cu LP, dar am fost doar o data la el. Pediatra ei a zis o data ceva de asta si am incercat sa-i dau, insa mi-a refuzat bibe sistematic. Ce-i drept, n-am incercat sa-i inlocuiesc masa de san cu cea de LP, am incercat sa-i dau LP dupa supt, asta inteleg eu prin completare.
Trimit si revin, ca s-a trezit aia mare si ma striga.
fkt_eva spune:
Buna, va urmaresc de mult, de la Odisee..., sunt si eu mamica unui pufulet din 15 ianuarie, ma primiti in gasca?
Evade Skander
Nik0le spune:
elefantica, mersi. Si wb! Sa va fie de bine intalneala cu patriotul! Acusica e ziua lui...
decenuela, bafta la dr!
myky, imi pare rau de voi, sper sa nu mai aveti asa probleme de acum incolo! Si sa se faca bine puii repede!
ratusca Aveti planuri de bb2? Sau intrebarea corecta e: aveati? L-am mai vazut pe Andrei prin parc cu mama ta, pe tine nu... Nu ne-am mai nimerit.
Nik0le spune:
haircut, am uitat sa-ti spun ca m-ai emotionat tare cand ai povestit cum s-a intarcat Maia... Dar ai dreptate: e foarte bine si 8 luni, cat ai reusit s-o alaptezi.
LML bbTo de plateea si Andreea de happyella (ce mai faceti?)
Ruxita spune:
'/
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! ma relaxez un pic citindu-va, ca mi-e taaaaare dor! Sunt pe la inceputul capitolului, dar am dat de Ruxita si nu m-am putut abtine: salutare!!! Ratusca mami de Imparat (2010) |
sal'tare!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
xela_07 spune:
LA MULTI ANI Miremia! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de delfinutza!
O sa visez mult timp tortul ala alb .
Sa ai o zi minunata!