Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexa, Simply, Dulci, Micki sunteti minunate! Va multumesc din suflet!

Sa las si eu ceva de cinste ca asa-i frumos. Sa va alegeti ce vreti, sper sa va placa.

tort cioco si www.sunset.com/food-wine/holidays-occasions/holiday-dessert-recipes-00400000058286/" target="_blank">tort alb

De baut pt toata lumea, de la apa plata, pepsi, baileys la tot ce va trece prin minte.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Cine-i nascut pe douaj'noiembrie
Hai sus, hai sus, hai sus!

MIRELA e pe douaj'noiembrie!

Sa bea paharul pana la fund!

LA MULTI ANI!!!

Sa ai cea mai minunata zi din viata ta, mai ales ca e petrecuta alaturi de Mara!

Kiti de Miki

Asta era cantecul meu preferat la nunti cand eram mica ....si cat dura strofa cu "noiembrie" beam ingrijorator de multa sampanie ptr un copil Poate de aia tin eu la betie si acuma

Hai Mirela!!! lasa paharul ca-i de amatori, da-i cu sticla! LOOOL!

de Yannis

Hai Miri, ca noi deja am incins petrecerea!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sa las si eu ceva de cinste ca asa-i frumos. Sa va alegeti ce vreti, sper sa va placa.

tort cioco si www.sunset.com/food-wine/holidays-occasions/holiday-dessert-recipes-00400000058286/" target="_blank">tort alb

De baut pt toata lumea, de la apa plata, pepsi, baileys la tot ce va trece prin minte.

io cu cioco ma servesc!
si niste baileys

de cinste!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

tort cioco si www.sunset.com/food-wine/holidays-occasions/holiday-dessert-recipes-00400000058286/" target="_blank">tort albjavascript:insertsmilie('')

hey hey esti prezenta la schimbul 3?eu care am crezut ca esti la party....eu ma servesc din amandoua arata delicios,multumim de tratatie

Sa fii fericita....uite si Ariana iti trimite

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Uitasem sa multumesc si pt urarile in avans venite de la tomaca.

Mergi la inceput

LML pufuletilor de ieri si de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!

LMA sot de Ayanna! Sa fiti fericiti impreuna toata viata alaturi de papusa Daria!

Mara in seara asta mi-a copt-o asa ca no party Simply. A dat semne de somn pe la 10, am leganat-o, a dormit 5 minute si titirez prin casa. Cand va scriam mesajul cu cinstea ea era in cosul cu jucarii mai scotea una alta, sa aiba cu ce se juca (doar noaptea-i lunga). A cedat in sfarsit...acum doarme. Ma duc si eu imediat sa mi-o tin in brate, azi n-o mai mut.

Va multumesc inca o data, imi sunteti tare dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

LMA sot de Ayanna! Sa fiti fericiti impreuna toata viata alaturi de papusa Daria!

Mara in seara asta mi-a copt-o asa ca no party Simply. A dat semne de somn pe la 10, am leganat-o, a dormit 5 minute si titirez prin casa. Cand va scriam mesajul cu cinstea ea era in cosul cu jucarii mai scotea una alta, sa aiba cu ce se juca (doar noaptea-i lunga). A cedat in sfarsit...acum doarme. Ma duc si eu imediat sa mi-o tin in brate, azi n-o mai mut.

mi-o si imaginez pe Mara cum isi scotea jucarii(si eu am una bucata fetita care isi scoate jucarii din cutia ei...e atat de comica),eu cred ca a vrut sa fie sigura ca prinde ora 12 sa iti spuna prima La multi ani....

de cateva zile Ariana s-a gandit ca dorm prea mult asa ca la 4.30/5 e treaza,se muta de la un san la altul si apoi hop in picioare si fuga la plimbare

Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Multumim, saru'mana!!!
De asemenea intorc acelesi urari spre tine si ma alatur corului dirijat de Alexutza ca sa-ti cantam impreuna "LA MULTI ANI!!!" si ciocnesc un pahar in cinstea ta in tandem cu party songul cantat de Micki_mica!!!

PS. Editez ca sa trimit cateva bezele si Delfitzei care a fost funny foc cu harjoneala ei in miez de noapte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
...

de cateva zile Ariana s-a gandit ca dorm prea mult asa ca la 4.30/5 e treaza,se muta de la un san la altul si apoi hop in picioare si fuga la plimbare

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Dulce foc si Ariana...auzi la ea, e toiul noptii si ea fuga la plimbare!!!

Mergi la inceput

Intrasem cu gand sa mai raspund din urma, dar ma simt prea obosita, asa ca ma retrag.

Noapte buna si odihnitoare!

Mergi la inceput