Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

nikole ms mult. as vrea sa au si eu un aparat de aerosoli.
acum sunt cam data peste cap, piciul are laringita voia sa ne trimieata in spital dar nea dat injectii ampicilina sa vedem cum evolueaza si ventolinnici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza la piciul sunt asaq de suparata acum cred ca era bun un aparat de asta de aeerosoli poate iar fi trecut fara injectii nu?

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Of, sanatate multa! POate totusi nu- nevoie de spital.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

of...

azi am fost la dr...si am constatat ca isi schimbase prg...adik vinerea nu mai era deloc la cabinet...

dar jiji a fost ok..n-a mai av temperatura, a mancat bine...ce-i drept a mai tusit...dar nu foarte foarte....

am iesit putin afara si...cand am aj in casa...a inceput sa maraie..si sa planga...si sa urleeeee...asa intai cu lacrimi , apoi cu ochii inchisi tot bagand pumnul in gura...nu a mers cu nik...nici macar cu tzatza, nik.....jiji mare zicea sa intreb la voi de un dr care sa vina acasa...io...zic ca e de la dinti..pana la urma dupa zeci de minute de tinut in brate si leganat si...de toate..a adormit ( si tasu)

din pufuleti..a mai fc careva asa? zic asta pt eu nu sunt obisnuita sa planga jiji..nici la colici n-a plans...nici nu vreau sa ma impacintez aiurea si sa car copilu pe la cele spitale....ca sa-mi zica ca-i ies dintii. i-am dat cu dologel si nurofen...atata m-a dus capul in acele momente....
s-a mai trezit o tura plangand...si a adormit din nou pe mine...

asta e...vin si la noi vremuri mai grele...lui sa-i fie bine..dragul de el..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Era cumva obosit si nu putea sa adoarma? Mie mi s-a mai intamplat cu Tudor. Era mort de somn, nu se putea linisti sa adoarma (diverse motive), incepea sa planga si normal nu se mai putea linisti si dura ceva plansul. Parca se descarca nervos. Poate totusi mergi la un doctor. Incearca la Medicover, Medlife. Mie doctorita imi vine acasa. Daca vrei nr tel sa-mi spui.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Gata, la somnic, ca maine dimi la 6 am intalnire

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Daria
La multe lunite Stefan
La multi ani Ela
La multi ani pt fata cea mare Danyelana

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Am intrat repejor sa fiu pe faza si sa urez

MULTI ANI TRAIASCA!
MUUULTI ANI TRAIASCA!
LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAAANI!!!
MIRELA
SA TRAIASCA
LAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!

FLOWERS FOR YOU!!!

Sa fi sanatoasa, iubita, sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa te bucuri in fiecare clipa de delfinitza Mara alaturi de taticul ei.

de Yannis

Mergi la inceput

La multi ani Mirela
Sa ti se implineasca toate dorintele

Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

MULTI ANI TRAIASCA!
MUUULTI ANI TRAIASCA!
MIRELA
SA TRAIASCA

FLOWERS FOR YOU!!!

Sa fi sanatoasa, iubita, sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa te bucuri in fiecare clipa de delfinitza Mara alaturi de taticul ei.

de Yannis

ce mesaj frumos...cred ca o sa ii placa

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

MULTI ANI TRAIASCA!
MUUULTI ANI TRAIASCA!
MIRELA
SA TRAIASCA

FLOWERS FOR YOU!!!

de Yannis

Subscriu ,subscriu,subscriu

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Cine-i nascut pe douaj'noiembrie
Hai sus, hai sus, hai sus!

MIRELA e pe douaj'noiembrie!

Sa bea paharul pana la fund!

LA MULTI ANI!!!

Sa ai cea mai minunata zi din viata ta, mai ales ca e petrecuta alaturi de Mara!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Cine-i nascut pe douaj'noiembrie

MIRELA e pe douaj'noiembrie!

Sa bea paharul pana la fund!

LA MULTI ANI!!!

Sa ai cea mai minunata zi din viata ta, mai ales ca e petrecuta alaturi de Mara!

Kiti de Miki

Asta era cantecul meu preferat la nunti cand eram mica ....si cat dura strofa cu "noiembrie" beam ingrijorator de multa sampanie ptr un copil Poate de aia tin eu la betie si acuma

Hai Mirela!!! lasa paharul ca-i de amatori, da-i cu sticla! LOOOL!

de Yannis

Mergi la inceput