Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LUCIAAA, stai, nu pleca.inca.uite,www.facebook.com/album.php?aid=19029&id=142699105770909&fbid=142700509104102" target="_blank">ceva sa-ti treaca de emigrare

DECENUELA

LOREX

RUXITA ela. Sa aveti, toti, o adolescenta frumoasa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Multumesc mult de link, de mult cautam asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Noapte linistita,mamici si pitici !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Ce bine ca aveti in Buc.medici care sa vina acasa noaptea !
Al meu baiat nu a acceptat mameloanele false ,ramanea cu ele in gura :) Azi nu m-a mai muscat decat f usor :( In schimb nu a papat NIMIC in afara de tzitzi Refuza TOT Il pun in scaunul de masa ii intind lingurita,imi da peste ea si se intinde si ma trage de tricou sa-i dau tzitzi Nu stiu ce-i de facut cu el NU STIU !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Al meu a mancat dimineata o jumatate de mar. Masa de pranz a refuzat-o si a mai mancat seara un iaurt, cateva lingurite de supa crema si putina painica.
Probail ai doar unul din copii care mananca mai greu. Eu l-as lasa cu LM si nu as insista cu mancarea. Adica sa nu il fortezi ca pe urma e mai rau. Asa as face eu ... Imi dau seama totusi ca e f f frustrant pt tine. Asta iti mai trebuia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara!

ma relaxez un pic citindu-va, ca mi-e taaaaare dor!

Sunt pe la inceputul capitolului, dar am dat de Ruxita si nu m-am putut abtine: salutare!!!

In loc sa lucrezi la bb2 stai si ne tii pe noi de vorba ? Nu-ti spusei ca e de munca ?
Ce mai faceti?

Aoleo, nu vorbi de lucruri sfinte!!!

Ce bb2, ca sunt in crize maxime, mai am un pic si imi iau campii! Andrei nu mai sta o clipa locului, si-a gasit atractia maxima in a sari din pat. daca il pun pe jos se duce glont fie la priza fie la un sertar in care isi prinde invariabil mainile si dupa incepe sa oracaie... daca il pun in pat/tarc se pune in 4 labe si incepe sa urle... daca ma duc la toaleta urla, daca fac dus urla...bonus: se trezeste mai nou de 2-3 ori pe noapte (plus inca de 2 ori pana ma culc eu)... si bem apa, papam lapte... si sfarsim pe la 4-5 dimineata in patul nostru.

deci, te intreb eu: unde sa mai incapa vorba de bb2????

PS: azi sunt extrem de incantata ca a inceput sa se agate de marginea patului sa se ridice in picioare! Bineinteles ca la ritmul nostru de melc, o sa ii si reuseasca chestia in vreo luna doua, dar nu-i bai, astept!

Am citit ca papati cubulete de mar, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am mai uitat cate ceva:

xela, te rog mult, mai da-mi o data info despre doctorita aia buna cu copiii unde ati mers pt controlul la ochi. Ma tot bate al meu la cap sa o duc pe Irina (pt inegalitatea aia a pupilelor care s-a cam estompat in ultimul timp...). Promit sa fiu atenta si sa salvez raspunsul, ca ai zis de o gramada de ori si eu... Ai inceput vreun tratament pt par? Da vreun rezultat? Si mie imi cade parul rau de tot, m-am apucat sa ma dau cu ulei de ricin, sa vedem cum o merge.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Clinica Infosan, Dr Ciubotaru

Cu parul am luat Eurovita ptr par (merci cris.d ) dar nu mi-am amintit in fiecare zi . In plus m-am spalat cu sampon si masca de la Gerovital (merci Dulci ).
Tot cade, nu asa mult ca inainte dar tot cade ...
Bafta cu slabitul!

Am fost si eu acolo cu Tudor la 3 luni (din cauza de torticolis poate avea probleme cu vederea). Foarte ok acolo, i-a placut lui Tuodr, doar ca am asteptat cam mult. Bine ca mi-ai adus aminte, trebuie sa mai mergem si noi.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara!

Am ajuns si noi acasa de prin vizite...am facut baita, ne-am harjonit...si acum la somn!Doarme ca un ingeras!iubirea mea

Dece-nici eu nu cred ca plansul e de la un simplu dintisor...dar cel mai bine asculta-ti instinctul.N-ai cum sa gresesti.

Lorex-bine ca ai aflat ce are bobitza.Sanatate muuuulta!

Vroiam sa ma apuc sa fac curat in casa...dar totusi e 11 noaptea...si chiar n-am omorat pe nimeni sa ma pedepsesc singuraLe las asa pe toate ca nu vine nimeni sa-mi dea un premiu.Mai bien ma duc sa dorm!Cat se poate

Copilul meu mi-a facut figuri la mancare ieri si alataieri...astazi a mncat ca un spart..si a pus inapoi 100 de grame acre o pierduse.Ura...ca intrasem in panica!

Citeam ce spune Xela...ca pufisorul ei a manacat la micul dejun o jum de mar...eu ii dau doua mere mari, un sfert de banana, o jum de suc de porocala, si o lingurita de branza sau cereale.-toate blendateE prea mult?Ca el mananca tot!

M- invitat sotul la un pahar de vin!Fug ca sa prind oferta!!!

Noapte linistita si vise dulci!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Buna seara!

ma relaxez un pic citindu-va, ca mi-e taaaaare dor!

Sunt pe la inceputul capitolului, dar am dat de Ruxita si nu m-am putut abtine: salutare!!!

Ratusca mami de Imparat (2010)

In loc sa lucrezi la bb2 stai si ne tii pe noi de vorba ? Nu-ti spusei ca e de munca ?
Ce mai faceti?

Aoleo, nu vorbi de lucruri sfinte!!!

Ce bb2, ca sunt in crize maxime, mai am un pic si imi iau campii! Andrei nu mai sta o clipa locului, si-a gasit atractia maxima in a sari din pat. daca il pun pe jos se duce glont fie la priza fie la un sertar in care isi prinde invariabil mainile si dupa incepe sa oracaie... daca il pun in pat/tarc se pune in 4 labe si incepe sa urle... daca ma duc la toaleta urla, daca fac dus urla...bonus: se trezeste mai nou de 2-3 ori pe noapte (plus inca de 2 ori pana ma culc eu)... si bem apa, papam lapte... si sfarsim pe la 4-5 dimineata in patul nostru.

deci, te intreb eu: unde sa mai incapa vorba de bb2????

PS: azi sunt extrem de incantata ca a inceput sa se agate de marginea patului sa se ridice in picioare! Bineinteles ca la ritmul nostru de melc, o sa ii si reuseasca chestia in vreo luna doua, dar nu-i bai, astept!

Am citit ca papati cubulete de mar, felicitari!

Ratusca mami de Imparat (2010)

Da ... cunoastem .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare si de la noi,

Noi suntem mai bine Piciorul meu se reface incet si sigur (mai e vanataia dar nu mai doare tare). Cris.d merci

Azi mi-am adus si masina din service, e reparata si cand am fost am vazut-o si pe cea noua A sosit la garaj dar acum o accesorizeaza, o aranjeaza.... E asa frumusica, abia astept sa o pot conduce

Azi avem sarbatoriti asa ca ii uram

Ela de Ruxita si sa ai o adolescenta minunata

Daria-Zgubi de Ayanna
Stefanel

Facem si noi cinste ca azi e ziua fetei noastre cea mare, face 19 ani. Ce varsta frumoasa, cand aveam si eu 19 ani

Recuperez capitolul si revin.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Haide, mai, nu te cred. 19 ani? Sa va traiasca!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Hai ca nu ma mai pot dezlipi de alea 273 de locuri de vizitat...foarte frumos!
Deci Xela, de fapt Cris.d il saboteaza pe bb2!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza si la noi!
Noi avem o sarbatorita in familie - Ela care face 15 ani! Ma gandeam cu groaza ca nu mai e copil si-i spuneam sotului ca va trebui sa o tratam ca pe o adolescenta, adica juma adulta-juma inca copil, ii spuneam ca evident el va avea tentatia de a o trata ca pe o adulta, si ea neffind ca atare il va dezamagi asa ca e bine sa nu uite ca inca e copil (vreo 2-3 ani)...

Beb sta la picioarele mele si deseneaza cu creionul pe un curs de-al meu (l-am invatat sa manuiasca creionul, sa faca dare pe hartie si vad ca se pricepe!) Si cred ca stie si ca un ciorapel se pune in picior si un pampers la fund ca-mi tot arata si a cooperant...
... chiar ma gandeam ieri - ca niciodata nu mi-am privit copilul altfel decat exceptional, nazdravan, super dezvoltac si daca nu a stiut sa zica-faca ceva in timp ce ceilalti pufuleti deja stiau sa faca imi ziceam ca va sti-va face si el in scurt timp (spre deosebire de sora-sa...) si aceasta atitudine a mea cred ii va fi foarte benefica (ar trebui s-o am si fata de sora-sa)...

azi dimineata m-a exasperat cu intrebarile ei despre cum arata, cum sa se imbrace (o imbracam noi de regula cu pareri de "in" si "out") si ce m-a enervat ca ma inteba pe mine apoi se ducea la taica-su si-l intreba si pe ala cum ii sta, ce parere are... de parca nu avea incredere deplina in gusturile mele si sotul meu e asa un fashion adviser de grozav ("iti sta ca porcu")...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

LMA si sa va traiasca. Nu v-ati luat inca pusca pe care s-o tineti la intrare?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput