Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

va pup si mi-e dor de voi.

ceska nu e bine, poate aveti chef sa-i trimiteti niste PM-uri de incurajare.

ca vorbeati de cure si diete: NATI, il manii pe Dumnezeu! esti o frumoasa d epici, mai lasa prostiile cu 5 kilograme ca sa fii scheletica... stie nutritionista ce stie.

cele care tineti diete, succes si curaj! si miscare (eu mai am pana ma pun "in miscare", sunt inca prea grea)

jeremy are primul dintisor, deci s-a facut soricel:)

elle, ginette,miky, ramo, lala mica, lalaD, salutari cu drag:)

lauraD, zmuuuuuuuuuuuuuah!

pic cu nasul in laptop.

pup si ... pe cand o fi sa fie:)

Ps. alinush d eplush, daca cumva nu intreu intre timp.... un mare specila si ingrozitor d ebalos pupic pt anita!!!!! deschizatoarea noastra d eodisee:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Prietene dragi, va multumesc fiecareia in parte pentru felicitarile calde transmise! Nu mai nominalizez pentru ca am citit in viteza si sigur omit pe cineva si nu vreau sa se supere nimeni.
Multumesc din suflet!
Am citit, de clopotei bolnaviori...Imi pare tare rau sa aud asa vesti si le dorim insanatosire rapida! Nici noi nu am stat mai bine...anul asta, Matei s-a decis sa adune boli....cat mai multe si mai variate, iar eu numai liniste sa n-am..dar, asta este...
Tocmai ce am traversat o saptamana, aproape horror, cu febra 40 care nu vroia sa coboare ma jos de 38.5, neam! Am facut impachetari la greu si m-am intoxicat de cat otet am inhalat! Chiar si cu masca pe fata! La niciun antitermic nu raspundea ca la impachetari...pediatra n-a putut veni acasa si mi-a zis ca sigur este ceva in gat si sa- dau cefalexin...N-am vrut sa-i dau imediat, eu nu prea sunt pro antibiotice dar, in disperare de cauza i l-am dat, mai ales ca era de 3 zile intr-o stare deplorabila si, cand mi-a mai zis ca-l doare la ceafa ... i-am administrat urgent antibioticul! Ccand mi-a strafulgerat prin minte ca ar putea avea meningita, sa lesin! Imediat ce i l-am dat, in 2 ore era alt om! Febra a scazut simtitor si nici n-a mai facut de atunci! Thanks God! Ma gandeam ca daca iau si eu ceva si fac febra asa mare...sunt terminata! Abia astept sa plec sa-l repun pe picioare acolo, sa intram in ritmul nostru, ca am tras-o ceva cu el in sejurul asta in Ro.
Cu ceva tot m-am captusit...nu ma simt bine, stranut ca naiba, curge nasul, un pic simt o stare febrila (dar cand pun termometrul nu-i nimic)...Iau osciloccocinum, ca am inteles ca-i bun in sarcina. chiar si la sarcina asa mica...
Marti merg iar la eco poate surprinde ceva activitate cardiaca si sper ca totul este ok pe acolo...
Vineri, 3 dec. plec in state! Mi-a parut rau ca situtia a fost asa balamucita si n-am apucat sa ma vad cu cat mai multe dintre voi insa, ma bucur mult ca am avut ocazia sa ma vad cu Diana si Madalina! Si cu Elle, pentru cateva minutele, pe vremea cand abia venisem in tara!
Pupici multi, santate clopotelelor dragi si clopoteilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cati... activitate cardiaca... n-am citit inapoi, dar daca e bebe, sa fie intr-un ceas bun, cu ursitoare generoase! o singura intrebare (daca e bb) matei stie ca vine inca unul? i-ai spus cumva acum o saptamana, maxim 10 zile?

elle cum sunteti cu otita?

pupizauri. sunt mama d eimprumut azi si am 4 baieti in casa. nu vreti sa stiti... la balamuc nuc red ca e atata animatie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mirikule , multumesc mult de urari! Daaa, este vorba de un bebe! I-am spus lui Matei deja ca mami are un bebe in burtica. Stie de vreo 2 saptamani....de ce ma intrebi? :-)

He, he...4 copii...very funny! :-) Tine-te tare! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Bravo Miri ... te admir cu 4 baieti in casa ... eu una n-as putea! Mai da-ne detalii despre pici, ce mai fac, cum se impaca ...

De Ceska imi e tare dor, o urmaream pe blog dar n-a mai scris de o vesnicie ... da-ne vesti daca poti te rugam ... si

Caty si eu vreau sa te felicit , sa ai sarcina usoara, sa fii sanatoasa si sa te bucuri fiecare moment de bibicul din burtica. Multa sanatate si lui Matei, sa treaca repede infectia din gat si sa fie iar voios!

Elle ce mai face Eva? Isi face antibioticul treaba?

Ramona si Lucu daca nu doarme la pranz are o energie fantastica si e pus mereu pe sotii ... iar seara nici nu te intelegi cu el pt ca nu vrea sa se culce ... zice ca nu e obosit dar ii pica ochii in gura ...

Roxana - Adeluta ce mai face? Cum merge antibioticul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

noi suntem un pic mai bine, eva ia bine tratamentul, sta la aerosol .. ceea ce nu credeam (chiar ma intreaba la pranz daca nu facem aerosol, eu le fac numai dimi si seara cu 1 ml fluimucil si 2 de ser, seara mai pun si 1 ml de dexametazona). ii fac si annei, insa, la ea e un pic mai greu, insa, o pacalesc. vad ca le face bine aerosolul, deja tusesc mai putin si mucii parca sunt mai limpezi .. abia miercuri ajug la orlist sa vedem cum este urechea. sper sa fie bine .. ea zice ca nu o doare, deci, presupun ca e de bine, nu?

miki si la eva la gradi e tusea in floare .. toti copiii tusesc, eu n-am mai vazut asa ceva. oricum, mai bine fa-i aerosoli si da-i ceva de imunitate sa nu dati in altele ..

lala multa sanatate biei! si iesi din butoiul ala, da?

roxanici of of of .. mititica buburuzica .. imi pare tare rau ca treci prin asa belele .. multa putere, mami! te imbratisez tare.

nati tu oricum arati tare bine .. insa e face tare bine la psihic miscarea si mai intareste si muschii. ce program ocupat aveti .. si eu am inscris-o pe eva la dansuri, insa, acum nu am cum s-o duc din motive de boli ..

miriku pupam dintosu'!! mi-e dor de frumosii tai .. poze??? cu ceska ce-i? imi pare tare rau ca trece prin greutati ..

cati of mami dar numai belele ai avut in sejurul asta in romania. bine ca e ok mateias .. si tu ai mare grija, paracetamol simplu, miere, ceaiuri, lamaie. sanatate multa! zici ca pleci pe 3? poate ne vedem la o cafea inainte? bine .. fara pustime caci nu am voie s-o scot pe eva ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ma .. am uitat sa ma laud ca anna a facut primii pasi singurica .. vreo 3-4 dupa care a facut buf .. am lasat-o cu eva in camera ei cat m-am dus eu sa duc aspiratorul dupa ce le-am tras mucii .. si cand m-am intors in camera ea venea in picioare catre usa .. nu-mi venea sa cred cand am deschis usa, probabil ca s-a ridicat pe canapea si apoi a luat-o la picior .. poate o prind prin tarc s-o filmez ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Felicitari Ellenuta, ai fetite mari! Bravo Anna!. Sanatate fetelor si un sfat: cand face baie Eva sa-i pui in urechiusa bolnava vata imbibata cu ulei sa nu patrunda apa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Miri ce bine ca mai treci cu o vorba pe la noi. Pup picii!
Ce-i cu Ceska? Toate gandurile bune de la noi, sa dea Domnul sa treaca orice necaz.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Eu am reusit dupa lupte seculare sa gasesc un job de care nu-s tocmai multumita, dar e un ban care intra la buget, asa ca n-am ce carcoti, dar nu parasesc terenul de vanatoare de joburi.
Numai ca dupa 4 ani juma mi-e cumplit de grea adaptarea si infinit de dor de copii pe care dimineata ii las dormind si seara am doar cateva ore cu ei, sau mai exact cu ei pe langa mine, in timp ce eu nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput