Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

intai si intai CATI: raceala lui matei e o reactie somatica la vestea venirii pe lume a unui fratior. momentul coincide... tine-te bine, urmeaz ao perioada greutsa dar nu insurmontabila:)

miky era fun cu 4 baieti in casa. au tipa de ma stiu toti vecinii ca pe un cal breaz:) dar jeremy e cel mai tare din parcare, nu vrea sa stea departe d einima actiunii... trebuie musai cu ei!

roli, bravo! un ban primit nu e un ban dat! te obisnuiesti tu, si nu te da batuta. acelasi sentiment ma icnearca si pe mine, si n-a trecut decat un an... dar eu sunt in plina reconsiderare a vietii - de udne si absenta mea de aici o vreme - si de reconversie profesionala pe cont propriu. pup ca esti curajoasa foc!

elle, pumpizauri inapoi. am poze, garla. facut sedinta foto sapt trecuta dar nu ma lasa sufletuls a le pun pe net. am pus una la profil pe facebook in spirit shoricel d eiarna si restul... nah daca vii online.

stancutsa pe cand incepeti plimbarile in lulme? te-am vazut online dar nu am reactionat destul de repede:)

Ceska e rau. nu pot tipa diagnosticul pe forum. insa sunt convinsa ca s-ar simti infinit mai bine daca i-ati scrie si voi si ati incuraja-o. prea multe nus tiu nici eu, dar nah, aveam sentimentul ca se va intampla pocinogul pana la urma.

fetelor, faceti bradutii pe culori anul asta? eu am comanda d emov cu roz... de la bruno:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mirikule, tot ce se poate cu Matei....Totusi, reactia aceasta putea duce la o infectie?! Ca a reactionat imediat la antibiotic..Vestea, teoretic a primit-o ok si nu l-am observat prea focusat pe chestia asta...parca nici nu stie...Ce-o fi fost, ce nu, cert este ca sunt fericita ca a scapat si el dar si eu! :-)

Imi pare rau de Ceska! O sa-i scriu si eu!

Elle, daca mai am ceva timp, cu mare placerea as vrea sa ne vedem. Orientativ, in ce parte a zilei ti-ar fi mai bine? Ma gandeam ca poate vii la Liberty, bem o cafea acolo! Este aproape de amandoua...Bineinteles ca fara pici! Nici nu-l mai scot pe Matei in multime sa nu-mi mai ia ceva ca mor cu zile daca plec cu el bolnav! Nici eu nu mai vreau sa umblu mult, ca s-a facut frig, circula virozele si-mi este cam teama...si totusi mai am de rezolvat una-alta...
Eheee! felicitari ghindutei Anna! bravo fetita dulce! Asteptam filmuletul!

Miky, multumesc mult pentru urai si ganduri frumoase!

Si, Roli, vreau sa te felicit pt. job! Este super! Lasa, o perioada mai intra un ban in casa...mai incolo, vezi tu ce faci! Bine ca ai gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata, fetelor! Dau eu azi cafeluta si sampania:)
Zilele trecute am aflat ca Saara va avea un fratior sau o surioara. Suntem foarte fericiti si sper sa fie totul bine.
Cati, asa ca vom fi colege si la odiseea de iulie- august 2011 :)
Va doresc o duminica excelenta!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ooooo, Miki! Felicitari din inima! Ce tare ma bucur! Este frumos ca vom fi colege de odisee! Sa ai o sarcina linistita, fara probleme si sa aduci pe lume o minune la fel de frumoasa ca Saara!

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

miky, mi s-a inseninat ziua de dimineata! felicitari, sa fie intr-un ceas cu ursitoare generoase! ah, ce va invidiez pe amandoua!

intrebare, s-a nascut ayana? surioara de maya?

cati... un virus sau bacterie nu "se instaleaza" decat daca la nivel pshilologic exista un dereglaj (conform teoriei mele, verificata deja de baietii mei de jpemii de ori) ultima treaba fu cu jeremy care s-a imbolnavit grav cand m-am operat eu. in ziua in care m-am intors acasa a facut un blocaj la plamani (am fost sub anestezie generala, incapabila sa respir singura, deci) si arefuzat mancarea pe care a redus-o d ela 210ml de lapte la 30 ml...pe care ii voma sistematic, cu sau fara motilium. a reinceput sa manance o saptamana mai tarziu cand am inceput eu sa mananc, ca pana atunci nu putusem onghiti decat apa. nu trebuie sa crezi, si nic sa vezi lucrurile asa, dar nu subestima puterea psihicului asupra organismului. ca nu s-a manifestat matei direct, si n-a spus nimic nu inseamna ca vestea l-a lasat indiferent.... uite febra. inca una si nu mai zic nik: cand s-a nascut sacha, bruno a facut o bronshiolita atat de urata - de fapt cand l-am adus acasa - incat dr a spus atunci ca daca mai are vreun episod dintr-asta il interneaza pt investigatii. interpretarea mea ar fi: s-a simtit sufocat d enoua prezenta, inghesuit si incapabils a respire. era prins intr-o situatie fara iesire, pe care cpshorul lui de 2 ani nu stia cum s-o prelucreze corect. succes, si va doresc ca toate sa curga d ela sine, fara absolut nici o pb de sanatate sau alta natura!!!

BRAVO anitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ptiu pe ea! eh, ai vazut mami ca "gica rostogol" tine bine pe piciorushe? vai... ce mi-as infige dintii in bucutsele ei, ashea dupa ce face "buf". mor de dragul ei!!!!

daca va intrebati ce-i cu mine pe aici la ora asta, va spun. am sentimente de nervi iritati profund de jeremoiu care pe langa ca se trezeste noaptea mai nou cu urlete cum n-am auzit vreodata, se trezeste dimineata la 5 cand deschid aialalti doi ochii si pa. atata se smiorcaie si bazaie ca nu e chip sa mai stai nici cu el nici langa el.

la noi miroase a iarna!

Mergi la inceput

Felicitari si tie! Ma bucur ca nu sunt singura la al doilea bebe :). Cand ai DPN?

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Ooooo, Miki! Felicitari din inima! Ce tare ma bucur! Este frumos ca vom fi colege de odisee! Sa ai o sarcina linistita, fara probleme si sa aduci pe lume o minune la fel de frumoasa ca Saara!

Pupici multi!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 4+

Mergi la inceput

Multam! Era si timpul! Suntem foarte fericiti! :)

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

miky, mi s-a inseninat ziua de dimineata! felicitari, sa fie intr-un ceas cu ursitoare generoase! ah, ce va invidiez pe amandoua!

intrebare, s-a nascut ayana? surioara de maya?

cati... un virus sau bacterie nu "se instaleaza" decat daca la nivel pshilologic exista un dereglaj (conform teoriei mele, verificata deja de baietii mei de jpemii de ori) ultima treaba fu cu jeremy care s-a imbolnavit grav cand m-am operat eu. in ziua in care m-am intors acasa a facut un blocaj la plamani (am fost sub anestezie generala, incapabila sa respir singura, deci) si arefuzat mancarea pe care a redus-o d ela 210ml de lapte la 30 ml...pe care ii voma sistematic, cu sau fara motilium. a reinceput sa manance o saptamana mai tarziu cand am inceput eu sa mananc, ca pana atunci nu putusem onghiti decat apa. nu trebuie sa crezi, si nic sa vezi lucrurile asa, dar nu subestima puterea psihicului asupra organismului. ca nu s-a manifestat matei direct, si n-a spus nimic nu inseamna ca vestea l-a lasat indiferent.... uite febra. inca una si nu mai zic nik: cand s-a nascut sacha, bruno a facut o bronshiolita atat de urata - de fapt cand l-am adus acasa - incat dr a spus atunci ca daca mai are vreun episod dintr-asta il interneaza pt investigatii. interpretarea mea ar fi: s-a simtit sufocat d enoua prezenta, inghesuit si incapabils a respire. era prins intr-o situatie fara iesire, pe care cpshorul lui de 2 ani nu stia cum s-o prelucreze corect. succes, si va doresc ca toate sa curga d ela sine, fara absolut nici o pb de sanatate sau alta natura!!!

BRAVO anitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ptiu pe ea! eh, ai vazut mami ca "gica rostogol" tine bine pe piciorushe? vai... ce mi-as infige dintii in bucutsele ei, ashea dupa ce face "buf". mor de dragul ei!!!!

daca va intrebati ce-i cu mine pe aici la ora asta, va spun. am sentimente de nervi iritati profund de jeremoiu care pe langa ca se trezeste noaptea mai nou cu urlete cum n-am auzit vreodata, se trezeste dimineata la 5 cand deschid aialalti doi ochii si pa. atata se smiorcaie si bazaie ca nu e chip sa mai stai nici cu el nici langa el.

la noi miroase a iarna!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Felicitari Miki pt samburel! Sarcina usoara si bb sanatos!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor va multumesc pt sustinere! Jobul are o parte buna, ca e in domeniul meu, dar nu e bine platit si al naibii de departe...ma omoara drumul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girlz

deci .. dovada ..

miki felicitariiiii!!! sarcina usoara si bebe sanatos!!

cati ne auzim la telefon zilele astea, da? pup

nu pot sta acum caci tb sa hranesc micile .. revin l8er.

pup u all

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput