Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
hello girlz
am inceput tratamentul evei, vad ca e cooperanta deocamdata, ia siropurile, sta la picaturi in urechi. ce e mai important e ca nu o doare urechiusa, cel putin asa zice ea. Doamne ajuta. am fost sa-i fac annei exudat nazal, rezulatul sapt viitoare, sper sa nu fie pneumococ
. in rest, scot muci purulenti la greu si desigur tusea ne da mari batai de cap. a venit si aparatul pt aerosol. sper sa stea eva sa-i fac .. annei ii voi da furtunul fara masca si o sa se apuce sa-l roada .. ceva ceva tot o ajunge unde trebuie, nu??
lala
voi ce mai faceti? nu am mai avut timp sa te citesc pe blog ..
roxanici off mi se zbarleste pielea pe mine, nu pot sa cred .. of Doamne .. ce sa mai zic .. de unde Dumnezeu s-a infectat cu proteus? si sotul cum a reusit .. a cazut?? sanatate multa si lasa pusca aia caci e nevoie mare te tine, iubita. la job cum mai e? s-au mai calmat apele?
laurici da, si eu ma gandeam sa le fac cam de 2 ori pe an exudatele, mai ales cum pune anna gura pe toate. am facut si eu moldamin .. vai e horror .. cu regimul sa stii ca ma tin de el, azi am fost la masaj .. vai ce bine mi-a facut, parca eram alt om dupa .. si sotul meu s-a dus la nutritionist si ii schima regimul la 2 saptamani, a dat vreo 10 kg jos. eu tin unul din regimurile pe care le-am mai tinut, dat tot de nutritionist. cu oboseala, te inteleg perfect .. pai servici, copii, casa, cumparaturi, gatit, spalat, calcat .. poate e ok tanti pe care ai gasit-o si mai scapi si tu de unele treburi. pupi
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ioanact spune:
Buna seara!
Ellenuta imi pare rau de otita Evei! ![]()
Insanatosire grabnica! 
ginnette sanatate multa si voua! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miky_mamica spune:
Elle pupam urechiusa Evei ... ma bucur sa aud ca a stat cuminte la orl ... putini copii nu se sperie .... si e f bine ca sta sa ii pui picaturi si ca isi ia siropurile ... in 2-3 zile va fi ca noua ... si speram sa fie bune rezultatele Annei 
Roxana vad ca si voi aveti o perioada grea ... pupam buburuza si poate ne spui si noua cum ti-ai dat seama ... care au fost simptomele ... iar sotului tau ii transmitem multa sanatate si multaaaaa rabdare ca recuperarea dureaza ceva ( stiu pe cont propriu ca mama n-a pus piciorul in pamant 2 luni ... si apoi 6 luni a facut recuperare zi de zi, dar s-a refacut complet si acum alearga dupa Lucu la greu)
In rest noi ne-am procopsit cu o tuse generala in familie de la gradi. Imi spunea educatoarea zilele trecute ca toti dar absolut toti copii au avut forma asta de tuse ... de la inceputul anului nu a scapat nici unul pana acum ... mai nasol ca ne-a dat-o si noua adultilor din casa si am fost pe rand unul cate unul bolnaviori ...
In rest ii place la gradi, a mers la cursurile optionale de dans si ne-a innebunit sa ii punem muzica ca sa exerseze miscarile ... aici ne-a cam blocat pe toti ... dupa doar 2 ore de dans el deja vrea sa exerseze ... ca dansul or sa il faca la serbare ...
Oricum zi de zi scoate perlute si perlute de nu mai am timp sa le notez in agenda ... timp oricum nu am ...
LaLa_20 spune:
Neata...poftiti la cafeluta,e fierbinte.
Elle imi pare rau...of pupam zuzicile mici sa se faca bine repede...Ce bine ca eva a fost asa cooperanta la consultatie...
Roxana un pup mare si pentru voi...
Miky...ce frumos ca Luca e asa incantat de gradi...astept cu nerabdare sa ne pui un filmulet cu micul dansator...si poze cred ca nu ai mai pus de mult...
Eu va citesc in fiecare zi,dar tot in butoi sunt...de munca nu se aude nimic,Bia a racit iarasi...dar se pare ca e o raceala usoara...musi si tuse...am tratat cu aerosoli cu ser si Acc,septilin si koflet si deja e mai bine...
ginnette spune:
Neata,
Cate-o
si un
pt gandurile bune!
A inceput s-o usture. de duminica dimineata, cand facea pipi; si luni i-am si recoltat (cred c-am imbatranit 5ani atunci la ce jelanie a fost
).
I-am facut la Cantacuzino; de ieri ii dau AUGMENTIN pe gura, 10 zile.
Eu cred ca e apa de ploaie .. sa vedem.
Prima data (la 6 luni) a avut E coli; nu stiu dak este vre-o legatura intre ele.
Dr n-a stiut sa-mi spuna de unde a luat bacteria, mai ales ca asta este specifica spitalelor.
Faza este ca e destul de rezistenta si greu scapi de ea.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Neata, Cate-o si un pt gandurile bune!A inceput s-o usture. de duminica dimineata, cand facea pipi; si luni i-am si recoltat (cred c-am imbatranit 5ani atunci la ce jelanie a fost ).I-am facut la Cantacuzino; de ieri ii dau AUGMENTIN pe gura, 10 zile. Eu cred ca e apa de ploaie .. sa vedem. Prima data (la 6 luni) a avut E coli; nu stiu dak este vre-o legatura intre ele. Dr n-a stiut sa-mi spuna de unde a luat bacteria, mai ales ca asta este specifica spitalelor. Faza este ca e destul de rezistenta si greu scapi de ea. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume |
Imi pare rau ca Adeluta e bolnavioara.Un pup maaare pt ea.Recuperare rapida si pt sotul tau iar pt tin un biiig hug de la mine.
Mi-a fost dor de tine si mi dor sa o mai vad pe mica.

(slideshow)
Razvan 2+
ramonab spune:
Buna!
Vad cam multi puiuti bolnaviori, sanatate le doresc!!!
Si la Razvi la gradi au fost foarte multi copilasi bolnavi, sapt trecuta, intr-o zi au lipsit 20 de copii din 28 inscrisi.Multi dintre ei cu penumonii, vreo doi chiar in spital.Unii dintre parinti chiar au anuntat educatoarele ca pana dupa sarbatori nu mai aduc copiii la gradi.
Vremea aceea calda a facut ravagii.
Din fericire Razvan a scapat.Am rugat-o pe mami sa mi-l scoata la 12 jumate si sa-l aduca acasa sa doarma.De sapt trecuta doarme foarte mult la amiaz, minim 3 ore, de vreo trei ori mi-a dormit chiar si 4.La gradi dormea foarte putin 40-50 de min si cand venea acasa nu mai aveam cu cine ma intelege.Oboseala lui se manifesta in execese de energie, nu sta locului nici o secunda.Nu-mi placea cum arata nici la fata, se vedea pe el ca nu e odihnit desi seara il culcam la 8.
Se si vede pe el acuma ca se odinheste indeajuns, e energic si acum dar energia si-o manifesta acum in mod pozitiv, fara sa faca prostii.
(slideshow)
Razvan 2+
NataliaS spune:
Buna ziua doamnelor!
Elle- tare nasoale vesti...pui mici si dragi...sanatate multa. Am vazut ca ti-ai luat aparat Laica...e super ok , chiar daca e din gama aparatelor ieftine, eu il frec pe-al meu de vreo 3 ani si functioneaza bine.
Roxanici - sanatate multa si buburuzei..de unde Dumnezeu reuseste printesa asta mica a ta sa se procopseasca cu tot felul de balauri...micuta de ea, 10 zile antibiotic...brrr ... sa dea DD sa fie cu folos macar. Sanatate multa si sotului tau!
Laurici, Elle - si sotul meu e tot la un regim din asta dat de nutritionist de vreo 2 sapt si a dat jos 6kg...mai are ce-i drept vreo 8 in plus, dar merg ele incetisor.
Eu - sunt o "nesimtita"
DITTO! nu-s capabila sa tin regim
...merg la sala aproape zilnic, dar ce folos daca mananc ca porcu? Cand ma uit la ambitioase cum e GinaM sau Ema sau multe altele, care au reusit sa revina la forma de adolescente imi vine sa mor de ciuda...eu as vrea sa dau jos numai niste amarate de 5 kg si nu-s domn'le capabila...si ma mai enerveaza si aia (nutritionista) cu "aveti greutatea ideala sanatoasa"...bine, bine dar asta nu coincide cu greutatea ideala estetica
, sau pareri de genul "arati f bine dupa 2 copii"
...AlOOO - eu vreau sa arat bine, nu "bine dupa 2 copii"
...si uite ca m-am lamentat si eu aici fara rost...oricum nimeni nu poate sa ma tina de gura
sau sa-mi topeasca celulita decat regimul si masajul...si daca nu-s, n-am decat sa defilez cu ce am pana ma pocneste ambitia
Noi vom avea duium de serbari in Dec - 14 serbarea lui Stef, e Craciunita, 15 a Anei- spiridusa, 16 - concurs la gimnastica, 17 - serbare la balet - Ana e clopotel. Dezmat, ce mai! Am de facut o multime de costume si de abia astept sa le vad la serbare. Nu-mi vine sa cred ca Stef va avea prima serbarica din viata ei
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
Ramo, Nati 
back to you!
Singura banuiala este ca a luat-o (bacteria) din nisip din parc - ea se-aseza pe jos si se joaca cu alti copii.
Wow, 3h doarme Razvi?! Adela doarme 1h juma'te maxim , la pranz; iar seara adoarme la 9:30pm si la 7:00am e in picioare.
Abia astept poze cu printzesele Ana si Stef; cred ca vor arata demential!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
miky_mamica spune:
Lala nu am mai pus poze de multicel pt ca toate sunt acasa in laptop iar eu intru pe net numai de la servici pt ca atunci am putin timp.
N-am mai deschis acasa calc de vreo 2 sapt din lipsa de timp ... se apropie sarbatorile, usor usor am inceput curatenia generala plus treburile casnice obisnuite ... asta imi cam umple toata dimineata ... pe urma luat cupil de la gradi, bagat la culcarica, mananc si eu ceva si fug la servici ... so timp pt poze nexam ...
Nu mai spuneti de regim si de slabit ca eu am inceput sa mananc din ce in ce mai mult ... cred ca stresul de la servici ma face sa crontan cate ceva mereu ... probleme zilnice cu cate ceva si poate nesiguranta locului de munca m-au facut sa ma indrept spre dulciuri ... nu va spun cate kg am