Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli da, asa e la municipal .. iti aduc copilul in camera sa te descurci cu el .. eu una n-as fi putut, abia ma taram pe mine dar sa mai mai grija si de puradel .. alea 3 zile in spital tb sa le folosesti la maxim ptr refacere caci acasa te ia de proaspata bb. cat despre programul meu, asta e .. ingros obrazul, o mai car pe eva dupa mine, il mai oblig pe dl sotz sa vina acasa mai devreme sa ma pot duce si eu la aerobic de la ora 19 sau 20 si asta e .. musai sa dau jos kg ca nu mai pot asa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Pai si eu am stat cu ei in camera, dar mi i-a adus a doua zi, nu in ziua operatiei. Daca nu statea maica-sa acolo, nu avea cum sa se descurce in prima zi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! si fierbinte.

Cati - felicitari!!!! O sarcina usoara, un bb sanatos, frumos si mancacios!

Roli si Laurici - sa va traiasca nepoteii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Roli - f frumusica camera , iar locatarii

Grati - Felicitari Ozanei - La mai mare!

Ioana- frumusele fetitele tale si finuta...o finuta

Sanatate bolnaviorilor!

Elle - mami ...esti pe drumul cel bun...si eu fac la fel, de vreo 2 luni merg la sport aproape zilnic...imi gasesc o ora pentru mine si se vede, chiar daca nu sunt schimbari pe cantar, se modeleaza slaninuta si are efect la psihic.

Sunt f suparata...avem un prieten de 44 ani , are 2 copilasi de 6 si 1,5...care a facut accident vascular, a fost operat si e in coma indusa...pe aparate, cu sanse minime de supravietuire...in fata unor astfel de pb toate celelalte palesc...imi spun doar - Sa fim sanatosi, ca-n rest...toate au o rezolvare!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaa sau ziua...

asta va urez voua ca la mine sigur nu este si nu va fi o zi buna
Ma gandeam eu ca prea era frumos si usor... lui dimitris deja i s-a urat de scoala, deja s-a plictisit de teme
vineri a spus ca-si face temele sambata, sambata ca si le face astazi si astazi.... dupa 10 minute mi-a spus nonsalant ca mai bine le face diseara
din cauza ca se grabeste sa le termine... scrie cumplit de urat, greseste, sterge...
colac peste pupaza... sora-sa se plictiseste si ea si vrea sa intre la el in camera...
nu pot sta langa el ca eleni vine si ea si face galagie... trebuie sa o "pazesc" pe eleni si sa stau cu ea in sufragerie.
"domnul" joaca niste jocuri la Xbox
pe dimitris nu se pricepe sa-l ajute. eleni nu vrea sa stea cu el ( si sa se uite cum el se joaca )!!!!
offfffff!!!!!
greu cu unul mare si altul mic....

revin

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

am revenit. si am rezolvat pentru moment "problema". domnu' sot a iesit cu eleni afara asa ca pot sta langa dimitri sa-l supraveghez si sa-i explic in liniste.

in primul rand: cati
ma bucur tare mult pentru tine, pentru mateias!!!!
sa ai o sarcina usoara,si un bebe sanatos si minunat ca mateiasul scump !!!!
pana la urma este un bebe sau sunt doi ?

simonik, offff micuta sara sanatate multa!!! cum mai este?
i-a trecut macar diareea?

eu lui eleni ii dau in nas cu 3 chestii in acelasi timp practic.
prtima data viborcil spary, sufla nasul. apoi apa de mare - sufla nasul si apoi nasonex.
ei i-a facut asistenta doctoritei o injectie cu jumatate de fiola de dexametazona in fundulet. avea febra de 2 zile. muci si tuse. a avut dreptate ca de a doua zi nu a mai avut febra. a ramas cu o usoara tuse si muci aproape deloc...
din pacate, cred ca nu exista tratamentul minune care sa steraga complet intr-o zi doua orice urma de raceala... si uite asa trebuie sa se lupte micutii cu zile in sir de boala...

lalaD, offf... si eleni are momente cand trebuie sa o alerg prin casa cu medicamentele...
pentru mine este greu cum in fiecare seara si dimineata trrebuie sa-i prepar isoprinosin-ul ala... are o jumatate de pastiluta. si nu o poate inghiti... asa ca o pisez cu manaerul de la zdrobitorul de usturoi , o dizolv in apa... si da-i alergat prin casa dupa ea ca sa-l ia...

lala20, offf. greu si la tine. iesi din butoi ca nu rezolvi nimic. bine ca ai descoprit problema din timp si ca vestile sunt inbucuratoare iar recuperarea va fi totala!!!!

miky, bravo LUcaaaaa!!!! cat priveste "muscatul"... iti doresc sa nu apuce si el obiceiul asta...
la dimitris la cresa, dupa ce mi-a venit muscat de vreo cateva ori... au venit apoi unii parinti ai altor copii la mine ca se apucase si el sa muste...
din pacate puterea exmplului este tare mare....

elle, bravo draga mea!!!!
cand citesc ce scrii si mi-amintesc ca si eu cand era mama la mine... tot degeaba era ca nu puteam iesi undeva, nu puteam face ceva pentru mine...
mie chiar mi-a spus mama raspicat de la inceput: "daca aveai o bona si o plateai, cand ajungeai acasa de la serviciu bona isi lua geanta si pleca. asa ca... considera ca nu mai sunt in casa dupa ora la care ajungi tu acasa "

am o colega la serviciu care-si lasa copilul / sau chiar copii uneori ( are 2 edar unul este mai mare) cu soacra.... niciodata, femeia aia nu i-a zis ca este obosita/ bolnava sau plictisita sa stea cu copiii...
in fine. fiecare cu firea lui!!!
eu am gasit solutia potrivita.
nu o mai aduc pe mama aici. ii duc copiii la ea si am scapat de multe neajunsuri

cum mai sunt fetele? le-a trecut raceala?

roli, foarte frumoasa camera, foarte frumosi "locatarii" !!!!

natalia, offff. astea's probleme...
Dumnezeu sa-l ajute pe prietenul tau si copiii lui !!!!

cand ma gandesc si eu la nenorocitele de tigari pe care le bag in mine....

va las.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor!

Cati ce veste frumoasa!!!!!Felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa fiti sanatosi cu totii!!!

uite asa m am mobilizat si eu sa intru sa va mai scriu, ca de citit mai reusesc , dar nu prea aveam dispozitie de scris.

De cca o luna mama iar si a luat lumea in cap si sunt singura in prima parte a zilei cu astia mici, pana vine sotul, ba chiar uneori stau cate doua trei zile cu ei cand are el de plecat in provincie sau din tara. Asta e, ne descurcam, le-am facut program comun de somn, i-am disciplinat ca sa ma pot descurca cu ei. Cu ei, cu mancarea, curatenia, scosul lor in parc etc.
De luat bona nu mai am chef, sa ma impiedic de ea prin casa. Probabil anu urmator vom testa iar mersul la gradi, desi imi egroaza de raceli stereo, uf.

Mergi la inceput

Miutza felicitari , sanatare multa, fericire si norc pentru voi, ai doua fete superbe, am vazut pozele de cand ai venit cu bebita, e o dulce! Intra si mai pove cum mai sunteti.

DaniBv la multi ani cu sanatate, fericire si noroc si scuze de intarzierea cu care iti urez.

La multi ani si celorlalte mamici sarbatorite in ultima vreme, scuze dar nu mai retin !

Felicitari pentru nepoteii si finutii aparuti in familiile clopoteilor recent!

Sotul e pe afara cu amandoi, am zis daca eu pot, el de ce nu, si asa ca din cand in cand iese cu amandoi, s-au plimbat si au inghetat in parc, si acum au fugit la mall unde sunt niste decoruri super, mi-au trimis poze.

Mergi la inceput

LauraD draga mea m-am bucurat mult mult sa vad ca ai revenit la scris pe aici!

Mergi la inceput

inca o postare si fug la "cratita" ca vin baietii infometati

sanatate multa bolnaviorilor si racitilor, un pupic mare pentru Bia Lalei ca vad ca s-au adunat mai multe problemute, dar are langa ea o mamica buna ce o va ajuta sa le depaseasca. Si lala, uite la altii e mai rau cu ajutorul bunicilor, eu zic sa te bucuri de cel pe care il primesti, ca nu cred ca este mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Multumim mult pt complimente: Ellenuta ( cum mai e Eva? tot asa tipa si arunca prin casa? Sa se i-a de-o mana cu Ioana, ca si ea de la un timp e nervoasa si arunca . Cand e obosita nu ma mai inteleg cu ea. Azi a fost super odihnita si a fost ok.
Cred ca gradinita ii oboseste.) si NataliaS (si tu ai doua fete superbe )
emabucuresti super ca iese sotul cu amandoi la plimbare. Asa esti si tu mai relaxata.
Si eu i-o trimit pe Ioana cu sotul pe undeva. Asa de bine e.

De-acum incepe 'greul', ca a inceput Ioana sa faca sotii.
Azi a auzit-o pe Justina ca s-a trezit si s-a dus la ea in camera.
Eu strangeam masa si urmam sa merg la ea s-o schimb..etc.
Intre timp o m strigam sa vad ce face, nu cumva sa faca vreo sotie. Si asta facea.
A luat cutia de lp (o tin pe masuta de infasat, sa-mi fie la indemana cand se mai trezeste noaptea) si a deschis-o (probabil s-a chinuit pana a deschis-o ca a dat si pe pat lp) si era si cu un biberon in mana.
Vroia sa-i faca lapte, Justinei.
Alta:
Dupa ce-a papat Justina, i se facuse somn si maraia in scaun.
Eu eram la bucatarie spalam vasele. Ioanei ii venise sa faca kk, a venit s-o dezbrac..a facut, dar ce s-a gandit ea sa-si bage mainile in olita.
Du-te spala-o, Justina incepuse sa maraie din ce in ce m tare.
Ma ajuta f mult faptul ca Ioana (a)doarme singura.
Fiind si ora pranzului (at se culca Ioana) si de cele mai multe ori o prind' si pe Justina obosita, ca sa doarma amandoua.
Aaa..si Justina doarme singura, dar dupa ce adoarme merg in camera sa dorm cu ea.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Multumim pentru sfaturile legate de medicamente
Sara e mai bine cu tusea si secretiile insa cu kk-ceala inca n-am rezolvat pb. E si vina mea ca am ales sa nu-i dau nimic pt burtica , doar regim si sumetrolimul care merge atat pt burta cat si pt gat . Nu a mai facut decat odata pe zi , dar moale . Aseara, in disperare de cauza ca nu-mi mancase nimic toata ziua , i-am facut un bol de cereale cu lapte , l-a mancat dar toata noaptea s-a partzulit si dimineata a iesit iar numai apa . Cred ca am luat si eu virusul ca ma doare burta , imi vine sa vomit si am diaree. Cica e o forma de viroza care bantuie acum prin gradinite si da probleme respiratorii si digestive , aveti grija !Mi-a zis asta o doctorita de la Budimex , cica le-au venit foarte multe cazuri cu asa ceva in ultimele zile.

In alta ordine de idei :
Cati...woow ce veste trasnet , sa fie intr-un ceas bun , sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen ! Tot FIV ?

Laurici , un "domn" asemanator am si eu acasa insa nu sunt atat de ingaduitoare cu el cum esti tu . Ce inseamna ca "nu se pricepe " sa-l ajute pe Dimi la lectii , ca doar n-o face integrale sau probleme de trigonometrie in clasa I ? Esti tu prea fata buna cu el si s-a obisnuit sa lase tot greul pe tine , ca "tu te pricepi" si el nu . Cunoastem textele astea ! Pune-l la treaba ca n-ai facut numai tu copiii ! Sunt o scorpie , stiu , dar nu concep ca unul sa munceasca in casa si altul sa frece menta . Cand e treaba se impart sarcinile , se munceste in mod egal si , la fel , se beneficiaza de timp liber in aceeasi masura.Pupici

O saptamana buna va urez tuturor !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput