Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE! MULTA SANATATE SI NOROC!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls

ati fost cuminti? v-a adus mosul cadouri? mie inca nu .. sper sa primesc unul mai consistent de ziua mea .. sa-si uneasca mosii astia fortele si sa aduca ceva ca lumea. cadourile fetelor le asteapta la usa .. frumos impachetate, abia astept sa vedem ce zice eva. nuieluse nu a adus .. nu am avut timp sa cumpar din aia frumoasa ..

ema ai gasit calendar? eu in kaufland vazusem unele frumoase. ce mai fac piticii?

roxanici cum mai e adeluta frumoasa? si sotul tau? trebuie sa stea la pat, cand s-a operat? of ..

cati imi pare tare rau ca nu ne-am vazut .. asta e, lasa noi sa fim sanatosi ca mai veniti voi. cum esti? cum a fost zborul? bebica e bine?

roli ce bine e cand iesi si te distrezi cu prietenii, nu? si noi am fost vineri seara la caru cu bere si maine mergem la prietena mea buna ca e nicoleta. lasa sa mai stea si bunicii de paza ..

of mai nasol e ca tata tot nu e ok, ameteste, ii vine rau, are stari de lesin. ma tem sa nu-l apuce la volan ..

nemary sanatate multa bulinutei. eu numai cu aerosolul le-am scapat de muci si tuse ..

miriku o venit mosu'? vreau poze cu decoratiuni, da? pup

cristina, ce iarna grea aveti acolo .. ptiu .. s-o tina obiceiul pe mandra si sa faca nani la ea in patut.

alina pupam pe stefi frumoasa si vrem poze cu camera ei. si noi redecoram la anul, poate imi dai si mie nr tipei.

ceska hai mami, capul sus, problemele se vor duce ele, sunt sigura. si mai sunt sigura ca gazuta e super ok .. apasat

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Anita, numai bucurii,sanatate si noroc iti dorim in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI !!!!
CINE SA TRAISCA, CINE SA TRAISCA?
LA MULTI ANI !!!!
ANITA SA TRAISCA, ANITA SA TRAIASCA
LA MULTI ANI !!!!!

LA MULTI ANI FRUMOASA ANITA!!!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC,
SA-TI FACI PARINTII MANDRII DE TINE!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE - CLOPOTEI, PARINTII DE CLOPOTEI, BUNICI DE CLOPOTEI !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani primului clopotel, Anita! Alina, sa-ti traiasca printesa, sa aveti parte de cat mai multe bucurii impreuna.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, PRINTESA ANA ANTONIA!
SA AI PARTE DOAR DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA, MINUNATA

La multi ani cu sanatate si noroc pt toti 'Nicolae' si 'Nicoleta'!

Neata si de la mine,

Ceska, ce bine c-ai revenit; mmie una mi-a fost dor de povestile tale despre gaza.

Si Cris-uk, la fel; ti-am mai admirat printesa in poza .

Ah, nu mai pot sa 'stau la povesti'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Ana Antonia! Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de familia ta iubita!

La multi ani celor mari si mici care poarta numele Sfantului Nicolae!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata, scuzati ca dau buzna.

sunt mamica unui baietel de 6 luni si caut bona, pentru ca in 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu.

poate e printre voi, o mamica care isi duce copilul la gradinita si a fost multumita de bona pe care a avut-o pana acum.

va rog mult sa imi trimiteti PM daca aveti vreo recomandare de o femeie calma, atenta cu copiii, care sa nu le faca nici un rau.

va multumesc din suflet.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

La Multi Ani fericiti Ana Antonia sa ai parte numai de bucurii in viata

Mergi la inceput