Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

La Multi Ani Anita!!!
Sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de fericire si noroc si sa aduci numai bucurii parintilor si fratiorului tau!!!

La Multi Ani tuturor care poarta numele Sf Nicolae!!! Multa sanatate si fericire!

Va multumesc si eu pentru urari (ma cheama si Nicoleta ) si va invit la o placinta de dovleac si una de mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI ANA ANTONIA, MULTA SANATATE SI BUCURII!!!!!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMNELE SFANTULUI NICOLAE!!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Neata!

Eu am ramas azi acasa cu Razvanici ca mi s-a trezit de dimineata vomitand.Mi=a vomitat deja de vreo 5 ori.Chestia e ca vomita doar flegma nimc altceva.A mancat putin si iar a dat afara nu mult, dar tot flegma, acum cu mancare si mi-a facut si o kk fleasca :(
Deocamdata il las in pace, a mai mancat putin si nu a mai vomitat, sper sa fie doar ceva trecator, sa fi fost de vina flegma inghitita.

Ceska ma bucur ca ne-ai scris, imi pare rau insa sa aud ca ai probleme:(

Roxi cum sunteti?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sanatate Razvi! Suna a entero, daca a aparut si kkuta fleasca. Trece-l pe regim si ceai de menta. Daca nu face febra eu nu sunt pt. medicamente.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI, ANA
prim clopotel de 3 ani, sanatate multa alaturi de fratior si parinti.

LA MULTI ANI de Sf.NICOLAE tuturor mamicilor si clopoteilor sarbatoriti!

Mergi la inceput

A venit Mosu?
La noi a venit Mosul aseara dupa somnul de amiaz.Dupa ce s-a trezit l-am pus pe pici sa-si lustruiasca ghetutelesi sa le puna pe balcon.Si dupa ce l-a trimis de cateva ori la balcon sa vada daca a venit Mosu, a venit in sfarsit.
Ce bucurie pe el, "oaiii, ia te uita, iuuuu ce multe-s, ia te uita ce-i aici" asa atinut-o intr-una.

A primit foarte multe de la masini cu telecomanda (vreo 4) la trenulete cu baterie masini fara telecomanda, plastilina, stampile, halat de baie, carte de pov, carte de colorat, creioane colorate, pistol,puzzle.

O sa pun pe blog mai tarziu daca o sa pot cateva pozici.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Sanatate Razvi! Suna a entero, daca a aparut si kkuta fleasca. Trece-l pe regim si ceai de menta. Daca nu face febra eu nu sunt pt. medicamente.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Tocmai mi-a mai tras un vomitat de toata m-a udat a fost ditamai jetu.Inca nu l-am vazut vomitand in halul asta.Si de data asta nu a fost flegma, a fost mancarea ce-a mancat-o acu 2 ore.
Nu prea stiu cum e cu entero asta, nu a mai avut.Febra nu a facut inca.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Uff, da-i saruri de rehidratare. 1 lingurita la 5 minute!

Mergi la inceput

Regim: mucilagiu de orez, supa de morcovi, sticksuri, covrigei sarati, paine prajita, ceai de menta. Nu-l fortezi sa manance, important e sa bea lichide sa nu se deshidrateze.

Mergi la inceput