Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI
ANDREI MICI SI ANDREI MARI!
ANDREEUTE FRUMUSELE
SI MAI MARI SI MITITELE!

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de tot ce este frumos!

Raluca, multumesc din suflet!

Elle, draguta mea, din pacate nu o sa ne mai putem vedea.... Mi-a fost f. rau zilele astea, am dureri cam nasoale abdominale si lombare si o sa tau mai mult in casa, la orizontala ca sa fiu, cat de cat, ok pt. drumul groaznic pe care il am in fata! Mi-as fi dorit mult sa stam un pic la o cafea dar, din pacate lucrurile nu s-au potrivit! Mi-am anulat cam tot ce mai aveam de facut...:-( Imi este f. teama de drumul asta acum, cu sarcina asa mica dar, n-am ce face!

N-am mai apucat sa citesc din urma...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI
ANDREI MICI SI ANDREI MARI!
ANDREEUTE FRUMUSELE
SI MAI MARI SI MITITELE!

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de tot ce este frumos!

Raluca, multumesc din suflet!

Elle, draguta mea, din pacate nu o sa ne mai putem vedea.... Mi-a fost f. rau zilele astea, am dureri cam nasoale abdominale si lombare si o sa tau mai mult in casa, la orizontala ca sa fiu, cat de cat, ok pt. drumul groaznic pe care il am in fata! Mi-as fi dorit mult sa stam un pic la o cafea dar, din pacate lucrurile nu s-au potrivit! Mi-am anulat cam tot ce mai aveam de facut...:-( Imi este f. teama de drumul asta acum, cu sarcina asa mica dar, n-am ce face!

N-am mai apucat sa citesc din urma...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

roli imi recomanzi o firma (milka sau ce) si un magazin unde gasesc calendar advent cu cioco? mi-a placut ideea ta inca de anul trecut dar erau prea mici sa inteleaga. merci

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Eu am gasit la Penny si am mai vazut la Profi si la Plus.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Buna dimineata,

Va dau , caci sunt la birou juma de zi.

Aseara ne-am dat in petic, copiii au dormit la mama, iar noi am fost intr-un bar, la ziua unei prietene si am ajuns la 2 noaptea. Deci, nu sunt buna de nimic la ora asta .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Poftiti la cafeluta...
Nimeni pe aici?

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetelor!

LA MULTI ANI, tuturor romanilor!

Scuze pt intarziere, dar ieri atoata ziua n-am avut curent.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lala20 sunt eu in zona!
Multumim pt , am baut-o mai devreme. Va servesc si pe voi ca e calda .

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si eu sunt...

pup intai Andreiucii si Andreiutele care au sarbatorit pe 30 noiembrie!

la noi e razboi mare. Dudu l-a luat pe nu in brate si a devenit un razvratit. Cred ca si eu gresesc ca-l cert si el se simte bagat in seama. E drept ca nu am mai avut timp de joaca, Ozi e prinsa cu lectiile dar sper sa indreptam lucrurile pt ca azi vine buni de la Brasov si-l va cocoli la greu.
Ozana e suparata ca a ratat olimpiada la fizica unde a rezolvat o pb corect in mintea ei dar pe foaie a luat ca data initiala 20 in loc de 25 si absolut toate rezultatele au fost eronate. In loc de 10 pe subiect a luat 2,75. La prima pb a primit 8.50 pt ca a scris in limba romana corect si in limba "fizica" a tradus gresit, iar la ultima pb a abramburit. Concluzia: lipsa de exercitiu, neseriozitate, neatentie. Stiu ca a suferit mult mai ales ca a dezamagit-o rau pe profa care nu se astepta sa nu se califice la municipiu dar este o lectie. I-am zis ca si cadru didactic nu ca parinte, ca si pe ciorna trebuie sa ai redactarea cristal...asa cum te obisnuiesti asa faci si la examen. Asta este! De la mine are un mare doi! Si-a facut program zilnic de studiu iar ieri a dat iama-n ea o pofta de lucru de a maturat 60 de probleme la mate, toate de olimpiada...sper sa o tina rusinea mai mult de doua zile!

Altfel, e tare bine in casuta mea!

Roli, felicitari pt job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

La multi ani! Andreilor si Andreelor si romanimii mele dragi!

grati, nu-s de acord cu tine. 2-ul ala de la tine ii va ramane o viata in ceafa... si ar fi pacat ca din ambitii sa uiti ca e totusi un copil, cu olimpiada sau fara, si n-ai vrea s-o vezi la facultate si dupa primul an s-o ia pe aratura ca deh, in ochii lu' mama are doar doi pt greseli inerente si specifice varstei.... a nus e uita ca incep sa o ia la gaoana si hormonii... cu dudu, welcome to the club. e epoca lor. eu m-am bagat in ciuful lui sacha pt ca nu mai suport sa urle si bruno sa-l chinbuie doar ca s ama enerveze... e un cerc vicios...

in alta directie...
LAURA D, din ce am invatat eu in ultimul timp, si ce tine de bun simt pana la urma e ca... cu toate ca ne folosim de sarbatorile de sfarsit de an, curatenia aia mare si generala e o buna ocazie de activa chi'ul unei case si a persoanelor car eo locuiesc. daca vreis a te rupi de multe din obiceiuri... incepe prin a goli casa de lucrurile vechi care: nu le iubesti, nu-ti folosesc, nu le-ai folosit intr-un an de zile, nu iti trezesc amintiri deosebite, de lucrurile copiiilor care nu le mai folosesc, sertarele in care se aduna chestii si chestiute. dupa ce ai facut asta, ai sa te simti pregatita sa primesti noul si bunul. cu cadourile de Craciun... nu cred ca acu tre sa-l inveti pe dimi lectii, oridecare ar fi ele:)

nemary, asa si la noi, daca nu e unul e altul. imagineaza-ti cand sunt 3 tipuri de virushi in casa deodata:(

despre noi... muci. in trei directii, de trei feluri. nervi garla. de la dulcele primit de la scoala de Mos Nicolae, sacha mis e trezeste cu cosmaruri, e ins evraj deci, si crizele sunt pe masura. am redus cantitatea substantial din pachete ca sa reduc impactul...
maine incep un program de formare, feng shui. tre sa merg la dreaq sa ma pieptene pana la locul unde se desfashoara. a dat un frig si-un ger si-o zapada... my god. dar nah, asta face parte din sacrificiile pe care le facem pt scopuri mai inalte decat interesul imediat:)))))

in spirit Mos Nicolae am fost si eu in pivnita. am scos saci intregi de haine, car ele pastram ... pt copii, pt ca.. era mai simplu decat sa le duc la gunoi. am sa ma simt mai bine cand am sa scap total si definitiv de ele. am descoperit lucruri noi si frumoase, cu eticheta... de craciun:) si am sa dau celor care au nevoie si decoratiuni de craciun, si haine, si jucarii:)

va pup. tocmai m-am luat de cap. sacha a deschis tv-ul si mie mi-a urcat tensiunea la 700.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neata

hei, miriku, ce frumos povestesti tu toate necazurile. eu una nu ,mai sunt in stare de nimic, cred ca o iau pe campii din cauza atator boli si medicamente bagate in pitice.

am fost aseara cu Iulia la doctora si mi-a spus ca are bronsiolita, acum punem si medicament in aerosoli, nu doar ser. vestea buna este ca nu e f.grav si speram sa scapam in cateva zile. iar in plus o mai necajesc si dintisorii, de Sf.Andrei au aparut si primii 2 dintisori de jos si cred ca vor sa iasa si incisivii laterali de sus.

ma gandesc serios sa nu o mai duc pe Daria la gradi dupa serbare si nici in ianuarie, poate se mai linistesc si ele cu virozele astea. plus ca de cand merge la gradi nu vrea sa mai manance mai nimic acasa(doar lactate), spune ca nu-i place brocolli, nu-i place cartoful, morcovul, mazarea, supa, carnita...adica nimic.

Mergi la inceput