Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*
Raspunsuri - Pagina 16
nemary spune:
Grati, de acord cu Miri. Ozi este destul de matura si sunt sigura ca-i pare rau ca nu a mers mai departe. las-o, dna profesoara, este ea destul de suparata(cum ar spune Daria).
alinaatudor spune:
buna buna si de la noi...
ne scuzati lipsa, iar am intrat in "umbra", dar am avut un motiv ..am renovat casa..doua luni ne-a tinut, iar acum inca suntem in proces de ciuratenie, decorare...
Va pup, pup Andreii..si pe toti clopoteii bolnaviori...
la noi e bine bine, sa ne tina Dumnezeu asa...Stefyfy e un copil mare..
citeam pe aici, cu obrazniciile copiilor, cu lucruri vechid e aruncat..cu muci..si virusi...
Miri, eu sunt prima cand vine vcorba de aruncat...candva am citit ca daca vrei sa ai parte de lucrui noi atunci sa nu pastrezi pe cele vechi nefolositoare...si exact asta am facut..am aruncat saci de chestii...incredibil cate poti aduna in cativa ani...
revin...se aude ceva treaba:)
laura_dimitris spune:
hello, hello!!!
am scris mai devreme un mesaj lung aici si...
s-a luat curentul si am pierdut tot ce va scrisesem 
mai devreme va spuneam ce bine dispusa sunt ca este vineri, ca plec devreme acasa, ca am in plan sa merg dupa caduri pentru mos nicolae.
acum, incerc sa-mi treaca nervii si sa o aiu de la capat cu mesajul ![]()
elle, ce super trebuie sa te simti cu toate procedurile acelea... cred ca ai alta stare de spirit!!! ce mai fac fetele?
le-a trecut raceala?
si-au facut efectul aerosolii?
roli, nuia vreau sa le iau si eu. mai mult pentru dimitris... dar ii iau si lui eleni ca sa nu fac diferente intre ei...![]()
dar... de unde?
sa rup dintr-un copac?
auzitit... da' stiti care e problema mea...? orice bat este cea mai minunata jucarie a copiilor mei...
se bat reciproc cu betele, se dueleaza folosindu-le pe post de spada, le folosesc si pe post de bete de toba si bat cu ele in duiverse lucruri din casa...
ma gandesc ca o sa le provoc o mare bucurie daca gasesc doua nuieluse in bocanci...
si o sa-i doara in cot de mesajul acestora...![]()
roxanici, ce face buburuza? i-ai repetat analiza? mai are antibiotic?
vera, si eleni a mea are un vocabular muuult mai bogat in cuvinte urate decat frate-sau l;a aceeasi varsta....
pentru ca le aude la el sau - dragul de dimi! - i-am cerut sa o invete tot ce stie pe sora-sa. bine,... eu ma gandeam la culori, numarat, poezii etc) iar el a invatat-o toate cuvintele urate cunoscute de el ![]()
ai fost la gradi? cum este?
ema, ce-ti fac baietii?
miki, partea buna este ca se imunizeaza treptat tocmai intrand in colectivitate si infruntand virusii... dimitrakis nu s-a mai imbolnavit de vreo 2 ani iar inainte...
wow... nici nu vreau sa-mi aduc aminte!!!
raluca, te cred ca esti obosita. mie perioada asta de cand incep copiii sa mearga pana pe la 2 ani si ceva... mi se pare cea mai grea si obositoare!!!
felicitari lui casian pentru primii pasi!!! BRAVO CASIAN!!!
sa ne pui fotografii de la serbare.
cati, offf draga mea
imi pare rau ca te simti asa rau. parca astazi plecai din tara... sa ai un drum usor si sa ajungeti cu bine. te asteptam cu vesti bune. 
lala20, ce mai faci? ce face bia?
gratiela, eu cred ca ozi a inteles unde a gresit. oricum, este un copil minunat si extraodinar de constiincioasa si muncitoare! nu mai spun si ca este inteligenta si frumoasa.... a gresit din neatentie, din pacate....
mirikule,
muaaah!!!!
am aruncat o groaza din casa... exact pe principul descris de tine...
aveam un foen de vreo 2 ani stricat de care nu ma induram sa ma despart ca poate-poate il duc la reparat...aruncat! si alte asemnea...
ma simt muuult mai bine!!!
astept cu bucurie sa vina mosul sa aduca bradul si sa impodobesc si casa cu tot felul de nimicuri frumoase!!!
pana la urma... cum va fi bradul vostru? a ramas stabilit mov cu roz
?
ma tot gandesc si la al meu...
mie imi place mult rosu cu auriu... si rosu cu auriu il am de 2 ani... ![]()
sa fac si aici o schimbare
?!
mary, offf, sanatate multa micutei iulia!!! daria este bine?
este o varianta si asta cu daria acasa... eu cand s-a nascut eleni, la 5 zile dupa ce am ajuns acasa... dimitrakis mi-a venit cu varicela de la gradi. 
apoi, nu l-am mai dus la gradi in februarie-martie.
alinaaaa, bine ai revenit!!! mi-a fost dor de tine !!!
ce mai faci? tot cu naveta?
ma bucur ca steffy este bine.
revin.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
alinaatudor spune:
Laura, multumesc
eu fac naveta acum ploiesti otopeni, deci muuult mai bine...
in rest, nu ma plang, nu e grea naveta, desi eu sunt sofer ingrozitor noaptea, merg ca melcul...
ma gandeam la cat de greu trebuie sa fie mamicilor cu doi (sau trei
) copii apropiati de varsta si micuti pe deasupra...
Fetele, nu dati cu bolovani, dar eu m-am obisnuit cu binele...cu fyfy mare, care ma asculta daca e numai cu mine, care acum mai nou a inceput sa aiba remuscari daca ma supara (sincer, nu credeam ca se va simti vinovata asa repede)...apoi, timpul e tare pretios, stau cu ea cat pot de mult, dar am un noroc enorm ca sta cu ai mei peste zi, care o rasfata la maxim, primeste toata atentia din lume si sunt foarte fericita...eu cred ca un copil trebuie protejat si "rasfatat" la maxim, trebuie sa simta ca este centrul universului, sa se simta bagat in seama si ca se tine cont de parerea lui...la mine functioneaza, cu cat o implic mai mult si o bag in seama mai mult, ma joc cu ea sau ii citesc, cu atat am vazut ca e mai ascultatoare...la noi e urat cand nu am timp de ea, atunci face nazbatii, se prosteste, tipa si urla...
nu stiu cum as face fata cu 2 copii, evident ca si asa mi se pare ca timpul nu ne ajunge....
Revin in cateva zile..sper ca va voi arata si cateva poze cu noua camera a fyfy-utei...am chemat o studenta la arte si i-a desenat pe perete in marime naturala toate cele 6 printese disney, plus pe Clopotica si pe flounder (pestisorul din mica sirena)- toata aventura ne-a costat 600 ron, dar au meritat cu varf si indesat...este incantata la maxim, voi reveni cu poze cu siguranta,,,
Va pup, si multa sanatate copilutilor bolnaviori
alinaatudor spune:
pentru Grati
Vreau sa iti spun cat de mult m-a afectat pe mine in copilarie faptul ca, desi am fost cel mai bun elev din scoala pana in clasa a 9-a, iar apoi tot pe acolo m-am invartit tot liceul, si mai apoi am avut bursa la facultate...mama mea nu imi vana decat greselile sau esecurile...sau cel putin asa credeam eu,asta simteam eu..nu m-a laudat niciodata in fata, nu mi-a dat de inteles ca e mandra, nu mi-a spus ca sunt desteapta, nu mi-a spus ca sunt un opil bun...de parca era normal sa fiu asa...nu spun ca la tine e asa...doar spun ca un copil silitor va suferi enorm cand va avea un esec, singur, de la sine, fara sa i se spuna de catre ceilalti...dar daca ii arati ca te-a dezamagit..atunci va fi foarte ranit...
Mie imi vine sa plang cnd iti spun asta, caci stiu cat de mult as fi dorit sa imi spuna mama sau tata ca sunt mandri de mine, ca sunt fericiti ca au un copil asa ca mine...insa ei nu mi-au spus niciodata, in schimb au intrebat mereu daca eu luam 9 ...dar cati de 10 au fost..daca eu luam locul 2 la olimpiada...ma intrebau cine a luat locul 1....e adevarat ca nu m-au descurajat prea tare , insa m-au inhibat.,...si am cautat intelegere si afectiune in alte parti..dar nu afectiune in sensul de dragoste...ci apreciere...in sensul de "bravo, esti super desteapta"...
Uf, gata, mi-am varsat oful, poate nici nu era cazul sa iti spun asta, oricum tu stii mai bine cum trebuie sa te comporti cu puii tai...
Sper din suflet sa nu te fi suparat ...
alinaatudor spune:
din intamplare cele doua mesaje ale m,ele anterioare se leaga cumva....
Cred ca eu voi incerca sa ii dau Stefiutei ce nu am avut eu..rasfat si multe "cacaturi" nefolositoare drept cadouri pe care si le doreste...asta as fi vrut eu ca si copil..:)![]()
LaLa_20 spune:
LauraD...
va citesc din umbra...sunt venita de marti cu treburi in oras la mine,pitica a ramas la Bucuresti...iar eu profit la maxim de timpul fara ea...desi parca ma simt un pic vinovata...
Bia e bine,e tare cuminte cand e fara mami...deci eu sunt buba...eu gresesc undeva.
Acum stau in dilema am primit o invitatie in oras...nu stiu ce sa fac...parca simt ca nu e de mine,ca nu merit...pe de alta parte mi-e dor sa ies in oras...ce ti-e si cu mine...
Sa intri sa ne povestesti ce cadouri ai luat de mos...eu i-am luat deja de mos Nicolae si abia astept sa ma intorc in Bucuresti maine seara...ca duminica sa fac pomul...care apropo tot rosu cu auriu e de 2 ani in coace...
...
toti clopoteii bolnaviori...
Si mai vroiam sa zic ceva...dar revin cand imi amintesc...![]()
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
miky_mamica spune:
Referitor la brad al nostru o sa fie albastru cu auriu ... si abia astept sa-l fac si sa simt ca vin sarbatorile ... craciunul este sarbatorea mea preferata din an ...
hei hei si vine si Mos Niculae ... am fost tare cuminteeeeeeee
aurel_cris spune:
Buna seara zuzici dragi,am intrat si eu sa va mai spun cateva vorbe si despre noi.Am tot citit dar nu prea am avut noutati sa fiu sincera.Avem o iarna grozava,eu care ma plangeam ca nu ninge acum avem zapada din plin si ca acum un an totul e paralizat aici.Scoli inchise,drumuri ca naiba,transportul in comun cazut e.t.c.
Am citit ca sunt o gramada de clopotei scumpi bolnaviori si le urez din tot sufletul multa sanatate.Imi duc groaza caci Bianca va merge si ea la nursery din februarie,sigur va avea parte de tot felul de virusi.Ce sa zic ca si acum este racita pentru ca eu i-am pasat raceala.
Tusesc la greu,imi curge nasul,ma doare capul,ma dor toate cele cum se zice.Bia a inceput sa vorbesca destul de bine,ma uimeste ce progrese rapide a facut in ultimul timp.Este o smechera si jumatate,te exploateaza la maxim ce sa zic e rasfatata cam mult.Ma deranjeaza ca nu prea vrea sa manance,ma scoate rau din sarite treaba asta.Am avut 3 saptamani de cosmar cu ea caci mi-am propus sa o pun sa doarma la ea in camera iar domnisoara nu vroia si pace.Toata noaptea se trezea si ma striga,nu vroia sa doarma,ma duceam la ea de 11 ori pe noapte.De 2 nopti mi-a dormit legat de la 10 la 6 dar imi este tare frica sa ma bucur inca.Eram zombi,obosita moarta in permanenta, am mai si slabit dupa ce ca aveam 54 de kg.Eu sunt pe invers daca sunt stresata sau nu dorm imediat slabesc.Sper ca suntem pe drumul cel bun si va incepe sa doarma linistita la ea in camera.
Miky felicitariiiii,sarcina cat mai usoara,mami draga.
Cati sper ca te simti mai bine si sa ne dai de veste cum ati calatorit astazi.
Elle superba Anna,e frumusica foc si dragalasa nu mai zic.Ma bucur ca faci ceva si pentru tine,bravo mami.
Miri ca de obicei imi plac la nebunie postarile tale,oricum te admir la felul cum reusesti sa te descurci cu 3 strumfi.
Roli felicitari pentru job,oricum este un inceput.sigur iti vei gasi ceva sa fie mai aproape.
As mai vrea sa scriu cate ceva dar ma trage pitica de maneca ca vrea papa si cum rar face asa ceva ma duc repede sa nu se razgandeasca.![]()
raly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Buna seara zuzici dragi,am intrat si eu sa va mai spun cateva vorbe si despre noi.Am tot citit dar nu prea am avut noutati sa fiu sincera.Avem o iarna grozava,eu care ma plangeam ca nu ninge acum avem zapada din plin si ca acum un an totul e paralizat aici.Scoli inchise,drumuri ca naiba,transportul in comun cazut e.t.c. Am citit ca sunt o gramada de clopotei scumpi bolnaviori si le urez din tot sufletul multa sanatate.Imi duc groaza caci Bianca va merge si ea la nursery din februarie,sigur va avea parte de tot felul de virusi.Ce sa zic ca si acum este racita pentru ca eu i-am pasat raceala. Tusesc la greu,imi curge nasul,ma doare capul,ma dor toate cele cum se zice.Bia a inceput sa vorbesca destul de bine,ma uimeste ce progrese rapide a facut in ultimul timp.Este o smechera si jumatate,te exploateaza la maxim ce sa zic e rasfatata cam mult.Ma deranjeaza ca nu prea vrea sa manance,ma scoate rau din sarite treaba asta.Am avut 3 saptamani de cosmar cu ea caci mi-am propus sa o pun sa doarma la ea in camera iar domnisoara nu vroia si pace.Toata noaptea se trezea si ma striga,nu vroia sa doarma,ma duceam la ea de 11 ori pe noapte.De 2 nopti mi-a dormit legat de la 10 la 6 dar imi este tare frica sa ma bucur inca.Eram zombi,obosita moarta in permanenta, am mai si slabit dupa ce ca aveam 54 de kg.Eu sunt pe invers daca sunt stresata sau nu dorm imediat slabesc.Sper ca suntem pe drumul cel bun si va incepe sa doarma linistita la ea in camera.Miky felicitariiiii,sarcina cat mai usoara,mami draga. Cati sper ca te simti mai bine si sa ne dai de veste cum ati calatorit astazi. Elle superba Anna,e frumusica foc si dragalasa nu mai zic.Ma bucur ca faci ceva si pentru tine,bravo mami. Miri ca de obicei imi plac la nebunie postarile tale,oricum te admir la felul cum reusesti sa te descurci cu 3 strumfi. Roli felicitari pentru job,oricum este un inceput.sigur iti vei gasi ceva sa fie mai aproape. As mai vrea sa scriu cate ceva dar ma trage pitica de maneca ca vrea papa si cum rar face asa ceva ma duc repede sa nu se razgandeasca. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008Bianca ![]() Sunt fetita mare |
Cristina, asa iarna grea e in Anglia? Am comandat niste hainute pentru fecior si speram sa mi le trimita in 2 zile, dar acum mi-am pierdut orice speranta, acum sper sa ajunga oricand, numai sa ajunga. Pleaca avioanele comerciale? Hainutele ar trebui sa vina cu un avion FedEx.
Salutari tuturor clopoteilor.

de
Bianca Maria 4.03.2008