Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

repede ca iara plec la sala .. am un program zilnic de ma doare capul, numai intr-o fuga sunt ..

alina ma bucur ca e mai bine ioana, sanatate multa.

nemary asa e cu gradi .. o sapt acolo, una acasa .. de ex eva e de 3 saptamani acasa, raceala apoi otita .. si uite asa. ma bucur ca piticuta e bine, nu-ti face griji despre mobilitate .. si anna a fost mai greoaie. isi dau ei drumul cand vor. of .. si noi avem probleme cu obraznicia evei .. chiar nu mai stiu cum sa procedez cu ea .. ma gandeam sa apelez la un psiholog, poate ma sfatuieste cumva .. acum a prins o vorba si una doua o arunca .. si anume .. cacat .. si nu numai acasa .. nu stiu cum s-o dezvat si ma dispera. aerosol le-am facut cu fluimucil 1 ml si ser fizi. 2 ml, in primele doua zile, seara le-am pus si 1 ml dexametazona ca nu puteau sa respire ..

roli of of ce nazdravan .. cred ca si evei o sa-i aduca nuielusa .. dulciuri nu caci nu mai vreau sa-i dau.

laurici a fost super de super .. am fost la aerobic si apoi la zumba .. e minunat!!! recomad cu caldura. eu mai fac in afara de astea, electrostimulare si masaj anticelulitic .. ma simt alt om, plus ca tin si dieta si sper ca pana la vara sa dau jos kg bune ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!!

MULTA SANATATE SI NOROC!!

Sa traiti si sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc:

Andreea de matgravidut
Andreea de madanic
Andreea de rlcsandor
Andrei de lalad
Andrei de roli
Andrei de monicadoc
Andrei de dany
Andrei de Tinna
Andrei de rlcsandor

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli of of ce nazdravan .. cred ca si evei o sa-i aduca nuielusa .. dulciuri nu caci nu mai vreau sa-i dau.

papa bun
bio bebe

Hehe...in timpul anului nu prea pupa ei, acu de Mosi se da liber la dulcegarii, incepand cu ciocolatelele zilnice din calendarul de advent, pana la cadouri. Da nuielele vin neaparat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna si de la mine,

LA MULTI ANI CU SANATATE SINOROC SFINTELOR SI SFINTILOR CLOPOTZEI!

Am apucat s-o vad pe Anna[/] 'plimbareata' - delicioasa

Felicitari [b]Roli
pt job!

Revin

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle mami, e in perioada de incercare a limitelor, nu dispera! Arata-i ca nu iti place Fi-miu daca se supara pe cineva ii spune "esti un cacarez", fraza invatata de la sora-sa. Acus ce sa ii fac, ma fac ca nu aud uneori sau vorbesc cu el dupa ce isi cere scuze. Nu ma supara asa de tare, dar stiu ca nu e ok sa vb asa.

Ema si noi ne jucam cu plastelina din faina, are un miros grozav mai ca iti vine sa o mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

roli imi recomanzi o firma (milka sau ce) si un magazin unde gasesc calendar advent cu cioco? mi-a placut ideea ta inca de anul trecut dar erau prea mici sa inteleaga. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

La multi ani pentru Andrei si Andreea!

Va dorim sanatate, ca-i mai buna decat toate, multa fericire alaturi de familiile voastre si trimitem cat un virtual pentru fiecare sarbatorit.

Mary sa stii ca si la noi la gradi exista aceeasi problema cu virusii, cand le curg mucisorii la greu, pe urma ii ia cu tuse si apoi problema cu stomacul ... again and again ...
Eu una cred ca problema se afla undeva in gradi, una pt ca e f f cald si e un mediu propice pt dezvoltarea bacteriilor, apoi nu cred ca dezinfectarea se face corespunzator (mai ales la noi la gradi pt ca exista o ingrijitoare la un etaj cu 3 grupe de copii) si cred ca fiecare copil mai aduce de acasa cate o noua tulpina de virusache ... si trebuie ca toti sa "presteze" ... asa caimunitatea e scazuta si colcaie virusii ...

Sper ca gravidutele noastre sa ne tina si pe noi la curent macar asa din cand in cand ce mai fac viitorii frati/surori de clopotei ... nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Elle nu-mi vine sa cred ce bine se misca Anna! Uau e fantastica! Am urmarit de mai multe ori videoclipul si ma bucur asa mult ca si-a dat drumul la mers ... si in plus e frumusica foc!!! Putem sa o petim????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Da, Ellenuta, Ioana e mult mai bine, si-a revenit.
Azi a papat ou. A avut si un scaun normal.
Am zis ca o duc azi la gradinita, dar n-am dus-o. (am mai lasat-o sa-si revina) Abia Joi o duc, ca maine au liber.
Cat priveste mobilitatea , nemary nici Justina nu se da pe burta (nu-i place pe burta), invers nici atat. Abia sta in fundulet singura..asta pt ca e grasa , am cantarit-o ieri, avea 9 kg, la 7 luni jum.
In picioare ii place sa stea.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

tuturor celor ce isi sarbatoresc onomastica(la noi in familie cam toti inafara de mine,iar maine e ziua sotului iar el e departe:)))

Cati si Micky,felicitari,sarcina usoara va doresc

Noi suntem bine,va citesc dar sunt prea obosita sa mai scriu,sunt foarte bucuroasa,Casian a facut primii pasi la 9 luni jumate,(maine sper sa il filmez,azi nu mi-a placut ce am filmat),spre deosebire de Sonia care a fost printre ultimii clopotei care au mers la 1 an si 2,5 luni.Nu am avut nici o problema de sanatate inafara de cativa mucisori rebeli,iar Sonia a facut 2 viroze dar a trecut binisor peste,med de familie a zis ca "a castigat mult in ceea ce priveste imunitatea",mergem la gradi,si deja am invatat poezia pt serbare

Pupam clopoteii bolnaviori

Mergi la inceput