Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*
Raspunsuri - Pagina 13
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa ![]()
pentru toata lumea!

[blue]ANDREI [/blue] de lalaD
ANDREI de roli
ANDREI SERBAN de monicadoc
ANDREEA29
ANDREEA BIANCA de matgravidut
LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI BINE!!!!
ma duc acum sa pun si eu grau in farfurioare. imi place la nebunie sa-l vad cum creste si se face verde...![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
laura_dimitris spune:
asa....
pe mine m-a apucat brusc o "febra" a sarbatorilor...
m-am gandit mai bine (
eliza, ai dreptate!!!) si ii voi lua cadou si lui dimitrakis. oricum, nu eram prea impacata cu hotararea mea... si apoi... imi plac jucariile la nebunie chiar mie...
si sa le cumpar si sa ma joc cu ele.
abia astept sa facem bradul... sa cumpar cadourile, sa pregatesc masa de craciun/revelion...
nu stiu daca sa pun bradul artificial pe care-l am de vreo 2 ani ( apropo... dimitrakis, in "incursiunile" lui zilnice cand este singur acasa cateva ore...
l-a gasit unde este pitit si m-a anuntat ca si cand mi-ar spune un maaaare secret ca mosu' nu si-a luat bradul cu el... ci l-a pitit la noi in casa
)sau sa cumpar unul natural...
cred ca voi cumpara unul natural. vreau sa schimb multe, vreau sa se schimbe multe-n viata mea... si incep cu "chestii" practice... poate mi s-o schimba si "norocul"...
singura mahnire este ca evenimentele urate din vara/toamna mi-a scindat familia - in sensul larg al cuvantului - eu am ramas undeva la mijloc... nu ne vom putea reuni ca alte dati.... si nu pot face nimic in a remedia problema...
asta este. ce la vie!
mary, ma bucur ca ai aparut cu vesti despre tine si fete! felicitari pentru dintisorii micutei. cat despre racelile repetate ale dariei... si eu cu dimitrakis am patit la fel ani de zile...
a fost un copilas tare bolnavicios si se lipeau de el toti virusii cu care se intalnea...
si niciun medicament pentru imunitate nu facea fata avalansei de boli intalnite in colectivitate. plus ca... nu aveam incotro si-l duceam la cresa/gradi mereu. cand imi amintesc cate concedii medicale aveam in anii aceia....
cred ca nu era luna fara 1-2 zile de concediu ca sa stau cu el in primele zile de boala.
imunitatea si-a format-o cu cresterea in varsta....
eleni, pe de alta parte... ori este mai rezistenta ori... nu stiu ce sa zic...
anul acesta am inceput sa le dau din septembrie isoprinosine... mi se pare mai eficient pentru ei decat septilin-ul pe care l-am incercat anul trecut...
sanatate multa!!!!
lala20, eu cred dragii de copii simt unde este terenul mai "moale" si de aici crizele si rasfatul pe care si-l manifesta doar cu privire la unul din parinti/ bunici etc.... pai daca ati stii cum m,a "joaca" pe mine dimitrakis desi eu par cea nebuna/nervoasa/pretentioasa... si cum executa imediat ce-i spune taica-sau ... si ii spune destul de rar ceva ![]()
mai,... eu am senzatia ca puii astia mici au facut niscai cursuri de manipulare cand erau in burtica pentru ca prea s-au nascut "invatati" in privinta asta...![]()
diana,
ce m-am amuzat imaginandu-mi scena cu sofia recoltand si ea pipi de la papusi...![]()
citesc la birou blogul...
roli, la mine ste prapad cu cariocile...
are eleni o pasiune imensa sa deseneze toti peretii... deja nu mai conteaza... o las sa o faca, dar... sa deseneze si mobila si - mai ales fata ei...![]()
si culoarea favorita pentru buzele ei este verdele...
parca este un martian cateodata. si, la finalul operatiunii... apasa pe carioci pana le strica varful...!!!
elle, cum a fost ieri la sesiunea de refacere fizica si psihica?! ce fac fetele?
simonaaaaaaa, unde esti??? ce face sara ????
roxaniciiiii?????
ma duc sa scol copiii!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
roli25 spune:
La multi celor mici si mari care poarta numele Sfantului Andrei!
Andrei va multumeste pentru urari.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
nemary spune:
Laurici, multi pupici
asa e cu racelile, doar ca pana sa mearga la gradi, Daria era rezistenta, rar ii curgea nasucul.
Lala20, tu zici ca nu are efect la voi Septilinul? verisoarele mele asta le da baietilor si sunt incantate ca nu au racit pana acum.
LA MULTI ANI tuturor de Sf.Andrei, de la mic la mare
Diana, multumim 
godzila spune:
La multi ani de Sf Andrei! Numai sanatate si bucurii 
Laurici, in preajma sarbatorilor oamenii nutresc sentimente mai bune pentru ei si pentru ceilalti, sunt mai toleranti. Sper sa fie suficient si sa treceti peste rupturile din familie.
Elle e o dulcica Anna, vitezomana si hotarata ![]()
Felicitari Sofiei pentru progrese! Tot inainte!
Si eu ma bucur ca incep sarbatorile, stau mai mult timp cu ai mei... inca nu avem nimic planificat unde sa mergem in vacanta. Ma gandeam pe la Baile Felix dar e cam departe de noi, in fine om vedea. Cat despre jucarii... m-am uitat deunazi la un trenulet (din desene animate) dupa care e innebunit Vlad dar are un pret scandalos de mare asa ca renunt la idee, sunt in cautari... oricum ei sunt fericiti sa primeasca orice![]()
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!
La multi ani: Andrei de Lala_D, Andrei de roli25 , Serban Andrei de docdecap, Andrei de raluk.m, Andreea Bianca de matgravidut, Isabella Andreea de madanic, Sonia Andreea de rlc_sandor, Andrew John de Honey79, Marc Andrei de veronicka!
La multi ani, andreea29!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
La multi ani Andrei fratior de Maria de mami danybv!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
emabucuresti spune:
Miki baby felicitari! ce veste frumoasa!!! Sarcina usoara si intra sa ne mai pove. Ce spune Saara?
Andreilor si Andreelor la multi ani!!!
Mary suntem ok, un pic raciti si noi dar in rest bine, tot singura cu ei dimineata, asta e. Sanatate Dariei! Nr tb nervi de otel pana se imunizeaza ei. felicitari pt dintisori Iuliei. Noi la 1 an si 3 luni avem 4 iesiti de mult si abia-abia incep vreo 3 sa se iveasca, hihi
Elle felicitari pt plimbareata !!
Roli super ca ai gasit ceva cat de cat ok!
Stankuta la ikea au o bucatarie ce pare trainica, nu e plastic din care am vazut pe la locurile de joaca.
Ginette sanatate Adelutei, cum mai sunteti?
Noi ne jucam frumos cu plastelina play-doh, am luat doua seturi cu accesorii diferite si ma joc si eu cot la cot cu milan.recomand! e asa moale,miroase super si e si usor de combinat pt a obtine noi culori! 'pe vremea mea' hihi, era tare nashpa materialul, i remember.
sasha roade accesoriile, ca nu are voie cu plastelina, hihi
emabucuresti spune:
LauraD nici eu nu stiu care e fenomenul de astia mai micuti sunt mai rezistenti. si milan e un sensibil comparativ cu fratele lui. o sa 'fac cu capul' pana se imunizeaza, uf