Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *274*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello zuzuzlici!!!scriu pe fuga pentru ca am asa de mult de lucru ca de dim ineata nici nu stiam cu ce sa incep si apoi... indiferent ce incerc sa fac sunt intrerupta si ma apuc de altceva...
am fost tare entuziasmata vazand ca s-au umplut ceva pagini pe aici si au inceput zuzulicile sa scrie din nou !!! acum, ma rog la Doamne Doamne sa am si eu timp sa pot tine pasul cu voi .

mikiiiiii, wow ce veste minunata!!! felicitari pentru sarcina!!! sa ai 9 luni minunate si usoare si apoi o surioara/fratior la fel de scump ca micuta saara!!!!
o sa te urmaresc si la odiseea de iulie-august. imi place la nebunie sa citesc despre gravidute!!!!

roxanici, miky, lala20, ce fac puiutii??? cum le este cu infectia/raceala?
koflet-ul i-a facut foarte bine lui eleni. 3 zile i-am dat si i-a trecut tusea.

natalia, aic si eu ca fetele... arati bestial/mortal...ce te agiti sa dai jos? ce sa dai jos??
pe de alta parte... si eu sunt ca tine! in septembrie am slabit - fara sa vreau neaparat! - vreo 5 kg si acum am pus la loc 3 kg. as vrea sa scap de ele dar deocamdatasunt la o dieta cu zahar mult in fiecare zi

mirikule, ai facut baiat mare are deja primul dintisor !!!!

cati, off si mie imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne vedem... cum si dupa eliza si papusica ei... am asteptat tot anul sa vina vara si sa ne intalnim si.... in fine! sper sa nu se repete acest an 2010, sa se sfarseasca mai repede ca a fost cel mai horror an din viata mea!!!
ma bucur ca vad ca mai contine si evenimente fericite , ma bucur pentru fericirea voastra pentru visul pe care-l traiti... de a da nastere unor alte minuni!!!

roli,ma bucur mult pentru inceput. un loc de munca, oricare ar fi ala este un inceput. si sa dea Domnul sa fie un inceput bun si sa avansezi sau sa-ti gasesti ceva pe placul tau!!!
baietii sunt amandoi la gradi?? mama ta cum mai este??

ellenuta, este mortala, super dulce dodoloata ta frumoasa!!! am vazut filmuletul de 3 ori si nu ma ssaturam privindu-i fetisoara...vorba lui miri... iti vine sa musti din ea!!! eva nu o prea baga in seama.. ea e fetita mare...

lauriciiiii, ce faci? ce dor mi-a fost de tine, de theuta!!! nu mai stiu nimic de voi de o groaza de vreme! ai inceput munca?
am inceput sa ma gandesc si eu la cadouri... si as vrea sa le cumpar o groaza de chestii... dar sper sa reusesc sa ma abtin
trebuie sa-i dau o lectie lui dimitris care a ajuns sa nu mai aprecieze nicio jucarie decat strict o ora dupa ce i-o cumpar
caruia i-am cumparat prea multe si prea des...
le da cadou prietenilor in parc chestii cumparate de mine cu o zi doua inainte ca s-a plictisit de ele...
si sunt multe de spus in legatura cu aceste aspecte...
mi se frange n=inima cand ma gandesc la gestul pe care vreau sa-l fac DAR... vreau sa-i iau numai niste chestii de imbracat. si atat!
si ca sa nu prinda ura pe sora-sa.... nu o sa-i iau nici ei nicio jucarie desi am vazut un super carucior de papusi la Toys city de m-as fi jucat si eu cu el....
acum... ce o sa se intample... va spun dupa craciun daca am reusit sau nu sa ma tin de cuvant si sa-i dau lectia...

vera, iti dau PM cand am si nr. de telefon.

chiar?? credeti ca as fi prea dura sa-i "zdrobesc" visele... a scris deja doua scrisori catre mos craciun...
cred ca este ultimul an in care mai crede in mos craciun....
sa-i iau totusi macar o jucarie din cele "comandate" ????

sanatate ioanei.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roli felicitari pt job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girlz

repede repede ca fug la aerobic si zumba .. 2 ore .. fetele sunt multt mai bine gratie aerosolului, muci putini, tuse aproape deloc .. nu stiu dc nu mi-am luat pana acum.

alinact foarte bine ti-au spus fetele .. musai regim si fara fructe/legume/lactoza .. neaparat un antivomitiv. sanatate multa ioanei.

roli felicitari ptr job!! ma bucur tare pentru tine.

miri da private albumul pe webshots/picassa si da-mi invitatie sau daca ne potrivim pe mess cu photoshare. pupam frumosii.

cati tu cam cand ai putea? mie mi-ar fi ok in jur de 11 sau in jur de 15.

laurici de piatra in primul rand, un pupic mareee ptr thea si mami .. nu stiu ce le voi lua de mos nicolae, habar nu am, poate evei o papusa barbie ca-si doreste demult si annei habar nu am .. de craciun vreau papusica maria si niste joculete educative de la dtoys ptr eva, iar ptr anna un catelus ceva care latra/merge etc ..

laurici de bucu sa stii ca nici eva nu aprecieaza jucariile, da cu ele de pamant, le strica, dupa 1 zi le abandoneaza .. dar ce sa fac .. e craciunul, vine mosul .. eu m-am gandit sa-i dau o lectie caci nu asculta deloc si e capoasa, sa nu-i iau nimic insa nu ma rabda sufletul .. in plus, ar trebui s-o tai si pe anna de la portie caci ar iesi circoteca, iti dai seama .. darrr, cred ca mosu' nicolae o sa-i aduca evei si o nuieslusa simbolica ..

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

godzila multumesc!
N-a mai varsat, iar ieri si alaltaieri a cerut intruna apa/ceai.
Laptele de vaca pe ea o constipa. Asa ca laptele cu cereale (7 cereale), i-am putut da. In rest n-a mancat decat sticksuri, biscuiti..
Cand am fost la vaccin, am luat-o si pe Ioana si dr ne-a zis ca e indigestie, i-a fost rau de la mancare (la ciorbita am pus un pic de ulei de masline, asta am banuit si eu).
laura_dimitris
Ellenuta merci!
Nici nu are pofta de mancare si nu cere..decat a rontait cele scrise m sus plus lichide. Sper sa-si revina, cat m repede.

Nici eu nu prea stiu ce sa-i cumpar Ioanei..ma gandeam tot asa, ceva educativ sau un set cu lingurite, canute..etc. ca-i place mult.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bravo Ana pentru primii pasi, e mortala in filmulet
Vad ca se strang din nou gravidute aici, felicitari si sa aveti 9 luni minunate si bebelusi sanatosi.
Lauricieu zic ca indiferent de ce lectie vrei sa ii dai, nu e bine sa fie de Craciun. Ia-i doar o jucarie si apoi nu-i mai lua tot timpul cand cere ceva. Craciunul e o data pe an, toti copiii primesc ceva si el o sa fie tare dezamagit daca nu primeste nimic si la 7 ani nu cred ca intelege ca e o lectie ci doar ca pe el l-a uitat Mosu. Lectia pastraeaz-o pentru dupa. Acum stii cum e, vina e impartita si scuze, dar noi suntem cei care nu rezistam, ei nu fac decat sa profite si sa tot ceara(si ce copil nu ar face-o?).
Noi am fost intr-un magazin de jucarii si am vazut ce i-a placut si i-am zis ca ii scriem lui Mos Craciun sa-i aduca. Nu vrea lucruri mari si asta ma bucura pentru ca in ultimul timp am tot incercat sa o indrept catre jucarii de la care sa mai si invatam ceva, a renuntat la un set de printese pentru un puzzle cu o balerina.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna seara,
felicitari proaspetelor gravitute, Cati si Miky, sa aveti parte de o odisee frumoasa.

mi-au dat lacrimile cand am vazut pe Ana cum merge singurica, Doamne ce mare a crescut si este o dulceata de fata.

Roli, felicitari si tie pt job, chiar daca nu este prea bine platit macar te scoate din casa si din pasa proasta.

despre noi...ce sa mai zc, Iulia are si ea 2 dintisori, au aparut sus si nu jos asa cum ma asteptam, mananca f bine, este vesela, cu mobilitate stam mai prost, inca nu merge de-a buselea, in picioruse sta doar cateva secunde tinuta, dar avem timp. acum o si compar cu Daria care la varsta asta alerga prin casa in 4 labe si se ridica singura peste tot.
cu Daria mai avem ceva probleme, este f incapatanata, raspunde, nu prea vrea sa manance... si de cand merge la gradi o tinem intr-o boala continua, ba nasul, ba gatul, ba burta, apoi iar nasul si tot asa. plus ca face febra mare, 39, in schimb toate analizele i-au iesit bune, sange, urina, exudat. abia astept sa vina vacanta, poate reusesc sa o pun pe picioare si sa incepem si noi o cura cu Septilin.
da cineva Septilin? am inteles ca ar fi o schema.

Elle, aerosoli cu ce le-ai facut pt muci si tuse?

Ema, v-am visat azi noapte, erati pe la noi prin vizita. ce mai fac baietii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

www.pro-shop.ro/44-jocuri" target="_blank">Priviti ce jocuri educative am gasit.
Poate va place ceva pt clopotei.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Nemary Bia i-a de 3 luni si jumatate...septilin...mie doctora mi-a zis sa merg 6 luni cu 5 ml de 2 ori pe zi...dar eu nu sunt multumita...nu a avut nici un efect...numai din raceala in raceala a mers...eu termin sticla asta si incerc cu altceva...
lauriciD......Bia e bine...a trecut raceala...parca un pic de muci ar mai fi...
Ca tot vorbiti de copii incapatanati...cred ca pia e prima in clasament...prefera orice pedeapsa decat sa faca/spuna ceva cand ii cer,nu ma asculta deloc,plange din orice...dar pe bunici ii asculta...Eu unde gresesc nu inteleg...oricum drep urmare v-a primi doar un cadou din lunga lista pe care mi-o insira zilnic pt Mos Craciun.In plus profit ca am ceva de rezolvat la mine in oras si o las cateva zile cu mama la Bucuresti...poate ma intorc si eu mai relaxata...
Roli felicitari pt job...
Cati si miky felicitari pt minunile care va cresc in burtica...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Am reusit sa culc pitica si acum am cateva momente pentru voi.

In primul rand, vreau sa urez Sarcina usoara si inca o Odisee minunata celor doua zuzici dragi, Cati si Miki! Cati, imi tot propun sa te sun de cateva zile, dar nu am pastrat nr tau in memoria tel, si cand deschid computerul uit mereu sa intru pe contul zuzelor sa-l iau! Ai grija de tine si de samburel, si de Matei bineinteles! Eu sunt singura cu Sof zilele astea si prin urmare nu pot pleca decat cu ea...dar ma bucur ca ne-am vazut macar atunci cand am reusit!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori, uf, s-au adunat tot felul de problemute vad in ultima vreme.

Felicitari fratiorilor de clopotei (Iulia si Jeremy) pt dintisori, si Annei bucalicea dulce, pentru primii pasi.

Apropo de cadouri de Craciun, noi am vrea sa-i luam Sofiei o mini-bucatarie, am gasit un site cu multe modele, la tot felul de preturi, am vrea ceva cat de cat rezistent care sa nu cada / sa se strice la prima suflare de vant, deci inca nu ne-am hotarat. Sunt potrivite dupa 3 ani, ei i-ar placea la maxim, loc sa ai in casa unde sa o tii :-) Iar urmatoarea achizitie ar trebui sa fie o tabla dubla (magnetica / tabla normala), cred ca aceea va fi cadoul de ziua ei.

Sofia nu prea strica jucariile, oricum cand se plictiseste de ceva, eu pun jucaria respectiva deoparte, intr-una din cutii si o fac sa apara mai tarziu, asa re-devine interesanta. Si eu ii iau tot timpul, intr-o vreme am avut boala puzzle-urilor, mai nou ii iau carticele de colorat, si multe feluri de creioane / carioci bineinteles.

Ginette, ziceai ca Adeluta a plans la recoltare pt proba de pipi? Eu o spal pe Sofi bine, o sterg cu ser fiz. si ii pun borcanelul pt recoltat - direct in olita, deci nu e nimic diferit fata de a face pipi in mod obisnuit. Ei chiar ii place acest ritual, iar pe urma acelasi lucru trebuie sa faca si papusile ei, e treaba serioasa :-) Sper sa scape Adeluta de balaur dupa tratament, in paralel poti sa-i dai si propolis, e un antibiotic natural.

Gatta, cum a decurs ecografia? Sau nu ati ajuns inca?

Daca vreti sa mai cititi despre noi, am mai actualizat si eu pe blog: www.stancutza.wordpress.com

Va pup pe toate, si mai ales pe clopotei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu cred ca la ai mei vine Mos Nicolae cu nuiele pe langa dulciuri, ca nu se mai poate. Si mi-e tare teama ca la Marc vine doar cu nuia...ma mai gandesc. Azi, impreuna cu un coleg n-au dormit, au deranjat copiii...i-a mutat in alta sala si acolo au distrus o gramada de creioane colorate...le-au rupt bucatele.

Oricum Mos Nicolae e cu dulciuri si fructe + nuiele. Mos Craciun, cu jucarii, da nu prea multe.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput